BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  20:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nádherné SI

Jasný je tam, ale všimni si, že po 50m je značka konec obce. To znamená, že se ruší nařízení o rychlosti platné pro obec v které je omezení dáno ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bl-de

Bl@de 30.11.09  20:21

joo a co tam dělá ta značka omezujicí na 30Km/h, to tam mají nějak divně značené. Z toho by jsem byl zmatený..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  20:07

« Re: šumava

oukej, díky za tip, až tím směrem zase budu pobývat, vyzkouším to ;-) Jinak na Grossglockner se musim zase podivat, byl jsem tam naposledy tak pred 10 lety a to jsem jeste ani omylem neridil >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Bl-de

Bl@de 30.11.09  20:03

OK tak to jo >:D Jinak to video good. A natoč ještě nějaké lepší...těšil jsem se jak natočí vafle89 no...a vydíš jak to sním dopadlo...
  • 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 30.11.09  19:44

« šumava

zkus si vyjet na Boubín..v létě je to malej Grossglockner >:D a v zimě rallye Sweden >:D >:D doporučuju !! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  18:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nádherné SI

hehe, tady fakt nemerej, je to mimo obec a zadny omezeni tam neni, navic tam skoro nikdo nejezdi, leda pár buráku krást do lesa dříví >:D a houbaři >:D 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Bl-de

Bl@de 30.11.09  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nádherné SI

jj aha jasně >:D >:-[] :yes: :yes: :yes: ale stejnak bacha na švestky určo tam budou kempovat :-) to já znám, taky jsem si chtěl trochu zařádit a v zatáčce a nad ní byli zacouvání a pak hned vidím coo kde se tam vzali? :-| taky tam byla omezená rychlost na 30km/h
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Nádherné SI

No myslel jsem to tak, že kvůli těm divočákům na to nemám odvahu >:D třeba ale s Fabkou 1,2 12V se tam dá jet přez den naplno >:D >:-[] No a s tvym strejdou nevim... Nic mi to neriká, možna jsem si nevsiml :-)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  17:15

« Sedačky z M5 E60?

Nevíte někdo, kde by se daly sehnat použité sedačky z BMW M5 E60/E61 ?? Současné mě už vážně vytáčejí tím jak nedrží tělo. Děkuji za radu
  • « 00 Reagovat !

foto Bl-de

Bl@de 30.11.09  17:11

« Re: Re: Re: Re: Nádherné SI

joo tak to jsem asi moc nepochopil >:D tedy jestli ty smajlíky tam mají nějakou váhu tak ANO bohužel pochopil :'-( >:D . kombík nemají!!Ale mají ještě jedno audi A3 taktéž černé..hoj..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  16:00

« Re: Re: Re: Nádherné SI

>:D jsem to nejak spatne formuloval >:D Ale myslim zes pochopil jak to myslim ;-) Jinak pokud to ma v kombíku,tak asi tušim, jestli je to hodne moderni barák barák kousek od rybníka, tak ten je nádhernej!!!! tak zatim
  • « 00 Reagovat !

foto Bl-de

Bl@de 30.11.09  15:03

« Re: Re: Nádherné SI

20 let tak to je pěkná řádka let... ;-) Ale ta cesta by se dala projet mnohem rychleji, pravě kuli tem divočákům - tak to jo dobrý >:-[] :yes: Svézt by se mi určitě velice líbilo to proto že jsem zatím jenom jel jenom ve škodovkách jako je moje a Felicie Oktávka atd.. :-) v BMW to musí být určitě větší zážitek >:D :-! Joo ale nevím ještě kdy tam pojedeme, pojedu tam z našima...takźe ještě nevím, ale ozval bych se...jinak nevím kde má ten baráček postavenej...Jenom ti můžu říct že má černé Audi nevím přesně jaké asi A4 - jestli ti to něco řekne :-) hoj. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  12:07

« Re: Re: Re: podzimni foto

No, jsme hold jiná generace :-) Ja k tomu už vztah nemám a ani na to nevzpomínám :-!
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 30.11.09  11:44

« Re: Re: podzimni foto

tywoe drímkára začátku 90. let. Kdybys viděl jak sem mu dával bílá 135LS s karburátorem, žádná spropadená stříkačka. Točilo snad 5500 RPM >:-[] A v zimě s ručkou, geniálně ovladatelná a zábavná kára. Vzpomínáme... R.I.P. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.11.09  11:06

« Re: podzimni foto

>:D No to víš, zlatý český ručičky dokážou všechno ať už podomácku vyrobená koule a vozík nebo stětcem natřený auto na zeleno, pak už jen pár ran kladivem a byl nový design hotov >:D :-! 8-s Copak, nelíbí se ti? >:D >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 30.11.09  10:56

« podzimni foto

Čoveče nějak ti to auto zezelenalo >:D a kde sis nechal přidělat tažný zařízení? Podle výrobce to nejde, ale jak vidim, kecaj >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.11.09  19:35

« Re: Nádherné SI

Diky Bl@de :-)
    Jinak ten les znám a vim co tam muzu cekat :-) Bydlim tu uz jen preci skoro 20 let :-! Ale ta cesta by se dala projet mnohem rychleji, prave kuli tem divocakum a hlavne kuli tomu ze neni videt do zatacak jsou ty zatacky tolik probrzdene.... A kde strejda stavel? Urcite tu stavbu znam ;-) Jinak kdybys chtel svezt, nebo se jen sejit a pokecat, tak se ozvi, muzeme zajit o vikendu na pivecko ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Bl-de

Bl@de 29.11.09  19:27

« Nádherné SI

Opravdu nádherné SIčko, má pěkný zvuk - jak jedeš přes ten les tam bacha, kdyby vyskočil divočák tak máš po SIčku. Já vím mě by to taky nedalo a trošku by jsem taky na to šlápnul abych se cítil že jedu někde rally :-) joo a bydlíš v pěkné obci. Mimochodem nedávno si tam strýc postavil barák. A říkal nádherná vesnička. Máme se tam přijet za nim podívat pokecat z rodinou atd.. tak tě tam možná potkám ;-) Ať slouží Baworáček :yes: už se těším jak budu taky mít Baworáčka, ale ještě nějakou tu neděli musím počkat
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.11.09  16:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Přední mlhovky a denní LED světla

Tak turbo bych tam nedaval, ale kompresor by tomu pomohl :-) Ale jak rikam, vsechno je to ve hvezdach, nejdriv se chci hodne povozit s tim jak je to ted a pak podle potreby :-)
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 29.11.09  11:31

« Re: Re: Re: Re: Přední mlhovky a denní LED světla

jakou nabidku???kvuli 10-20 konim to delat nema smysl a nejaky turbo nebo kompresor kit to auto totalne zmeni,i kdyz nejakych 260 koni by nebylo spatny!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…