BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
PeT-a (RSKa) 15.12.09 20:44
« Re: Re: Čí bude dnešní 1000. příspěvek?
Wii:
Super, tak to jsme všichni tady cca stejně staří ;-) . Jo, pochopils správně, tak nějak by to fungovalo, nepochybně by to ale bylo komplikované (kdo je tak půjčí někomu auto, že jo). Upřímně, už si to ani moc nepamatuju, jak jsme to měli s Kubyyykem vymyšlené....
Satan: Další E90tka....pěkně se tu scházíte >:D -
Wiii 15.12.09 20:40
Kubysko:
No to asi má, ale co já vim jaks to poslední dobou upgradoval :yes: >:-[] jinak pokud chces nutne vyrvat repraky, tak si spis stahni MIMS - Move If You Wanna :yes: :yes: >:-[]
Péťa:
Je mi 21, snad to není na obtíž ;-) Je to velice zajímavý projekt a pokud to dobre chapu, tak by to bylo "za pujceni a ozkouseni auta od auto.cz, uživatel jako já nebo ty napíše recenzi pro auto.cz" ?? :yes: :-)
Dundee:
Do Supa jdi, i kdyz nejsem fanda tooh zadku u Supa 2, jinak je to dobrý auto!! A pokud chces Supa 1 tak ten je taky super!! Doporucuju motorizaci 1,8 T nejlepe mi to v tom sedi, skoda jen toho 5-ti kvaltu :-( -
Wiii 15.12.09 18:48
Kubyyyk:
Tak pokud se ti to libi, hledej Hyphy nebo Bay Area to je trochu podobný!! ;-) (to jsou styly, ne interpreti)
Jinak me repro nevyletelo >:-[] :yes:
Peta:
To zni velice zajimave !! Toho bych se rad ucasnil, ale nevim jestli umim psat recenze, coz je dost podstatna vec >:D
všici zde přítomní:
mizííím, mějte se bouráci, někdy pozdě večer se tu mozna objevím :yes: :-) -
Wiii 15.12.09 18:40
Ypsí:
>:D Jedli oběd a kecali o kárách bouráku, pak pokec jeste a frrr dom ;-)
Kubyyyk:
Znimuju to, kdyby si to tu zakladatel nahodou precetl :-! :yes:
Jinak co ty na to?
Peta:
Super, ten origo nick se blbe pise.. . :yes: ;-)
PS: co znamena WLCC??
No tak to je super!! Jinak já jsem chápavý >:D Myslim si ře by se tato možnos dala nejak rozume vresit ve smlouve s auto.cz, neco jako procentuelni placeni skod atp. Typuju ze testovaci auta maji havarijni pojisteni, tak by clovek doplacel polovinu spoluucasti.... :yes: Samozrejme ze pokud zrusis drahy auto tak se nedoplatis, ale to je hold riziko... ;-\
Vampík:
žebýrka bych si dal, nezbylo ti jedno?? >:D