BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 02.12.09 11:52
« Re: Sedačky z M5 E60?
Jezdit pomaleji, to by šlo, už třetí nádrž se pokoušim o co nejnižší spotřebu (zatim jsem dosáhl 9,92 na nádrž, ale chci se dostat na těch 9,5 co říká BMW). Ale až se to povede, tak to zase nepujde >:D Jinak myslim že ty v M3 E90 jsou dost podobny, ale z M5 se budou shánět snáž, už jen proto, že M3 E90 zatim moc neni, jsou hlavne E92 a sklápěcí sedačky nepotřebuju >:D :yes: Ale kdybys měl kontakty do Polska.. hehe, dej vědět ;-) -
Wiii 02.12.09 11:37
« Re: TOP1
Ypsilon:
Ja už vidim jak se tu zanedouho objeví pod tvým profilem druhé auto... a to nějakej speciál >:D To už mě jsi přesvědčoval abch to z tohu udělal... prostě je to taková tvoje velká touha ;-) :yes:
Mojito:
Vsichni jsme tu povrchní, to by jinak nikdo z nás neměl takové auto >:D :yes: Jinak: Jak že tu bude nuda? :-| Jen se tu klidně vesele bavte ;-) Rád si počtu a dozvím se něco nového :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.12.09 11:14
sampus,ypsilon - tak pánové to je asi konec debat k tématu TOP 1,páč s vašimi posledními příspěvky souhlasím (ypsilon - taky jsem povrchní,nix si z toho nedělej :-) ).Chvilku bude u wii-jaye nuda >:D.Z vašich příspěvků je vidět,že berete věci s nadhledem a jen tak vás nic nevytočí a to si na vás cením :yes:
ypsilon - mimo náhradní prádlo doporučuji 2 hoďky před jízdou nic nekonzumovat a taky se (jen pro jistotu)rozluč s nejbližšími příbuznými a kamarády >:D (trošku přeháním,snad to jpor nečte >:-[] ). -
ypsilon 02.12.09 10:59
mojito-no tak to doufam,ze se nekdy setkame a jpor me sveze >:-[] a vemu si klidne nahradni pradlo >:D
a k tomu zetku,zcela jednoduse me az tak nebavi interier a vzhled na to,abych si ho koupil na denni jezdeni i kdyz vim,ze je s nim sranda,vim,ze ma vcelku velkej kufr..je to povrchni,ale uz jsem hold takovej :-) ;-) jo kdybych mel prostedky na to ho hodit do zavodnicky a jezdit s nim na okruzich nebo drifty,tak to byla jina..
ja nepisu,ze je to z Tve hlavy,taky obcas ctu,sice asi ne tolik jako ty,ale presto vim,ze vetsina zurnalistu jeho design zavrhuji a nelibi se jim..ale me proste jo a jak i ty pises,prijde mi necim nadcasovy.. -
Vampix(Diesel Power) 01.12.09 23:38
« Re: Sedačky z M5 E60?
ja ti poradím, jezdi pomaleji >:D rovnou nějakou skořepinku by to chtělo, bmw performance? Ale krást, ty peníze za to:no: Starší sedadla nevím, možná nějaký zlatý polský ručičky, oni taky seženou všechno ale chce to kontakty a ty ja ti neposkytnu :-/
a proč ne z M3 E90? ja teda v m5 ty sedačky neznam -
"-- skrytý --" 01.12.09 23:36
mojito:
"pokud jsou zde recenze,a není jich málo,velmi podobně kvalitní a to stejné co se týče fotek tak musí rozhodovat auto"
Asi souhlasím, ale i kdyby tady bylo X podobných recenzí, tak tady rozhodují sami uživatelé - a to vždy neobjektivně, podle jejich úsudku.
.
"Napsal jsi,že bávo stojí víc peněz než rocco a tvoje,ale o lovech to není (to by zase Porsche bylo stejně první)."
Nemělo by to být o penězích, samozřejmě! I když to tak možná nevypadá - zrovna to Porsche je (a určitě zase bude) drtivou většinu času první. :-) :-) Tím samozřejmě nechci snižovat s-mikovu kvalitu recenze na 996!
A myslím, že jsi tu dnes psal, že třeba 320si nepatří na vrchol - a přitom si v 320si PODLE MĚ coby zapálený řidič užiješ víc, než v RR.
.
"Takže pokud např.20 lidí bude zde komunikovat,bude mít podobně dobré recenze atd.tak rozhodují už ty ,,titěrnosti,,(jízda,zrychlení,degign atd.)"
Podobně dobré recenze ale mít nelze - hodnocení jejich "dobrosti" závisí od vkusu každého hodnotícího soudruha:) a nikdy se nebude třeba i 20 recenzí líbit stejně, byt' by byly obsahově a i pojetím sebepodobnější. Každá bude trochu jiná.
.
"a podle MĚ,nahoře nemáme nejen ty nebo já či wi-jay co dělat."
Taky si představuju top ten jinak, ale z jiného důvodu, než ty. Třeba i proto, že pro mě (to je zase jen MŮJ názor) jsou fotky a jejich hodnocení naprosto zbytečné. :-)
.
