BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bl@de 30.11.09 17:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nádherné SI
jj aha jasně >:D >:-[] :yes: :yes: :yes: ale stejnak bacha na švestky určo tam budou kempovat :-) to já znám, taky jsem si chtěl trochu zařádit a v zatáčce a nad ní byli zacouvání a pak hned vidím coo kde se tam vzali? :-| taky tam byla omezená rychlost na 30km/h -
Bl@de 30.11.09 15:03
« Re: Re: Nádherné SI
20 let tak to je pěkná řádka let... ;-) Ale ta cesta by se dala projet mnohem rychleji, pravě kuli tem divočákům - tak to jo dobrý >:-[] :yes: Svézt by se mi určitě velice líbilo to proto že jsem zatím jenom jel jenom ve škodovkách jako je moje a Felicie Oktávka atd.. :-) v BMW to musí být určitě větší zážitek >:D :-! Joo ale nevím ještě kdy tam pojedeme, pojedu tam z našima...takźe ještě nevím, ale ozval bych se...jinak nevím kde má ten baráček postavenej...Jenom ti můžu říct že má černé Audi nevím přesně jaké asi A4 - jestli ti to něco řekne :-) hoj. ;-) -
Wiii 29.11.09 19:35
« Re: Nádherné SI
Diky Bl@de :-)
Jinak ten les znám a vim co tam muzu cekat :-) Bydlim tu uz jen preci skoro 20 let :-! Ale ta cesta by se dala projet mnohem rychleji, prave kuli tem divocakum a hlavne kuli tomu ze neni videt do zatacak jsou ty zatacky tolik probrzdene.... A kde strejda stavel? Urcite tu stavbu znam ;-) Jinak kdybys chtel svezt, nebo se jen sejit a pokecat, tak se ozvi, muzeme zajit o vikendu na pivecko ;-) -
Bl@de 29.11.09 19:27
« Nádherné SI
Opravdu nádherné SIčko, má pěkný zvuk - jak jedeš přes ten les tam bacha, kdyby vyskočil divočák tak máš po SIčku. Já vím mě by to taky nedalo a trošku by jsem taky na to šlápnul abych se cítil že jedu někde rally :-) joo a bydlíš v pěkné obci. Mimochodem nedávno si tam strýc postavil barák. A říkal nádherná vesnička. Máme se tam přijet za nim podívat pokecat z rodinou atd.. tak tě tam možná potkám ;-) Ať slouží Baworáček :yes: už se těším jak budu taky mít Baworáčka, ale ještě nějakou tu neděli musím počkat