BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 12.12.09 18:56
« Re: 10 kg úspora
nikoho neohrožuju :-! ja nikdy >:D Jaj jak ja bych taky bral e90 M3 :-( to je tak krasne auto ja bych z něho asi vylezl jenom tankovat a konat potřeby...Ale ještě na to mam čas, jednou si ho ale koupim...Až si postavím ten drift okruh :-! >:D -
Vampix(Diesel Power) 12.12.09 16:53
« Re: Re: Ty už spíš?
ja mam takove kouzlo že buchty bali mně >:D Auto jsem nikdy nepoužival jako takovy prostředek...ale je pravda že když jsem přijel X6 do školy tak jedna po mě šle jak po uzenem a jak jsem ji odmitl tak kolem toho chodila s kličkem a kamoška (akutalni moje přitelkyně) ji držela dal >:D -
Wiii 12.12.09 15:11
« Re: 10 kg úspora
OS, Vampix:
Taky to nechapu, BMW by z toho motoru v klidu dostalo prez 200 koní, klidně i 250 ale to by uz nevydrzelo moc tisíc kilometrů. nejspíše tam pristě jen narvali techniku kterou potrebovali do WTCC a s ladenim se moc nesrali, jen to lehce prenastavili, ale v realu je o moc lepsi nez 320i -
Wiii 12.12.09 14:43
« Re: Ty už spíš?
FRPE:
Cau chlape, nekaslu tu na to, ale bohuzel jsem ted totale rozlitanej a mas pravdu, nespal jsem, ale byl jsem po trech tydnech zaparit ;-) coz se musi >:D A co tvoje Anča? >:-[]
Jinak s Martinem to snad vyjde pristi tyden :-) Ti dam vedet, blo by fajn kdybys taky dorazil ;-) :-!
Vampix:
Hodnoceni je tu fajn, aspon je tu v cem soutezit >:D :yes: Jinak doufam ze mas i sve osobni kouzlo na které balíš buchty ne jen to auto >:-[] >:-[]
Jinak s tim mytim jsem na tom jeste hur, to ze auto bylo bíle by jen tak nekdo nepoznal >:D Nahodl jsem spis takovej hnedej nádech >:-[]
White label:
kdo tu je? :-|