BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 07.12.09 17:43
« Re: ráj pro řidiče
Občas se dá něco najít jen tak na mapě. Ale bohužel z toho nepoznáš kvalitu silnice... :-( :no: Kouknul jsem a jedine čeho jsem si všiml: Bystřice nad Pernštejnem -> po 388 -> Vír -> po 387 -> Nedvědice -> po 390 -> Olší a nebo silnice 428 z Uherského Hradiště do Zdounky, ale jinak tam nic zajímavě vypadajícího nevidim, ale ono občas to na mapě vypada nezajimavě, ale v realu je to dobry :-) nebo taky naopak, hold musíš hledat ;-) -
Wiii 07.12.09 17:12
Jo tam to znám, ale zas tak mě to neuchvátilo :-( Ale je pravda že jsem tam jel naposledy asi pred rokem a pul... a s Audi S6, která zas tak zatáčivá a citlivá není.
Ale Jižní čechy, respektive Šumava, to byla nádhera, to mě vskutku nadchlo :yes: :yes: Krásná příroda, krásná nová silnice prakticky všude, hodně zatáček, táhlých, ostrých, serpentinky, stoupání, klesání.. prostě všechno ;-) -
Thomasino 07.12.09 16:44
Jooo tak to vypadá taky dost dobře, jen špatná země :-( Tam bych nechtěl řešit nějaký problém s autem, nebo nějaký jiný. Tam bych se bál nechat auto i před hotelem, abych o něj nepřišel...
No v Česku má každý nějaký ty svoje NEJ silnice... Já před rokem zkoušel silnice pod Karštejnem (od Berouna na Dobřichovice kolem Berounky) dle rady Autocaru a nebylo to špatný... -
Wiii 07.12.09 15:59
« Re: Re: ráj pro řidiče
Nojo Thomasino, Davos-Bormio-Stelvio jsem nevidel na vlastni oci ale Grossglockner moc dobře znam ;-) Je to tam fajn, ale celkem dost aut.... Chte to tam zajet ale v lete, takze si udelat dovolenou v Chorvatsku a pak vyrazit :-)
Ale my se bavili o ceskem raji pro ridice ;-)
PS: jeste tohle [odkaz] mysli ze mi to posilal v nejake diskuzi Poustnik -
Thomasino 07.12.09 15:41
Chlapci, chybka, ráj pro řidiče ja tady:
[odkaz]
TOP GEAR trasa DAVOS-BORMIO-STELVIO! :-) Doufám, že to vyjde a letos se tam zvládnu podívat.
A taky je super GROSSGLOCKNER STRASSE jižně od ZELL-AM-SEE a Kaprunu, asi jste o tom taky slyšeli. Tam je to paráda, tam se rád někdy zase vrátím - pár fotek nejdeš WII-JEYI u mě pod C-MAXe. -
Wiii 06.12.09 17:51
Jo tak tam to neznám, ještě hodně míst v ČR jsem neprojel 8-s Ale to se časem napraví, v lednu víceméně budu objíždět celou ČR, takže to bude pěkné :yes: :yes: Jinak pokud zamířím i do jižních čech, což typuju že ano, tak dám vědět, nějak to tu budu avízovat a dá nějakej čas kdy budu třeba v budějkách.. takovej otevřenej sraz MACZ... kdo přijede, přijede ;-) :yes: :yes: -
Wiii 06.12.09 17:47
« Re: TOP1
Jo ja se tam taky chci podivat, ale nevim jak vse stihnu, trochu jsem zmenil plany a asi pojedu zapadní pobřeží severní Ameriky, z Aljašky přez Kanadu až na jih USA... Tak nevim, kam se dostanu po Evrope... ;-\
Diky za to že si ti libi fotos >:D Jinak 540ka byla fakt celkem sok :-! Ale jak řikáš, hlavně že se nám nic nestalo, ale když jsme zastavili, začali jsme se celkem solidně oba smát >:D >:D -
talio2 06.12.09 17:30
« ráj pro řidiče
u nás na jihu čech se za ráj pro řidiče považuje podle mě úsek Velešín-Besednice-Trhové Sviny-ČB..v tomhle pořadí se mi to líbí víc než v opačném..tak když pojedeš kolem tak si tuhle trasu nenech ujít :-)
a samozřejmě kdybys u toho měl čas na sraz tak se ničemu nebráním, tohle auto bych moc rád viděl :-) :-) -
FRPE 06.12.09 17:23
« Pěkné fotečky z těch Krušných hor ...
... na autě a louce mě omrzliny nevadí, je to fotogenické a v tvém pojetí Vojtěchu = nádherné. Omrzliny na rukou a obličeji mě již vadí trochu více ... :-(
Až budeš mít chvilku, tak se podívej na moje panoramata, jo a taky tě zvu k sobě do recenze na čaj ... ;-) Čajovna u Frpeho Vám uvaří čaj dle vašeho výběru, sortiment z 1500ks druhů čajů z celého světa a k tomu jako bonus - zdarma citron do čaje z vlastní pěstírny ko.nopí, teda spletl jsem se pěstírny citrusů ... ;-)
Kono.pí pěstuji a prodávám na MA.TRAVA.cz kde vydělávám dobré zisky ... >:D >:D
Cena jednoho čaje šálku 0,15litru je za lidových 250Kč/ks ... :-) -
ypsilon 06.12.09 14:00
« Re: TOP1
wii-jay-no hele uvidi se,zalezi to na korunkach ;-) hele v 123d jsem nejel,urcite to bude skvelej kroutic,ale ja bych asi na denni jezdeni zvolil klasickej 20d,jedno turbo staci :-) tak to Te beru za slovo a myslim,ze Ruda se taky rad prida a OSak s erlem treba taky,staci to jen domluvit..a na to je spoustu casu ;-)
Heleď Vojtíšku - pěkný zadečky si tady dneska vystrčil, schvaluji je po 22h ale ráno než děcka vstanou do školy, tak je schovej ... ;-)
Jinak když jsem si četl Vaše komenty u mě - tak fakt nevím zda jít po Cupřici do BMW a nebo Audi ... :'-(
Tak a teď pojďte do mě ... :-) jen abych to pak po Vás přečetl si budu muset vzít v práci 2x týdny volno ... >:D