BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Traviss-BMWfans-

Traviss (BMWfans) 16.12.09  23:45

« Re: Večerní klábol

ReznikCZE: Přesně tak, během 14 dní se mi rozpadl střední silent blok na výfuku, nový je sice vedle mě na stole, ale není čas.. No a jak se to teď zapralo sněhem, tak to ani tak nerezonuje.. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.09  23:43

Sorry, Isetta a ne Isseta... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:42

Traviss: nebo prostě ty díly přimrzly tak proč by odpadávaly . .aspoň k něčemu ta zima je >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  23:41

Reznik:
    Radsi se z principu vyhybam profesorum a kreju se za cernejma sklama >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.12.09  23:41

no je to temperamentni španěl >:D ale jakože hrotit to nebudu, stejně mi ta matika nejde a v pátek píšu, zjištuju že zítra se budu asi celý den učit, nebo taky až v lednu >:D Jakože co jsem si tento týden vyhradil na učení to jsem tady proseděl :-/ >:D

šviháku, nepotěšil jsi mně :-D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:40

white label: jj >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.12.09  23:40

Satane, to on ti dal najevo, jako že jsi kvůli tomu propadl, proto tě učil "minulý rok" >:D
  • 00 Reagovat !

foto Traviss-BMWfans-

Traviss (BMWfans) 16.12.09  23:40

satan: Jo to můj šéf katedry má Mazdu 6, taxme si to vzájemně chválili >:D Prostě stejný sedanovitý vkus...

ReznikCZE: Díly ani neodpadávaly, začlo mrznout, káry co nejsou ve 100% stavu už nevyjíždějí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:40

wii-jay: nesmíš mávat jak o život ;-) třeba by si toho nevšimly, Jen by si řekl zas další zbohatlík tady jezdí jak prase >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.09  23:40

Reznik
    Pokud to není zrovna Isseta, tak určitě jo... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  23:40

Vampi:
    tak to bud v klidu, ma novou káru, mozna se tomu tak zasmeje :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.12.09  23:38

On měl nového Scenica(protože ho mu minulého zrušil nějaky polák který ho sundal), jenom díky tomu jsem ho poznal, měl ještě zelenou značku za oknem >:D Já už ho totiž potkal na parkovišti a on mně zdravil a měl dojem že mně učil minulý rok >:D A to mu je teprve tak přes 40, takže paměť by mu měla sloužit >:D

švihák: Ona ti snad dneska navařila nějakou vtipnou kaši, nebo jsem nikdy nepochopil tvoje příspěvky tak humorně jako dneska :-D Kažopádně poté by jsi už tu kaši asi potřeboval nutně
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  23:38

Reznik:
    je to dustojny, ale nekteri profesori nerozdejchaj kdyz jejich studenti jezdi BMW a oni fávem :no: :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.12.09  23:38

No kdyby to viděla, tak by mi vypadaly zoubky. Páč by mi rozkopala držku... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:37

wii-jay: myslím že být předjed BMW je docela důstojný ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 16.12.09  23:35

Treviss: Takže takové jezdící a zachovalé muzeum >:D . .to muselo být zajímavé fotky asi nemáš co? . . .Kdyby jich tam bylo víc tak bych si vzal kbelík na náhradní a nepotřebný díly co by se tam válely >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  23:35

Vampi:
    To záleží na tom čím jel on >:D >:D

Švihák:
    Asi sem budeme ty slecny tlacit, koukam ze to te tu udrzi :yes: ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.12.09  23:34

Chlapi a slečno, proč jsem si až teď vzpomněl že zápočet už píšu zítra? :-/ asi budu mít dopoledne co dělat tak uvažuji taky nad spankovou vyrovnanosti ale zůstanu ještě....Btw dneska jsem předjižděl profesora co mně ma na matiku tak jsem mu mávnul, doufám že mi v pátek nedá zabrat >:D

švihák: kdyby to tak viděla tvoje žena :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.12.09  23:34

Je, slečna je tady! Dobré ráno všem! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.12.09  23:33

Švihák:
    Tak ty dnes opravdu perlíš >:D , bohužel limit je jeden Bludišták na den >:D :no: Mels pockat po 12té hodine >:D :yes:
    Jinak, myslim ze by bylo zajimave tu hodnotit recenze, fotky atd. v bludistacich namisto bodech >:D >:D :yes:

edit: dobrou noc Šviháku lázeňský :yes:

Subka:
    Hele temata jsou tu nepreberna, co si vymyslis, to se tu probírá >:D Pokud teda někdo bude na to tema mit co rict >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…