BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  21:54

« Re: Auta, jídlo, alko a s-e-x

Já bych si u tebe každopádně objednal svíčkovou na tataráček :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  21:53

Chce to sehnat profíka, si nekde pak sezenu, pokud to budu kupovat, ale to uz musí být sakra příležitost aby to za to stálo, protože než bych ho celyho dojedl, asi by mi shnil v mrazaku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.12.09  21:51

Ano přesně ono :-) já ti zjistím tu cenu :-) fakt to stojí za to akorát se to musí umět připravit a na tom to většinou ztroskotá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  21:49

Dundee:
    takže jako toto ale v menším >:-[] :yes: [odkaz]

Švihák:
    No to musí být pocit :yes: :-!

xganga:
    tak tos to zabil, dnes odeme ziskavas zlatýho bludistaka ty >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  21:48

Švihák: Já jsem četl "Chuck" a už jsme myslel, že Norris >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.12.09  21:47

« Re: A mlčte

Spešl je taky hodně kvalitní :-) chtěl jsem si od něj koupit fulla ale nakonec z toho taky sešlo .. ale jestli se k tomu dostanu a budu kupovat fulla tak jedině Spešla :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.12.09  21:47

Tenhle zpěvák [odkaz] Chuck Suchy je můj příbuznej, když jsme tam byli, tak mi udělal celou svíčkovou z obrovského býka, to už jsem doslova omdléval z přežrání!

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.12.09  21:46

Hele teď to přesně nevím ale zjistím ti to :-) je to přesně Argentinský býk - Angus :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  21:44

Dundee:
    Na kolik vyjde takovej bejček? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  21:44

no ja bike řešil tuhle sezonu a vyřešil jsem to poněkud sjezodvym Big Hitem II od Spešlu. Jezdí parádně líp drží při rychlejšich rozbitých sjezdech ale ostre zatáčky se musí driftovat protože je to delší no.... Lyže jezdím Nordica a typ ti ted neřeknu, jsou to ale rize lyže pro sjezdovku...
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.12.09  21:43

Kdyby si někdy chtěl tak můžu sehnat argentinského bejčka :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.12.09  21:41

Svůj sem si nekoupil protože trochu nebyli penízky a zase tak často sem tam nebyl ale jelikož mám v rodině přítele mé sestry a jeho otec je spolumajitelem areálu Špičák tak mám půjčenou vždy nějakou Konu buď Staba nebo nějakou Stinkynu :-)

Jinak lyže mám all-mountain Voelkl a pak mám ještě freerideové Armada :-) a nemůžu na ně dopustit .. sice sem jak největší exot když všude tahám dvoje lyže ale co >:D

A co ty a bike? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  21:40

satan:
    hééé, ukrajovat... to bude na mych tricetinach >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.12.09  21:40

Ne, ona chce abych koupil zase SUV, nejlépa PCT, to se jí líbilo nejvíc. Rozhodne nabídka.

Jinak steaky doporučuju v Dakotě, a nejlépe z bizona. Nebude se vám chtít domů... :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  21:38

jo určitě Argentina je uplně maximalni, odtamtud se 2 týdny zpátky vratil otec a ty fotky a vypravěčky. jsem se malem podělal...Každopádně ale v Kanadě jako v celé americe se holduje steakum více než v celé evropě a prostě příprava a maso je luxusní...

btw Kilo prave svíčkové v argentině 140,-....hřích....a to je tam dělali cele vkuse na roštu a pak až hotove ukrajovali, pokud najdu někdy tu fotku tak ji dodám

edit: Ja bych si Q7 nekoupil ani kdyby mi rvali vlasy z hlavy, mně se vubec nelibi, ikdyž věřím tomu TDI že to bude hotová pecka...A ta X6M je u nás v ově taky a potvrzuju Wii-jayova slova;)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.12.09  21:38

Švihák: Dneska stojí 750i, případně 760i s dvanáctiválcem "pár" korun. Zkus ženu nějak přemluvit, ať se projede a už nikdy nebude chtít jinak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.12.09  21:36

Švihák:
    jsem ted videl v Inveltu X6 M ale to je az moc drzy to auto!! Aleje to masakr, ovsem nic pro me ;-)

satan:
    hovezí je nejlepsi, to muzu jen souhlasit, ale o hovezim z kanady jsem jeste neslysel.. co já vim, tak vyhlášený je jiho americky, hlavne argentinsky :yes:

edit: hele Q7 V12 TDi je jediny nafotvy SUV ktery bych chtel ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.12.09  21:35

xgango, to je to auto co jsem nevzal kvůli ženě, které se nelíbilo. Kanaďan od kterého jsem měl PCT mi nabídl BMW 750i. To auto teď stojí ladem v jeho garáži, on přiletí zase na jaře. Cenu ani nebudu psát, protože to máte doma každej v prasátku. To báwo je v plný palbě, paluba kaštan, židle vepř, fialky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  21:34

freeride skiing jsem upustil a koupil normalni sjezdovky s lehce rozšiřenym středem...Dundee Jaký jezdíš bike?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.12.09  21:34

Wii: Neříkej mi že se ti líbí Q7, at už je ten v12 tdi jakejkoliv ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…