BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.11.09  09:10

« Re: Re: Re: Přední mlhovky a denní LED světla

Mluvili jsme o tom s Rudou, mel celkem zajimavejsi nabidku nez Hamann >:D :-! Ale Pak by to uz chtelo spoustu dalsi veci, kdybych do toho sel, takze to o ce tu ted mluvim je zatim ve hvedach 8-s Nejsou zatim money ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 28.11.09  21:32

« Re: Re: Přední mlhovky a denní LED světla

vojto,zvysovani vykonu??to si das.u nas to nikdo neumi,byl jsem u dvou firem,po telefonu to slo ale jen co jsem prijel,tak jim to samozrejme neslo.vim,ze to dela hamann motorsport a za 13 koni chteji 1000 euro!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.11.09  07:41

« Re: Re: Přední mlhovky a denní LED světla

No to nepujde, uz jen asi upevneni bude uplne jine a velikost bude asi taky, ono by prehozeni ve vysledku vyslo mozna jeste draz nez odstraneni >:D Jinak original vzhled rulez >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.09  22:46

« Re: Přední mlhovky a denní LED světla

Směr originální stav, je ten nejlepší..., zvlášť u takového auta...
    :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.11.09  21:32

Já vím, že nejsou tvoje práce. Myslel jsem, že se třeba dá pro začátek jen prohodit ty dvě kulatá světla dole, pokud jsou ovšem stejně velká a půjde to... Samozřejmě upravit to zpátky do originálního stavu bude ideální!!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.11.09  20:10

No popravde, ty diodove svetla nejsou moje prace a osobne by me nikdy ani nenapadlo davat na takove auto neco tak desne levne vypadajiciho... Pujdou do par tydnu dolu, jen se musim dokopat na vrakac pro origo mřížky aby zakryli díry po nich >:D na aute se buce dit vice zmen, nejdrive smer aby se vratilo do originalniho stavu a pak se uvid, jestli nejit do nejakeho zvysovani vykonu... :-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.11.09  19:31

« Přední mlhovky a denní LED světla

WII-Jay, už vím co mi na tom tvém autě "nesedí". Ty přední kulatý světla dole. Vypadá podle mě divně, že ty světlé, které jsou mnohem více vidět, jsou blíže ke středu a nejsou po krajích. Myslím, že kdyby jsi to prohodil, vypadalo by to mnohem lépe a působilo by to agresivněji a širší!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.11.09  15:54

« Re: Re: Ahoj

Cau OSi, je přijemné vidět v diskuzi známé tváře :-) Jak se vede? Jinak ta krajina jsou Voděradský bučiny :-) z Chodova tak 20-30 minut
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 26.11.09  15:46

« Re: Ahoj

super cesta a ta krajina!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.11.09  21:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

nooo, tam to vypada velice zajimave >:D ale jet jen kuli tomu az do rumunska >:D nevim nevim, mozna za par let >:D Jinak souhlasim s tebou, ze v noci je to tam sakra nebezpecny.. prase kazdou chvili ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto da-b0mb

da_b0mb 25.11.09  20:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Jo tam to znam, v noci to tam bylo celkem nebezpecny:-)
    Ale kam se to hrabe na Rumunsko - doporucuje Top Gear: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.11.09  18:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Jop, takový jsou, ale najít tak nejakou podobnou, kde by bylo vidět do zatáček, to by bylo svezenícko >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.11.09  18:41

« Re: Re: Re: Ahoj

Hele zvuk uz jsem vychytal, bylo to Streamem... Jinak FW je nový, ale karta je z 3/4 plná, to mas recht.. Asi to bude tím.

PS: video je uz na Youtube
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.11.09  18:32

« Re: Re: Re: Re: Ahoj

Díky, ani nemám zájem, je fakt uzoučká, takových pár v okolí mám, kde není vidět za zatáčku.... >:D
    Jo...je to točené kousek za Vídní, na severozápadním okraji....
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 24.11.09  18:20

tak v tom případě na N95 způsobuje podobný jev bud starší FW nebo plnější karta, mně se třebas na N95 video dokonce sekalo a jen kvůli plné kartě a jejímu obsahu, rozdělená hudba do moc podsložek, mam jednu přimo na natáčení a nedělá to....Ten zvuk je škoda jak se začne rozcházet ale ono je to jedno je prostě úžasný
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.11.09  18:19

« Re: Re: Re: Ahoj

Jee, to je pekna silnicka... Neni to rakouzsko? Nebo co to je za stát? Každopádně CR to neni >:D Ale planuju v lete velkej výlet po západní Evropě, takže urcite neminu italský alpský silnice :-) To budou videjka a fotky :-)
    Jinak kdybys chtel, muzu ti poslaet GPS te silnicky ve videu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.11.09  18:08

Na téhle cestě se dá jezdit bez předvoje, ale je to daleko..... :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.11.09  17:01

« Re: Wii.Jay, tvé auto má příjemný zvuk na novém videu,

Tak jsem přihlášen do soutěže, dal jsem tam svou stávající profilovku. Je z toho asi tak nejkvalitnější :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.11.09  15:49

« Re: Ahoj

Jop, jde o telefon, mel jsem na to nakonce uz celkem opotrebovanou N95, jelikož jsem zapomel N97 dat na nabíječku. A na originalnim videu se zvuk nerozchází, nejspíš to bude prevodem prímo na Streamu... A zvoucek je libovej, to ti musim potvrdit :-)

PS: pokusim se natocit nekdy nový, na té samé cestě, ale s předvojem, který by mě varoval před překážkami na ceste (auta,chodci) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.11.09  15:44

« Re: Wii.Jay, tvé auto má příjemný zvuk na novém videu,

No je právě úzka (v rychlosti neni šance se vyhnout) a hlavně není videt skoro do žádný zatáčky, takže pokud chci aby auto prezilo, musi tam clovek jet tak na 60%. Jinak diky za tip na fotosoutež, kouknu na to ;-) Mej se a diky za komentar ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…