K tvému dodatku z 23:14 - jo, to jo. A co teprve bude za pár let...! :-)
Jinak - tu top ten a její obsah vidíme asi každý úplně jinak, radši toho nechám a končím, at' tu nesedím do rána a nečekám, co napíšeš. :-)
Měj se, dobrou, budu tady zítra odpoledne. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 23:14
sampus - jo to jsem zapomněl,fakt je,že za poslední rok MACZ,co se týče recenzí a fotek ohromně,zdůrazňuji ohromně posunulo a to,co stačilo na skvělý známky před rokem,dnes již jaksi nestačí a je to šedej průměr.Myslím,že je to jen dobře ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 22:56
sampus - pokud jsou zde recenze,a není jich málo,velmi podobně kvalitní a to stejné co se týče fotek tak musí rozhodovat auto.Napsal jsi,že bávo stojí víc peněz než rocco a tvoje,ale o lovech to není (to by zase Porsche bylo stejně první).Takže pokud např.20 lidí bude zde komunikovat,bude mít podobně dobré recenze atd.tak rozhodují už ty ,,titěrnosti,,(jízda,zrychlení,degign atd.) a podle MĚ,nahoře nemáme nejen ty nebo já či wi-jay co dělat.
wi-jay - napsal jsi to stejný co já,co člověk to názor a já s tím problém nemám,jen co na srdci to na jazyku...možná se po roccu někdo sveze,ale napsat jsem to musel.Dadánek mě RR vezl a pamatuj si,že RR nejede skvěle jen rovně,ale i v zatáčkách jede na svou velikost přímo děsivě zajímavě!
ypsilon - C 6 samozřejmě,dostal se mi tam šotek ;-\ .Tak fajn,možná že AMG nemá tak libovej interiér,jinak je to kára téměř neprůstřelná,nech se svést jporem a pak se mrkni do spoďárů >:-[] ;-)
Jestli tě zetko jako celek (nechápu co tím celkem myslíš)nebere,tak fajn,ale věř,že patříš k velice vzácnému,skoro ohroženému druhu :-).O nepovedeném designu BMW - to není z mé hlavy i když s tím částečně souhlasím,stačí si přečíst jakkýkoliv motoristický časopis a že jich měsíčně zhltnu,Vojťas ti to potvrdí ;-) -
Wiii 01.12.09 22:35
Tak to jo, to ještě chce klidnější jízdu ;-) Vim že bratr měl u Z4 M zajiždění ve dvou stupních, první do 2500 to nesměl prakticky nic :-( A pak do 7000 to bylo taky ještě s omezením, ale pak!!!! No paráda, co ti budu povídat, fakt super autíčko :yes: :yes:
A GTI... je to skvělé auto, jen GTI třetí a čtvrté generace bylo slabší, jinak jsou to super auta :yes: Já o úpravě výkonu taky uvažuju, ale pouze výhledově... Teď ani omylem :-! Ale bohužel se na mé auto nabízí jediná (origo) úprava a to od Hamann a to za hodně moc chechtáků a nic moc to nepřidá (13 kobyl) ;-\ -
Thomasino 01.12.09 22:23
Zatím jen 2300 km, mám to jen 5 týdnů.. Ale pracuji na tom :-) A už teď mám pocit, že ten podvozek by snesl klidně 300 koní.. Nebo aspoň těch 270 jako Scirocco R >:D
Ale to byla jedna z věcí, proč jsem šel do GTI. Kdyby mi v budoucnu nestačil výkon nebo brzdy, dá se u renomovaného úpravce (ABT, MTM atd) nechat navýšit výkon.. Ale takto je to aspoň originál, legenda už přes 33 let, takže minimálně rok až dva se na to sahat nebude.. A taky na to nejsou chechtáče :-) -
Wiii 01.12.09 22:08
Dobrej nápad, ale to asi nedokážu, nevim jestli bych mu dokazal umyslne ublízit :-/ Ale bude to nejlevnější :yes:
No a nejedes do Prahy treba s GTIckem? By jsme mohly dát srázek ;-) Rád bych to viděl (zatim jsem to viděl jen v Německu před salonem) a mužeme udělat nějaký fotos :-) -
Thomasino 01.12.09 22:04
No ideální by bylo ten přední nárazník lehce ťuknout o někoho tak, kdo ti nedal přednost!! Pak zaplatí pojišťovna >:D Mě se to tak stalo před pár lety s Mondeem, ale ne naschvál, kdy jsem měnil jen nárazník a ještě jsem si při tom zvládl vyměnit spodní část plastové mřížky za hezčí drátěnou a nechat nalakovat spodní část nárazníku ;-) Ideální na to jsou uličky v podzemních garážích nákupních center, kde lidi jezdí po těch "rádoby" hlavních a vůbec netuší, že všude platí přednost zprava!! :-!
edit: P.S.: Zrovna jedu zítra do Práglu na Chodov na DELL, kde jsi fotil nedávno na střeše NC bramboráka...