BMW 320si (Wii-Jay)
Thomasino 01.12.09 21:49
« Re: TOP1
člověk tady chvilku není a co to nevidím! Bílá 320si, po které jsem taky svého času mlsně pokukoval v Brně v Renocaru (bohužel na mě trochu vytuněná), je na prvním místě!! Wii-Jay, tak to gratulace! :-) Zřejmě jsi tu úpravu recenze zvládl udělat kvalitně - ještě jsem ji nečetl, nějak nestíhám, ale pak si určitě přečtu ;-) Fotky jsou taky fajn, občas sem kouknu..
K vaší debatě, jestli takové auto má být na TOP1, těžko říct. To auto má něco do sebe, určitě svoji jedinečnost, z mého pohledu by bylo ještě o hodně lepší, kdyby tuto speciální verzi udělali z většího motoru, třeba vzali jako základ všemi opěvovaný horčíkový motor 330i a ten pak ještě vyladili a vypiplali. Ale kvůli WTCC to bohužel musel být dvoulitr.. K BMW mám slabost, sám jsem zrovna 330i hledal (v M paketu), nejlépe kupátko. Ale pro mě taková M3 je prostě někde jinde, je vyladěná celkově a ne jen na projíždění zatáček ;-) Ale to je také pouze můj osobní názor. MACZ je web pro mraky lidí, kteří rozhodli aktuálně takto, takže si to WII-JAY užívej a pokračuj v započatém trendu k návratu do originálního stavu, který si tento kousek zaslouží!! :yes: -
Wiii 01.12.09 21:30
Mojito:
myslim, ze nema cenu odpovidat, staci kdyz odkazu na prispevek Sampuse (č.240). Pouze bych rekl něco na tento způsob. Ale co se tyče toho co tu pises ohledne těch vozů.... E55 a RR mi nic nerikaji, ja nepotrebuju akceleraci a pak v první zatáčce jet rovně nebo muset skoro zastavit. Turbo,Z06 a 350ka jsou čistě sportovní vozy a první dva jsou moji favorité (i kdyz mám i vetší favority). 350ka není můj šálek, je to prostě o tom co tu píšeš, všichni máme odlišné názory (bohu dík) a tím pádem se tu klidně může stát, že bude na prvních třech místech kia soul, zrezlá felicie a peugeot 106 a pokud to tak bude, nic s tim nikdo neudělá, prostě to byl asi názor hodně lidí :-) -
ypsilon 01.12.09 21:26
« Re: TOP1
mojito-za prve absolutne souhlasim se sampusem a za druhe jak se vyjadrujes k jednotlivym autum,je to vec osobniho nazoru a muj je:
-AMG-urcite brutalni zrychleni v primce,ale interier mi nic moc nerika,urcite z nej nedychaji ty kone a sportovnost,je to hold limo
-turbo-nikdy jsem v nem nejel,takze mi nezbyva nez souhlasit
-Z06? ja myslel ze ma nasta C6 a ta me neprijde jako nejslabsi motorizace tak vyjmecna,ale kazdopadne ma koule us muscle car
-350z-mel skorobracha,mel jsem moznost svezeni i koupe,urcite je s nim na silnici zabava,ale jako celek me nak zasadne nebavi
sampus-mi tady ted ale asi spis resime jen ty auta,jinka s tebou nemuzu nesouhlasit :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 21:18
« Re: TOP1
wi-jay - netvrdím,že se mi nelíbí..vlastně se mi design fakt moc nelíbí i když dřív slovo ,,nelíbí,,je dost málo :-) .
Jedno se musí panu Banglemu uznat.Design aut dělal dost hroznej,ale na druhou stranu ten ,,všemi proklínaný vzhed,,tak nějak pomaleji stárne a ani bych se nedivím tvrzení,že je to nadčasový design - to jsem někde četl.
Já nenapsal,že tvoje,já napsal že naše (i moje rocco) musí být za nimi >:-[].
Jo skoro jsem zapomněl Dadánkův Ranfe Rover,takže :
RR - velká,,hrouda,,kovu,která tak trochu popírá fyziku a většině klasickým autům po pár metrech ukáže laufy.
Ale to co jsem napsal je jen můj názor (na rozdíl od některých nemám problém to sem napsat) a tady hlasuje x lidí a kdyby se všichni na všem shodli tak by to byla děsná nuda,ne?Na MAZ bych rozhodně nechodil ;-) -
"-- skrytý --" 01.12.09 21:10
« Re: TOP1
"Z mého ani z vašich aut nevyzařuje ani jedna výše uvedená věc,takže TO je ten důvod,proč ty káry musí být ,,nahoře,, a my ostatní (než sem někdo něco přidá),,dole,,. Ámen ;-) "
Zdar kolego,
myslím si, že když jsme na webu uživatelských recenzí, tak by právě recenze měly být tím nejdůležitějším kritériem při hodnocení -
a nikoli ta auta jako taková.
