BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 17.12.09 00:16
« Re: Večerní klábol
No jako řešim ted jeden problem ohledne SI a pokud se ukaze jeden vysledek, tak uz asi do ojeteho auta nepujdu.. Proste podezreni na pretoceni i u ofocialniho prodejce je celkem svinstvo ;-\ Jinak asi mas pravdu noo, ale ja myslim, ze mi penize nedovolej tu M3 >:D Je to taková říše snů, to by se muselo sakra dobře zadařit a musel jsem sehnat blazna na koupi SI >:D :yes: Ale takovy lidi ja celkem shanet umim >:D Viz koupe a po roce prodej meho minuleho auta ;-)
Edit: no jako ja jsem zvyklej na vic aut nez lidi v dome >:D :yes: jednu do bu jsme tu meli 6 aut a 4 lidi, ted mame 4 auta a 3 lidi... Ale je pravda ze se bude redukovat na 3 auta ;-)
PS: vsiml jsem si spanku satana >:D -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 00:13
« Re: Večerní klábol
Jakože ty Vánoce jsem takhle nemyslel, v tom se shodnem to jo :-)
Jako otázkou zůstává jak perpsektivní je tvoje práce a osobní budoucnost, kdy chceš vypadnout atd atd, do toho ja ti nevidím a ani neporadím.
Jinak starší M3 jsem myslel E90 ale jakože už třebas jetou, dejme tomu nějaka 30tis km....chápeš mně ne? protože funglovka to je opravdu palba...Každopádně pokud by ti finance M3 dovolily tak si myslím že si ji teď užiješ nejvíc, až budeš bydlet ve svém se svou tak si jen tak nevypadneš zajezdit. Jasně že si to auto budeš nadále užívat ale je tam všude hodně ALE...Je to jen tvoje osobní rozhodnutí. však čas ukáže ;)
Btw až jednou budeš bydlet ve svém se svou tak budeš brát ohled i na ní a možné budoucí potomky, co pak...M3, 320si a suv pro ženu? :-D 3 auta na 2 lidi? :-D Nevim jak by ti to schvalila :-D Ale to jsou otázky budoucnosti
edit: Satan už spí -
Wiii 17.12.09 00:08
« Re: Večerní klábol
Hele ja pokud pujdu do M3 tak leda E90, E46 nechci, nesezenes idealni kus.... A navic se mi E90 libi vic, ale otazka je, jestli si zatim nenechat SI a az si postavim vlastni barak tak si teprve casem koupit dalsi generaci M3 a SI si predelat jen na okruhy... jsem tak trochu na vazkach >:D
Jinak ohledne Vanoc - na tom se nesmi koukat na korunu, proste kdyz vis, ze to udela radost, tak to musis koupit ;-)
A zakaz urcite ne, komu by jsme se posmivali jako za satana tobe >:D >:D :yes:
PS: "Satanééé, pojď mrd.ááát" >:D >:D -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 00:04
« Re: Večerní klábol
za takovy příspěvek bych dotyčnemu dal zákaz účasti v diskusi na 2 dny :-D, hele až se k tomu dopracujeme tak to musíme rozseknout ale dal bych mu třebas nick "1234no co nečum tak blbě" >:D
Jinak je to dost vážný rozhodnutí jestli střiknout do tohodle síčka nebo do M3, protože když si to tak vemeš, sehnat starší M3 sedan s tím že by jsi tohle prodal tak tě sice vyjde dráž než tohle, ale když už jednou do tohodle stříkneš balík peněz, tak už do toho budeš rvat furt a po 2 letech si řekneš, kolik jsi do toho narval, nebude se ti to chtít prodávat a budeš vědět že jsi mohl lítat M3, nemáš tolik rvát do těch vánoc >:D -
Wiii 17.12.09 00:01
Vampi:
Hele jako ja na 50% budu po lete investovat do auta... zalezi jestli do tohohle nebo pujdu do M3... coz bych rad, ale asi nebudou finance >:D
Co tu takhle udělat nový "trest" nebo pro nekoho "odmenu" za prispevek 1234 >:D treba nick "počtář" na dva dny... >:D nebo te napadá něco jiného?
