BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 16.12.09 23:52
« Re: Večerní klábol
Reznik:
Hele ja nez to nastartuju, tak to trva, nejdriv si udelam pohodli, v klidu se pripasam, zapnu CD na ktere mam chut a pak teprve startuju >:D :yes: To uz nikdo ani nevi ze jsem tim smerem sel :-! Navic na CVUT je takovych lidi >:D
PS: Dobrou noc
všici co jdou spát:
dobrou noc a speciálně pro Šviháka: Dobrou noc a pusu teplomete >:-[] >:D -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:52
já parkuju vždycky v okolí stodolní a pak chodím tak 500 metru ještě do školy pěšky, ale je to tím že tam jsou volne fleky u vlakáče a škola je přímo v centru, je tam sice jedno placené ale to využívám když jedu do školy tak max na hodku...Btw Last 15 minutes like a SATAN
>:-[]
btw co ten performance? mam to jako hleadt? -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:49
ja se tady asi pose.... >:D takový příběh >:D uplně jak by z reality vypadl >:D
wii: Nešel jsem do historie, ja byl rád že jsem se zapojíl do současnosti >:D
Btw jsem šel dolu pro lahvače, koukam jak tam krasně sněží tak jsem vzal DSLR že bych si ze spodního balkónu udělal zimni fotku bramboráka, sice na blesk ale aspon vyniknou vločky a nějakej vůl postavil před balkonovy dveře zahradní lavičky, nejraději bych si za takový nápady někdy nafackoval >:D -
Dylan McKay 16.12.09 23:46
Profesor: "Satane Satane, koukám, panáček si jezdí do školy v BMW!"
Satan: "Ano pane profesore."
Profesor: "Na tebe vždycky budu vzpomínat!"
Satan: "Děkuju, pane profesore!"
Profesor: "Škoda, že už tě neučím."
Satan: "Jak to, pane profesore?"
Profesor: "Protože jsi právě propadl, Satane!"
Satan: "Šviháku! Vrať mi bludišťáka!" >:D -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:41
no je to temperamentni španěl >:D ale jakože hrotit to nebudu, stejně mi ta matika nejde a v pátek píšu, zjištuju že zítra se budu asi celý den učit, nebo taky až v lednu >:D Jakože co jsem si tento týden vyhradil na učení to jsem tady proseděl :-/ >:D
šviháku, nepotěšil jsi mně :-D
btw ceník dílů na netu jsem nenašel takže by mně zajimaly právě tyhle položky, sedačky už teda díky tobě vím...