BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 29.11.09 19:35
« Re: Nádherné SI
Diky Bl@de :-)
Jinak ten les znám a vim co tam muzu cekat :-) Bydlim tu uz jen preci skoro 20 let :-! Ale ta cesta by se dala projet mnohem rychleji, prave kuli tem divocakum a hlavne kuli tomu ze neni videt do zatacak jsou ty zatacky tolik probrzdene.... A kde strejda stavel? Urcite tu stavbu znam ;-) Jinak kdybys chtel svezt, nebo se jen sejit a pokecat, tak se ozvi, muzeme zajit o vikendu na pivecko ;-) -
Bl@de 29.11.09 19:27
« Nádherné SI
Opravdu nádherné SIčko, má pěkný zvuk - jak jedeš přes ten les tam bacha, kdyby vyskočil divočák tak máš po SIčku. Já vím mě by to taky nedalo a trošku by jsem taky na to šlápnul abych se cítil že jedu někde rally :-) joo a bydlíš v pěkné obci. Mimochodem nedávno si tam strýc postavil barák. A říkal nádherná vesnička. Máme se tam přijet za nim podívat pokecat z rodinou atd.. tak tě tam možná potkám ;-) Ať slouží Baworáček :yes: už se těším jak budu taky mít Baworáčka, ale ještě nějakou tu neděli musím počkat -
-
-
-
Wiii 27.11.09 20:10
« Re: Přední mlhovky a denní LED světla
No popravde, ty diodove svetla nejsou moje prace a osobne by me nikdy ani nenapadlo davat na takove auto neco tak desne levne vypadajiciho... Pujdou do par tydnu dolu, jen se musim dokopat na vrakac pro origo mřížky aby zakryli díry po nich >:D na aute se buce dit vice zmen, nejdrive smer aby se vratilo do originalniho stavu a pak se uvid, jestli nejit do nejakeho zvysovani vykonu... :-) -
Thomasino 27.11.09 19:31
« Přední mlhovky a denní LED světla
WII-Jay, už vím co mi na tom tvém autě "nesedí". Ty přední kulatý světla dole. Vypadá podle mě divně, že ty světlé, které jsou mnohem více vidět, jsou blíže ke středu a nejsou po krajích. Myslím, že kdyby jsi to prohodil, vypadalo by to mnohem lépe a působilo by to agresivněji a širší!! :-)