BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 01.12.09 19:26
« 1/222
Gratuluju k 1. místu a k 222 příspěvkům pod autem... :yes:
P.S. Myslím si, že by se hodnocení recenze auta nemělo "vymezovat" výkonem, značkou, cenou, nebo exkluzivitou.
Možná je podstatnější samotný vztah majitele k autu, o kterém by recenze (včetně fotek) měla dostatečně vypovídat, v čemž u tebe a tvého SIčka problém určitě nevidím... ;-)
Navíc je třeba aspoň občas Top10 trochu provětrat, aby to tam časem nevypadalo jak na předávání slavíků... >:-[] -
Wiii 01.12.09 19:19
« Re: Re: TOP1
V pohode, ale kdyztak je o tom napsano i v recenzi ;-)
Ja to vidim tak, ze kazdy bere neco jineho. me treba 350Z nelakalo, vyslo by me mozna levneji, ale ja mam rad nemeckou strohost...
I Porsche se mi libi, ma svuj styl a nehodla se ho vzdat, je to sympaticky, ale spoustu lidem to muze vadit. Prece jen, kdyz prijde nekdo kdo nesleduje Porsche a jeho produkci, tak ani nepozna jestli je to Porsche z roku 2000 nebo 2009...
Proste nemusi se libit vsem stejne tak jako se nemusi libit vsem moje BMW...
Asi tak to vidim já ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 18:54
« Re: TOP1
ypsilon - já teda nevěděl že těch ,,bavců,, je v ČR tak málo (to teda respekt),ale to nic nemění na tom,že se bohužel toto auto asi nestane ikonou (možná kvůli výkonu,možná kvůli ..ehm bangldesignu).Ty co jsem jmenoval ikonami už většinou,podle mě,vypadají a hlavně se chovají ,,výrazněji,,..lepší slovo mě nenapadlo ;-\ ;-) .V desítce asi jo,ale rozhodně ne nad Porsche (to vypadá dost úchylně)a to nejsem porschefil :-) -
ypsilon 01.12.09 18:10
« Re: Re: TOP1
mojito-mozna jsou tyto auta o par levelu vykonove,ale urcite ne exkluzivitou ;-) ..nevim kolik je AMG,co ma jpor v Sk a u nas,ale 320si je v Cr max 12 a na celem svete je jich 2500ks..takze podle me je toto auto vzacnosti o vic nez par levelu jinde a proto si 320si misto zaslouzi ;-) -
FRPE 01.12.09 17:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: šumava
Krev? No to dneska tadi poteče, plotoše táta teď večeřý, tak můšu psát já ale aš se navečeřý a pomyluje mámu, tak mě tadi odsud zase bude odstrkovat - stejně jako včéra ... >:-[]
Ale dneska mu vikopu válečnou sekiru! Se těš táto!!! >:-[]
Jdu je nahoru okřyknout, tak zatým se měj, ty náš běloušy!!! ;-) -