BMW 320si (Wii-Jay)
Traviss (BMWfans) 16.12.09 23:32
« Re: Večerní klábol
satan: Nej je parking u náměstí v Orlové 1, odbočíš z hlavní cesty OVA-KA a hned jak přejedeš dvoje koleje, tak napravo..
Jinak ten pátek platí.. pokud budeš moct taxe utrhni..
ReznikCZE: Jo, vyloženě přehlídka a to se tam mihla ještě jedna E39, ale to byli nějací dva Olaši >:D Drift typu "plný plyn a ono se to nějak bude točit, a jéjé příkop blízko.." -
Dylan McKay 16.12.09 23:30
« Re: Večerní klábol
Já vám všem děkuji za "zlatého bludišťáka", tohle jsem opravdu dnes nečekal. Chtěl bych poděkovat redakci MACZ, že mi umožnila napsat vtipný příspěvek, svojí ženě že mi celá léta pomáhala, naší sousedce paní Kučerové, že nám dnes nevyhodila pojistky, Wii-Jayovi a Satanovi, že mi dali svůj hlas, opravdu děkuji všem, moc si toho vážím.
Bludišťáka si vystavím na pracovní stůl vedle řádu od RSKa "vysírač roku", a od redakčního Jiříka "kandidáta na banána". Děkuju moc, tak dobrou noc! ;-) -
Wiii 16.12.09 23:25
« Re: Večerní klábol
Sakra, jak je mozné, že na netu neni obrázek zlatého bludištáka >:D >:D hele znáš takovou soutěž na ČT 1 ? Jmenuje se bludiště a souteží tam skupinu ze základních škol >:D No a sbírají bludišťáky no a za celou hru muzou ziskat pouze jednohi zalteho, kterej je za strasne moc bodu a je to nejvyšší ocenění jak jsou hustodémonní >:D >:D :yes: Asi tak, kdyžtak na to někdy koukni v telce >:-[]
PS: Bludišták je toto [odkaz] poze si misto cerene predstav zlatou >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:24
« Re: Večerní klábol
traviss: Kde jezdíte driftovat? Btw platí ten pátek? Já bych se tam určitě ukázat chtěl, jenom švagr bude udit masíčko tak ještě nevím jestli se odtrhnu...
edit: Nemáte někdo zkušenosti s nejlepčím čističem na alcantru? Zase to dneska nějak nevyšlo :-D -
Traviss (BMWfans) 16.12.09 23:22
« Re: Večerní klábol
Je fakt, že to bylo docela o váze, E34 ten se snažil, ale měl viditelně těžký předek, tak ho to přetáčelo, E30 by to šlo nebýt toho řidiče, E36 to byl frajer, co to docela uměl. E38 to jen párkát protočila.. Já jinak v pohodě, nějak jsem se až divil, že je to oproti těm loňským 15" na těch 16" nějak lepší, mají i menší ET, takže jsou vylezlejší.. :-)