BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  00:10

« Re: 22 hod

Vafle ten to asi zabalil s autem, chudak bawo...a něco jsem tu četl že taky ještě nema ty školy uplně vcajku, možna že to bez Dadanka pro něho ztratilo smysl, těžko říct...Možná taky někde povrchově hnojí >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  00:09

>:D kubyyyku tak to je sada, takhle jsem se dlouho nenasfijel:-D Vim o lidech co se rano probudili na letišti ve vídni, vim jak kamoš vyexoval nějaky sračky a pak si spletl slivovici s vínem takže chlamtal ale tohle >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  00:09

Jj, Vafle, kde tomu je konec ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 15.12.09  00:06

Vampix:
    Kámo, já jednou byl v Plzni maximálně ožralej a kamrád že mě pozve na panáka zelený. To už jsem měl na stoje jen čtvrtku piva. Tak mi ho přinesl a ve skutečnosti to byl dvojitej absint, ale jak jsem byl v zníčenej tak jsem to nepoznal. Šel jsem před tím na záchod a měl v plánu použít ten zbytek piva po tom panáku jako "brzdu".

Ok, sedl jsem si, vzal tu "zelenou" (v reálu dvojitý absint) a exnul to. V tu chvíli sem málem umřel tak jsem si vzal brzdu ten zbytek piva (netušil jsem že mi do něj nalili 3 rumy co jsem byl na záchodě) a vyexoval to "rumopivo".

Pak nevim nic.
    Upadl jsem na zem a nehejbal se, vylili na mě kýbl vody a já furt nic. Odtáhli mě na kolej. Ráno jsem se probral, na pokoji převrácenej stůl, vše rozmlácený a já leželpod peřinou ve střepech. Pak jsem asi do 7 do večera zvracel.

Výsledek? Nevěř kamarádům, opilejm kamarádům >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  00:06

Musíš hnojit jen povrchově, jak zajdeš hloubš, tak je z toho prů.ser >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  00:06

Tak když to tvrdil kámoš, tak to je jiná >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  00:05

nevim jak dadánek, toho jsem nezažil, respektive jo ale spíš jsem tam k vám přispěl jednou za uherský rok a tiše koukal a záviděl >:D Ale vafle mi pak přišel jako kvalitni zemědělec v oboru příspěvků
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  00:05

xganga:
    rekl bych ze jednou z toho hnojeni neco vyroste a to se tu zase zacne objevovat :yes: >:D

PS: jdu dát cigárko!!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  00:04

hele kamoš řikal že je to zaručeně luxusní mix a fakt mi to chutnalo >:-[] nějaky sračky na baru nevedem >:D když zrušit tak zrušit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  00:04

Tj, Dadánek byl hnojař par excellance, ten hnojí asi jinou zahrádku >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  00:03

Kubyyyk:
    To ja se nezlobim, jen se mi nehcce odchzet, protze bych mel zitra nutkani to cele cist >:D a jen by mi bylo lito ceho jsem se neucastnil >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  00:02

Ty voe, co to tam v tý Ostravě chlastáte >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 15.12.09  00:02

Wii-Jay:
    My s xgangou jsme celkem profesionální hnojaři v diskuzích. :yes:
    Ale buď rád, že tu není Dadánek, od tý doby co má buchtu na nás kašle.
    Ten blázen mi jednou udělal v diskuzi od 01:00 do 03:00 v noci z 12.000 příspěvků asi 13.000 příspěvků >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  00:01

Kubyyyk a Vampi:

Jo jen se všichni zasmějte, chtěl jsem jen upozornit na tuto skutecnost aby to treba nekdo opravil neee? >:D jsem se preklepl >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  00:01

já usnul vedle něho >:D s pet láhví čisté vody v ruce >:D to víš šampano namichany s absinthem a energetakem ve stejnem poměru dohromady 4dcl....mi dalo zabrat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  00:00

Já jsem na tom záchodě ale neusnul >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  23:59

Tyvole, tady to teda jede, takovym tempem tu bude do jedny 1000 prispevku >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  23:59

tak fekalni myšlenky >:D Konec, stačilo >:D nějak moc svijak na večer >:D nejvic wii jay s tim všili >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  23:58

Kubyyyk:
    >:D >:D >:D >:D >:D >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  23:58

Wii-Jay:
    Jo, "VŠILI"!!!! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…