PS: nazpamet ti ceny vyjmenuje OS, Ypsilon nebo Erl >:D >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:58
« Re: Večerní klábol
A to já po tom nikdy nejdu >:D Jednou jsem se snažil 400 a co jsem schytal >:D 402 >:D Prostě to jde samo....JInak už jsem to četl, já o tom taky věděl a vím i o klucich že z toho maji ty jednotlive díly, ale pokupě jsem ještě žádný auto neviděl a tohle mně okouzlilo. Kola nějak moc neřeším, mně stačí moje 17ky, překvapivě se mi designově líbí. Ale co mně okouzlilo jsou sedačky, volant, páka a ten difuzor....jo i ty brzdy ale opravdu neplanuji jezdit okruhy takže bych si asi nechal jen střiknout normální třmeny a dokoupit kdyžtak odvětrávaný kotouče, jakože děrovaný....
btw ceník dílů na netu jsem nenašel takže by mně zajimaly právě tyhle položky, sedačky už teda díky tobě vím... -
Wiii 16.12.09 23:52
Reznik:
Hele ja nez to nastartuju, tak to trva, nejdriv si udelam pohodli, v klidu se pripasam, zapnu CD na ktere mam chut a pak teprve startuju >:D :yes: To uz nikdo ani nevi ze jsem tim smerem sel :-! Navic na CVUT je takovych lidi >:D
PS: Dobrou noc
všici co jdou spát:
dobrou noc a speciálně pro Šviháka: Dobrou noc a pusu teplomete >:-[] >:D -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:52
« Re: Večerní klábol
já parkuju vždycky v okolí stodolní a pak chodím tak 500 metru ještě do školy pěšky, ale je to tím že tam jsou volne fleky u vlakáče a škola je přímo v centru, je tam sice jedno placené ale to využívám když jedu do školy tak max na hodku...Btw Last 15 minutes like a SATAN
>:-[]
btw co ten performance? mam to jako hleadt? -
Vampix(Diesel Power) 16.12.09 23:49
« Re: Večerní klábol
ja se tady asi pose.... >:D takový příběh >:D uplně jak by z reality vypadl >:D
wii: Nešel jsem do historie, ja byl rád že jsem se zapojíl do současnosti >:D
Btw jsem šel dolu pro lahvače, koukam jak tam krasně sněží tak jsem vzal DSLR že bych si ze spodního balkónu udělal zimni fotku bramboráka, sice na blesk ale aspon vyniknou vločky a nějakej vůl postavil před balkonovy dveře zahradní lavičky, nejraději bych si za takový nápady někdy nafackoval >:D -
Dylan McKay 16.12.09 23:46
« Re: Večerní klábol
Profesor: "Satane Satane, koukám, panáček si jezdí do školy v BMW!"
Satan: "Ano pane profesore."
Profesor: "Na tebe vždycky budu vzpomínat!"
Satan: "Děkuju, pane profesore!"
Profesor: "Škoda, že už tě neučím."
Satan: "Jak to, pane profesore?"
Profesor: "Protože jsi právě propadl, Satane!"
Satan: "Šviháku! Vrať mi bludišťáka!" >:D
Jinak že by někdo stočil BMW to by mně opravdu šoklo no. Jakože já raději ani nemam tendenci to zjišťovat protože auto vyrobe před 2 lety a my ho kupovali s 26 tis....je možne že si s tím někdo pohrál, na druhou stranu vím o tom že minimálně půl roku, ne-li víc stálo v ostravě no....
btw: určitě se vždycky vyplatí jít do nového auta, protože to je úžasný pocit ale ta palba za to ufff....to už opravdu stoji za zvážení toho rodinného domku, když to vemeš na druhou stranu je vždycky lepší mít střechu nad hlavou.