Tady na webu je spousta aut, která nejsou v topu a přitom jsou fantastická. A často je jejich hodnocení pokaženo třeba jen nedostatkem fotek, kterých je ale plný internet..
Totiž tvou logikou vzato nemám v top ten co dělat ani já a ani ty. :-) A přesto tam jsme.
BMW 320si je vůz, jehož koupě si žádá velké koule, pak taky je to auto nejméně 2x tak drahé, než jsou naše auta (ST, Šíro), je to limitka a třeba jeho výkon není ani takový, jaký v našich 2x tak levnějších autech máme my. Je to famózní auto pro řidiče.
Recenzi má Wii-Jay slušnou, fotky taky. Takže podle mě patří (a to i zdejším podivným systémem hodnocení vzato) hodně vysoko.
Neber to proti sobě a ani nijak špatně, je to jen můj názor, který jsem chtěl vyjádřit.
Zdravím! -
Wiii 01.12.09 21:05
Mojito:
320si - boční přetížení přez 1,05 G i když řídí amtér (ve FifthGearu dosáhli myslim 1,1 G coz je o něco víc než kdybys byl překlopenej na boku) a motor (pro mě nejúžasnější atmosferickej 4-válec)
Vim ze se ti E90 nelibi a ja ti to nevymlouvam, stejne ti nevymlouvam ze E55 AMG, Turbo , Z 06 a 320Z je dobre, jsou to skvele auta, ale proste nesouhlasim s tebou v tom, že moje auto musi byt az za nimi... Například vzpomeň jak se nedávno pipojilo Ferrari F430... a kde je sním konec... To by podle tvého hodnocení mělo být nejspíše i před Porsche :-) -
white label 01.12.09 20:49
« Re: 1/222
Mojito
Gott je zlatý slavík už 35let, ale Wii-Jay je tu první zatím teprve "chvilku"... ;-)
A recenze není jen "čístým zrcadlem" vztahu auta a jeho majitele, ale také hodně o schopnosti majitele tento vztah v recenzi "kvalitně" prezentovat, takže v tom je to celé ještě trochu složitější..., což myslím obecně, nikoli osobně... :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 20:47
« Re: TOP1
wi-jay,ypsilon - já to vidím tak,že ,,top auto,,musí v tobě něco zanechat a pokud možno rychle,takže :
-AMG - libový interiér a brutální zrychlení v přímce
-Turbo - elegance spojená s řidičskou nirvánou
-Z 06 - dravý design se zvukem motoru, z něhož ti naskočí ,,husina,,i na víčku oka.. o zátahu se bavit není třeba
-350 Z - nevycválanej,motorovej parchant s krásným zvuk 6-ti válce,ten sound neomrzí,to mi věřte
btw - měl jsem to štěstí,že mi bylo ctí v těch autech jet a ani na jedno z nich nezapomenu(zetko samo nejvíc >:-[] ) -
Wiii 01.12.09 19:40
« Re: Re: Re: Re: TOP1
AMG - Je to proste stejná tuctovka jako moje auto, vlastne jeste vetší tuctovka... nemá téměř omezenou serii. S auty tohoto typu jsem se svezl uz víckrát a nejsou nicím zas tak úžasné(jen spoustu koní, které hodně ryhle posunují smerem vpred), hodí se na dlouhé cestování, na to jsou bezkonkurencni!!! Ale vjed s tim do zatacky a poznas ze tam jsou na tom spatne... (taky je o autech tohoto typu zmínka v mé recenzi)
Corvette - To uz návám že to je Auto s velkým A! Corvetta je nádherná, ale taky používa trochu styl porsche.. moc se nemění, ale nikomu to nevadí... osobne bych Corvettku bral.. Idealne ZR1
>:-[] >:-[] :yes: -
ypsilon 01.12.09 19:39
« Re: TOP1
white label-zcela s tebou souhlasim,jen jsem reagoval na mojitu prispevek ;-)
mojito-asi mas pravdu,uz jen kvuli tomu,ze bezny smrtelnik 320si nezna a ani nepozna,tudiz se jen tak diky neznalosti ikonou nestane..a jestli ma byt pod porsche nebo nad nim?to at rozhodnou ostatni,nemam nazor..kazdopadne ,jak pises, tak do top 10 patri :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 19:31
« Re: 1/222
white label - tak to je pěkná blbost,páč to bych musel být první a s náskokem >:D ..takovej vztah k autu jak mám já nemá nikdo...teda skoro >:-[]...navíc se mi líbí,že je Gott po padesátéšesté slavíkem :yes: ...no to trochu teda kecám
Diky ;-) Jinak snažim se to postupně obnovovat, ale člověk postupně zjišťuje jaké čuňárny byly na esícku provedeny... Například kvuli predním "LED svítilnám" byl vyříznut i kousek nárazníku, jakoby mřížka byla málo... Tak přemýšlím co s tím? Ideální by bylo vyměnit celý nárazník, ale to bude darda :-( Hold koupil jsem to s tim, že do toho budu ještě investovat (prave kvuli odstranovani tuzingu) a s tim do toho pujdu :-)