BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 14.12.09 22:51
« Re: 22 hod
To můj favorit by vypadal asi takhle:
- e92, černá, nebo bílá bárva
- 335i, případně 330i (skvělá atmosféra)
- m-packet
- komplet hozeno do černý barvy a carbon doplňků (ledvinky, kola, difuzor, odtrhová hrana ...)
- Performance sedačky, výfuk i brzdy -
Wiii 14.12.09 22:51
vampík:
Jo to se určitě dočkáš >:D Ale to ja tam budu jezdit se Zondou F >:-[] Jinak nelituj, cena je dulezitej prvek ;-)
Kubyyyk:
Ta kola z M3 mi nabízeli, ale na SI se zas tak nehodej a ta co mam byla o 15 levnejsi, jsou to BBS WTCC edition a jsou super... 19" jsou uz na bezné 3er moc, ten podvzek ti rychle odejde, ten na M3 je dost jinej -
Vampix(Diesel Power) 14.12.09 22:50
promiň >:D ale kozičky jdou stranou když na scénu vstoupí divize M >:D Každopádně bych nešel do 35i, pokud benzin tak rovnou tu M3 atmosfera je sice práce s řadici pákou ale stojí za ten zvk....Jinak představa o vysněn trojce docela podobna....
jinak teda díky ;-) -
Kubyyyk 14.12.09 22:47
vampix:
Mě se tvoje mrška náhodou moc moc moc líbí!!!! :-)
Můj trojec by vypadal tahkle:
- 3er sedan
- motor 35i
- barva bílá/černá
- M-packet
- červená kůže
- kola z M3 sedan
:yes:
Ale jako i tu tvojí bych asi přežil, nooo... >:D
Sakra, nějak sme zase zanevřeli na kozičky >:D -
Vampix(Diesel Power) 14.12.09 22:46
ja bych tu X6M chtěl, at mam za čim tahat vozík na které bude jednou M3GTS a budu to vozit na ten náš okruh >:D Btw tu hnědou kůži jsme malem měli, nabídli nám FL 320xd uplně nova ale nějaka šeda asi jako ma ypsilon a v te hnědce. Byla ale v automatu a jelikož nová tak cena žebychom koupili 2 ty co máme ted...Nelituju -
Vampix(Diesel Power) 14.12.09 22:42
sekej co chceš, viš jak by všichni byli na sračku kdyby je potrhalo ružovy bmw na světlech? >:D Ja bych si ji ale přestřikl ale chci ji...
Já patřím asi do te menší skupinky kterým se líbí 3er víc před FL a není to tím že s ní jezdím. Ta tvarovana kapota mně nějak nebere... Každopádně ja bych bral bílou(nebo i tu modrou co ted) a červenou alcantru a k tomu ten M-kovy hlinik a bylo by mi dobře...Btw nemám rád auta co vypadaji šileně brutálně, mám rád ukrytou sílu, teda až na X6M, ted si ji ostravsky autosalon vystavil na prodejně a ten čumak je ještě brutalnějši než na normalni X6 a 4 laufy si řikaji o zaneseni emisemi... -
Wiii 14.12.09 22:38
Kubyyyk:
Pochopil jsem, byl jsi uložen ;-) A víra je věčná >:D
Vampix:
Můj známý ji má po faceliftu v černé barvě a s hnědým interiérem a ta se mi líbí teda víc, je taková brutálnější!! Ale ja bych si ji v černé nevzal ;-\ Hádej jakou barvu bych si vybral? Jinak tu hnedou kůži miluju *IN LOVE*
čekujte
[odkaz]