BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 16.12.09 18:21
« Re: Slza
No tenhle clanek jsem nevidel, ani to video, ale Performance znám. Osobne uz nejakou dobu uvazuju nad tema sedackama ( jsou to Recara, u BMW jedna 43tis jinde bez loga BMW 30tisic.. tak si vyber >:D )!!! Logo nepotřebuju >:D
Jinak si to vse muzes postupne dokupovat... Teda az na ten motor >:D maji tam spoustu veci, nekde doma mam ten katalog, ale mam za to, že existuje i v online verzi ;-)
Co se tyce tech jednotlivych prvku treba Erl (125i) nebo Ypsilon (330i) maji z teto řady pedaly, Martin1 (120d) ma kola rarsch (320si) ma tu řadičku, 320si (320si) ma volant a myslim ze OS (120d) ma celkem dost veci, ale auto odtud stahl na svoje stranky... kdyz mu napises, urcite ti da odkaz ;-)
PS: me se teda vic libi M3, tohle mi nejak nesedi, ale koncovky (svoji jednoduchosti) se mi libi vic :yes:
PPS: Kdybys chtel videt komplet (az na ten motor v tom) na zivo, tak ten komplet Performance paket meli nedavno v Brne v Renocaru na 320i, osobne jsem v ni sedel !!! Ty kola me okouzlila!! Ale jeste vic ty super zlutý brzdy!!! :yes: ;-)
edit:
Kubyyyku, co te primelo se vatit? ;-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!