BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 15.12.09 21:44
« Re: A mlčte
no ja bike řešil tuhle sezonu a vyřešil jsem to poněkud sjezodvym Big Hitem II od Spešlu. Jezdí parádně líp drží při rychlejšich rozbitých sjezdech ale ostre zatáčky se musí driftovat protože je to delší no.... Lyže jezdím Nordica a typ ti ted neřeknu, jsou to ale rize lyže pro sjezdovku... -
Dundee 15.12.09 21:41
« Re: A mlčte
Svůj sem si nekoupil protože trochu nebyli penízky a zase tak často sem tam nebyl ale jelikož mám v rodině přítele mé sestry a jeho otec je spolumajitelem areálu Špičák tak mám půjčenou vždy nějakou Konu buď Staba nebo nějakou Stinkynu :-)
Jinak lyže mám all-mountain Voelkl a pak mám ještě freerideové Armada :-) a nemůžu na ně dopustit .. sice sem jak největší exot když všude tahám dvoje lyže ale co >:D
A co ty a bike? :-) -
Vampix(Diesel Power) 15.12.09 21:38
« Re: Auta, jídlo, alko a s-e-x
jo určitě Argentina je uplně maximalni, odtamtud se 2 týdny zpátky vratil otec a ty fotky a vypravěčky. jsem se malem podělal...Každopádně ale v Kanadě jako v celé americe se holduje steakum více než v celé evropě a prostě příprava a maso je luxusní...
btw Kilo prave svíčkové v argentině 140,-....hřích....a to je tam dělali cele vkuse na roštu a pak až hotove ukrajovali, pokud najdu někdy tu fotku tak ji dodám
edit: Ja bych si Q7 nekoupil ani kdyby mi rvali vlasy z hlavy, mně se vubec nelibi, ikdyž věřím tomu TDI že to bude hotová pecka...A ta X6M je u nás v ově taky a potvrzuju Wii-jayova slova;) -
Wiii 15.12.09 21:36
Švihák:
jsem ted videl v Inveltu X6 M ale to je az moc drzy to auto!! Aleje to masakr, ovsem nic pro me ;-)
satan:
hovezí je nejlepsi, to muzu jen souhlasit, ale o hovezim z kanady jsem jeste neslysel.. co já vim, tak vyhlášený je jiho americky, hlavne argentinsky :yes:
edit: hele Q7 V12 TDi je jediny nafotvy SUV ktery bych chtel ;-) -
Dylan McKay 15.12.09 21:35
xgango, to je to auto co jsem nevzal kvůli ženě, které se nelíbilo. Kanaďan od kterého jsem měl PCT mi nabídl BMW 750i. To auto teď stojí ladem v jeho garáži, on přiletí zase na jaře. Cenu ani nebudu psát, protože to máte doma každej v prasátku. To báwo je v plný palbě, paluba kaštan, židle vepř, fialky... ;-)