BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
-
-
Wiii 27.11.09 20:10
« Re: Přední mlhovky a denní LED světla
No popravde, ty diodove svetla nejsou moje prace a osobne by me nikdy ani nenapadlo davat na takove auto neco tak desne levne vypadajiciho... Pujdou do par tydnu dolu, jen se musim dokopat na vrakac pro origo mřížky aby zakryli díry po nich >:D na aute se buce dit vice zmen, nejdrive smer aby se vratilo do originalniho stavu a pak se uvid, jestli nejit do nejakeho zvysovani vykonu... :-) -
Thomasino 27.11.09 19:31
« Přední mlhovky a denní LED světla
WII-Jay, už vím co mi na tom tvém autě "nesedí". Ty přední kulatý světla dole. Vypadá podle mě divně, že ty světlé, které jsou mnohem více vidět, jsou blíže ke středu a nejsou po krajích. Myslím, že kdyby jsi to prohodil, vypadalo by to mnohem lépe a působilo by to agresivněji a širší!! :-) -
Vampix(Diesel Power) 24.11.09 18:20
« Re: Re: Ahoj
tak v tom případě na N95 způsobuje podobný jev bud starší FW nebo plnější karta, mně se třebas na N95 video dokonce sekalo a jen kvůli plné kartě a jejímu obsahu, rozdělená hudba do moc podsložek, mam jednu přimo na natáčení a nedělá to....Ten zvuk je škoda jak se začne rozcházet ale ono je to jedno je prostě úžasný -
Wiii 24.11.09 18:19
« Re: Re: Re: Ahoj
Jee, to je pekna silnicka... Neni to rakouzsko? Nebo co to je za stát? Každopádně CR to neni >:D Ale planuju v lete velkej výlet po západní Evropě, takže urcite neminu italský alpský silnice :-) To budou videjka a fotky :-)
Jinak kdybys chtel, muzu ti poslaet GPS te silnicky ve videu :-) -
Wiii 24.11.09 15:49
« Re: Ahoj
Jop, jde o telefon, mel jsem na to nakonce uz celkem opotrebovanou N95, jelikož jsem zapomel N97 dat na nabíječku. A na originalnim videu se zvuk nerozchází, nejspíš to bude prevodem prímo na Streamu... A zvoucek je libovej, to ti musim potvrdit :-)
PS: pokusim se natocit nekdy nový, na té samé cestě, ale s předvojem, který by mě varoval před překážkami na ceste (auta,chodci) :-) -
Wiii 24.11.09 15:44
« Re: Wii.Jay, tvé auto má příjemný zvuk na novém videu,
No je právě úzka (v rychlosti neni šance se vyhnout) a hlavně není videt skoro do žádný zatáčky, takže pokud chci aby auto prezilo, musi tam clovek jet tak na 60%. Jinak diky za tip na fotosoutež, kouknu na to ;-) Mej se a diky za komentar ;-)