BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:41
« Re: Večerní klábol
no je to temperamentni španěl >:D ale jakože hrotit to nebudu, stejně mi ta matika nejde a v pátek píšu, zjištuju že zítra se budu asi celý den učit, nebo taky až v lednu >:D Jakože co jsem si tento týden vyhradil na učení to jsem tady proseděl :-/ >:D
šviháku, nepotěšil jsi mně :-D -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:38
On měl nového Scenica(protože ho mu minulého zrušil nějaky polák který ho sundal), jenom díky tomu jsem ho poznal, měl ještě zelenou značku za oknem >:D Já už ho totiž potkal na parkovišti a on mně zdravil a měl dojem že mně učil minulý rok >:D A to mu je teprve tak přes 40, takže paměť by mu měla sloužit >:D
švihák: Ona ti snad dneska navařila nějakou vtipnou kaši, nebo jsem nikdy nepochopil tvoje příspěvky tak humorně jako dneska :-D Kažopádně poté by jsi už tu kaši asi potřeboval nutně
-
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:34
Chlapi a slečno, proč jsem si až teď vzpomněl že zápočet už píšu zítra? :-/ asi budu mít dopoledne co dělat tak uvažuji taky nad spankovou vyrovnanosti ale zůstanu ještě....Btw dneska jsem předjižděl profesora co mně ma na matiku tak jsem mu mávnul, doufám že mi v pátek nedá zabrat >:D
švihák: kdyby to tak viděla tvoje žena :-D -
Wiii 16.12.09 23:33
Švihák:
Tak ty dnes opravdu perlíš >:D , bohužel limit je jeden Bludišták na den >:D :no: Mels pockat po 12té hodine >:D :yes:
Jinak, myslim ze by bylo zajimave tu hodnotit recenze, fotky atd. v bludistacich namisto bodech >:D >:D :yes:
edit: dobrou noc Šviháku lázeňský :yes:
Subka:
Hele temata jsou tu nepreberna, co si vymyslis, to se tu probírá >:D Pokud teda někdo bude na to tema mit co rict >:-[]