BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.12.09  23:05

« Re: Večerní klábol

Gutten Abend Herr Kurvyyyk, kurven sie heute moc? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:05

kubyyk: Vždyť jo . .taky oceňuji snahu >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:04

koukám na ty fotky ze srazů a to jsou skoro všici z Brna :-/ . .já bych taky jel ale takovou dálku . .tož tu není pražáák?
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 16.12.09  23:04

ReznikCZE:
    Potřeboval jsem mít hezké "ááántréééé" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.12.09  23:04

švihák: Určitě si myslím že i kdyby jsme koupili každý jeden tak to nebude na obtíž...

edit: jinak u nás pořád sype takže pokud to tak půjde, ráno by 20 mohlo být:-D

edit: čau teplokubyyykometi
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:03

kubyyk: stylově :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 16.12.09  23:02

Gutten Abend, Herr Píí-Čaj ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.12.09  23:00

Keramický nůž? My jich máme doma 7. Nemá to chybu! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:00

Satan: tady v praze taky sníh ale já si to užívám a pro Alfu je toho ještě málo . .Jinak dobrý večer lidičky :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.12.09  23:00

No nechal jsem ho tak, pojezdil jsem asi tak 30 km a v podzemkach pak po nakupu na to trošku přitlačil, jen opatrně a trošku zalezlo, tak ještě trochu až už moc nevyčuhovalo a pak jsem to prostřikl tak se zasunul.... Add dárky: Ehm trošku čočky >:D chápu že osoba která vydělává si leccos může dovolit ale takhle? >:D Nakupuješ pro celou obydlenou čtvrt kolem? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  22:50

>:D >:D Kvalitní jednorožec :yes: Jinak prblematika dárků.. dnes jsem byl taky nakupovat... Jsou to krasny darky, ale oje castka na uctu se celkem snizila >:D A to o 40 hadrů :no: >:D
    Jinak parkovistatka jsou dobry, ale vzdycky jak naschval ty auta ktery tam jsou stojej ne u sebe ale kazdy jinde :no: ;-\

A jak jsi opravil jednorozce? To bylo zamrzle, nebo co? :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.12.09  22:46

takovej jednorožec >:D [odkaz]

Jinak dneska jsem měl vyhrazeny odpoledne pro přítelkyni protože my se každý den vídat nestíháme tak se to vždycky protáhne, plus nákup dárku. Jo to je taky aferka, koupil jsem mamince keramický nůž a když jsem přišel domů tak tatka, koukej co jsem donesl z práce, keramický nůž, je to paráda :-D:-D:-D

Jinak ja jsem si bokem cestičky nedaval, ale vzal sem si jedno rozlehlý parkoviště a trošku to protočil protože RWD jsem ještě na sněhu netočil >:D Každopádně jsem ale nějaky korigovany driftik poslal společně s DTC na jedné nefrekventované křižovatce, vidiš do všech stran a nikde nic, osvětleno parádně....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  22:41

Cau satane >:D
    Jde to, dnes je zasnezeno i u nas (ale tak 3 cisla, nastesti to nesleza ;-) :yes: Ted jsem prijel od mlady a cestou zpet jsem se byl projet... vypnul jsem stabilizaci a fakt *!!! :yes: :yes: >:-[] Doporucuju se nekde projet bokem, ale nekde kde to dobre znas >:D Staci to tam jen lehce poslat a plyn uz pak skoro nedavas, jen kdyby to melo tendence se vracet do smeru, tak malinko pridas a fakt pecka hezky to v driftu drzí... A jak se máš ty? Kdes tak dlouho byl?

PS: jakej jednorozec? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.12.09  22:36

jsem tady živy a zdráv. DSC a DTC mi dneska zachranilo Xkrat zadnici protože u nás je už dobrých 10 čísel, veškere komunikace uježděný a zmrzlý sníh. Na křižovatce jsem třebas jenom pustil spojku že nebudu dávát plyn a auto stálo, respektive kola se točily. Krásné zážitky dneska...Opravdu mám radost jak malý kluk. Akorát se ze mně stal jednorožec, dodám foto, ale vše opraveno >:D uvidíte...

Jak se jinak máte?

edit: Jezdím zimu Bridgestone Blizzak LM 25, led se nechytá, sníh celkem jde ale určitě jsou lepší gumy. Léto Bridgestone Potenza a nevím jestli bych sehnal lepši:)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  22:35

Švihák:
    Jo ty mam na letnaky na bramboru a jsou super, ackoliv kluci (s dalsima 320si) si nemuzou vynachvalit ty Bridgestony co tam dava BMW, ja Michelinky preferuju :yes: :yes:

Jinak ti urcite poreferuju jakmile ty Nokianky pro SUV ozkousim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.12.09  22:33

O Nokian se budu zajímat k novému autu. Skutečně moje nej zimní kola. Letní jsem měl nejraději Michelin Pilot...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  22:26

« Večerní klábol

Tak co se tu děje? Žije to tu vůbec vy mazáci? >:D

Kubyyyk:
    Tomu sám nevěříš :yes: >:-[]

edit: Kubajs a já myslel že už jsi mě hodnotil, takže díky, o dvě příčky hode tvou zásluhou :yes: :yes: ;-)

Péťa:
    A kam se chystáš? Nějaké rychlo studium jak navrhuje Švihák? >:D >:D :yes:

Švihák:
    Tak nakonec jdeme do tech Nokianek :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.12.09  20:24

« Re: Auta, jídlo, alko a s-e-x

Jdi na dva měsíce do Plzně, nač ztrácet čas... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.12.09  20:22

« Re: Auta, jídlo, alko a s-e-x

Wii:

Však já sám sem chtěl, ale plánuju jít na VŠ takže budu taky znova student :-)

Gratulace k 1000 příspevkům :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 16.12.09  19:54

« Re: Už tam ten "litr" bude, teplometi!!!

Wii-Jay:
    Ne, my se budeme vážně učit říkala >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…