BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  23:16

« Re: 22 hod

Kubyyyk:
    Ale co to turbo tam?

Řezník:
    jj Z4M je muj oblíbenc, na jaře až ho bratr vyndá zase z garáže sem nahodim nejaké společné fotos ;-)

vampík: je to tak, firemní auto pro manažery.. je to dané cenou a tím že jsou díly společné s VW
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 14.12.09  23:15

hehe jo jo to je vůl proč mi to radši nedal umřel by důstojnějším způsobem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  23:14

hele měli jsme minuly tyden X1 doma a zklamání. lepší než tiguan určitě ale i tak zklamán... Vzadu dost malo místa, posez na to že mělo byt radoby SUV menši kategorie nízko, jen o malo výš než v mámině Cčku a ještě mi zavazela kapota vepředu....Jak se mi líbilo zvenku tak bych raději připlacel za GLK
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 14.12.09  23:14

Audi mi nikdy nevadila ale teď mám vůči ní averzi jelikož je všude :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  23:14

Tak tohle musel být uplný ale uplný imbecil:

[odkaz]

:no: :no: :no: 8-s 8-s 8-s :no: :no: :no: 8-s 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 14.12.09  23:13

ten motor je fakt supr v Z4 M je to brůtus :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  23:12

Pro mně je Audi masovka firemních vozů...Pokud je nějaka větší firma která má několik manageru tak jsem neviděl 5x 5kovy bawor...nebo aspon z okolí nevím. Vím o jedne kde měli 4x E320cdi ale jinak všechno A6ky....A ja se ani nedivim tam ty ceny se daji rozbit různě... Jen at si jezdí, oni jsou spokojení a mně do toho nic není. Ale vybírat si auto v tehle kategorii tak Ečko nebo 5, nebo Lex cokoliv jen ne audi prosím....4 kruhy a velka huba od A3 až po a8
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  23:11

Tahle mrcha by mi stačila:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  23:11

Jinak tu E30 V12 jsem sem daval jen pro zajimavost, je to * tezký motor s malym vykonem... V10 M5je mnohem vykonejsi, ja bych nechtel ani jedno >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 14.12.09  23:10

V německu je to prý luxusnější lidový vůz proto si Audi moc nedrží cenu . . Hlavně teď ta X1 tu za cenu Tiguanu bych bral hned :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 14.12.09  23:08

I to je dost ne? :-) . .a nezapomeň na idrive a Mdrive >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  23:08

Kubyyyk:
    Jo vyprável mi o ní Ypsilon, že prej s ni byl nekdy na srazu na ořechu... masakr, prej desny kopance do zad... jak prisel nával točáku tak ve sprintu prej jeho R6 sundala jak prd... :yes: Ale je to nafta :no:

ReznikCZE:
    Mas recht, ale proc to tak je? To nikdo nevi ;-) Je asi lepe zapsane a hlavne je tu zapsane, ze s BMW jezdej prasata, s MB lidi co nevedi co s penezma a Audi je pro příjemné bohaté lidi... tal to tu je ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 14.12.09  23:07

Když vyšlo taky se mi líbilo ale postupem času . mno masovka tak nějak . .a ta cena!?. . . 335i v Mku :-) . . .Ale já jsem nejvíc na ty Italy (možná díky originálnosti a nevšednosti) . . .Mě by stačil v E30 Mkovej moter s E46 . .váha E30 je malinká a V12 v tom se mi jeví jako dost brutál :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  23:06

Wii: tak to už je mazec >:D mně by tam ale ten V10 s 507 koničky z M5 uplně stačil
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  23:04

ReznikCZE:

A tak to bych asi zas neřekl, A5 je jiný styl :-)
    A je to jediné Audi, které bych si koupil a to proto, že mě prostě první pohled na ní vzal za srdce.
    Např. od BMW bych vynral víc aut, takže netvrdím, že je pro mě Audi lepší značka. Ale jen to auto je pro mě prostě láska :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  23:03

Vampi:
    nekde na netu jsem videl i E30ku s V12 >:D

[odkaz]
    [odkaz]

xganga:
    tak to prijemne sny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 14.12.09  23:01

Proč jsou češi z těch Audin tak vyřízený? . . .My češi preferujem nejvíc z celé Evropy Audiny zatím co v zahraničí Mercedes, BMW, . . . ;-\ Já osobně všechny modelové řady Audi vnímám jako kopie . . .A5 byla hezká dokud nevyšla A4 a A6, která je absolutně (až na velikost a svažujícíse střechu) totožná . .
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  23:00

btw na tom videu stoji za to po te projížďce přesunout video na 2:35
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  23:00

Wii-Jay: 600. mám já ;-)

No na obrázku je S5, ale mě stačí bohatě A5 ;-)
    Jeden zdejší uživatel a můj dobrý kamarád má A5 3,0 TDI v úpravě MTM na 310 koní a 600 Nm a řekl bych, že s S5 by možná byl na stejno :-) Řídil jsem jí a jede to šíleně. A vlastně se v ní ve čtvrtek asi zase svezu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.12.09  22:59

Dneska budu mít asi po dlouhý době zase vlhkej sen >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…