BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:17

« Re: Stav bluďišťáků k 16.12.09

Wii-Jay:
    Hochu v 7:30 jsem už musel být na fakultě a odevzdávat seminárku a nebudu ti lhát, ale noc byla skutečně zajímavá, až pomalu nechápu, že jsem to vubec vydržel >:D (btw. šeptám: spal jsem asi 2 hodiny) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:15

Kubyyyk:
    nazdar Kublajzi >:D Jak se "usínalo"? >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:14

Wii-Jay a spol:

Ááááá dobré dopoledne teplometi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:13

Poustnik:
    Jo, ale jsem zvedav jak dlouho vydrzi... >:D kdyz jsem o tom premyslel, spis to zmenim na jednou za tyden zlaty bludistak >:D protoze asi tu fakt kazdy den nebudu ;-\ Celkove je ta soutez tak trochu nadnesena >:D kdyz se vratis na prispevek 1082, tak to je Šviháhova děkovačka, která je vtipna i bez znalosti hromady predchozich prispevku >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:06

Poustnik:
    Jo, ale jsem zvedav jak dlouho vydrzi... >:D kdyz jsem o tom premyslel, spis to zmenim na jednou za tyden zlaty bludistak >:D protoze asi tu fakt kazdy den nebudu ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:04

« Re: Večerní klábol

Peta:
    A co tam budes studovat, uz mas neco vybranyho, nebo jeste nejsi rozhodnutej? :-)
    A neboj, ti řidici vytacej asi kazdyho, me teda rozhodne ano. At jezdej MHD, kdyz se bojej na snehu a nebrzdej plynulos provozu!!!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 17.12.09  07:57

Svihak,Wii...

Plzeň raději ne >:D

preferuju místo bydliště popř. Brno, Ostrava.....

Jinak sem unavený z českých řidičů, chápu, že je každý vyplašený ze sněhu, ale tak jak jezdí ted pomalu, v městech všude, to se jen tak nevidí :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.12.09  01:23

Pěkné. Další soutěž na macz! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.09  01:15

vampix
    Jasně, proto píšu, že je to jen o srovnání roku a litrového výkonu, nic víc...
    Já třeba dost najel (a ještě dnes občas jezdím) s E39 530d M-paket mod. rok 2000. A tam je motor, který někdy koncem devadesátých let neměl vůbec zcela srovnatelnou konkurenci, navíc z jeho základu vychází i všechny další 30d, ale vlastně i pozdější 35d...
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 17.12.09  01:04

WL jo to akceptuju, ale tohle už neni uplně seriove auto, respektive to nebyla masovka. Ono 120kW nebylo ani tehdy moc, protože 320d E46 měla 110 kW myslím a Mondeo 2.2 tdci mělo taky vysoké číslo, přsně nevím, ale uplně běžně 120kW nebylo...Hlavně to je ale CommonRail což je něco jinýho než 110kW PD se kterými A4 jezdily třebas dost dlouho jako přímá konkurence....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.09  00:55

vampix
    Pokud se budeme bavit hlavně o litrovém výkonu přímovstřikového turbodieselu, tak je dobré připomenout, že už o nějakých zhruba pět let dříve, dával o něco menší motor v Golfu4 GTI, tedy konkrétně 1,9TDI, sériově celých 110kW! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  00:52

« Stav bluďišťáků k 16.12.09

Ok, tak diky za radu ;-) nejak mi to vypadlo, dobrou noc

Stav zlatých bludišťáků:

Kubyyyk - 1
    xganga - 1
    Švihák - 1

Tak vesele do soutěže, za 20 zlatých bludišťáků získáte platinového >:D >:D

Pravidla soutěže:
    Žádná pravidla nejsou >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 17.12.09  00:49

kubyyyk má jednoho ještě myslím....Asi co já vím >:D Každopádně platina je dobrý nápad.

No nic taky mizím na kutě protože je těch hodin zase :-( člověku ani nepříjde. Tak dobrou ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  00:45

Jsem rad zes to nesmazl, rad jsem si pocetl ;-)

Ale uz pujdu spat, ted jsem kouknul na hodiny >:D

Takze se mej, drandi zitra na tom ledu bez nehod a dobrou noc!!

PS: zítra musíme vymyslet co za ten 1234. prispevek >:D a taky zvolit dalsiho hrdeho majitele zlateho bludistaka >:D

Soucasny stav bludistaku:
    xganga - 1
    Švihák - 1

a jeden nevim jestli mas ty nebo Kubyyyk, dal bych vzdy nejakou hranici a po dosazeni by nekdo dostal platinového >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 17.12.09  00:42

Tak koupě tohodle auta byla podmíněna několika faktory. Hlavní bylo, že pokud zustanu na škole ktera je vzdálena cca 20 km tak je zbytečný platit byt a jezdit vlak, tramvaj, kor v zimě je jednak nepohodlný a jednak z mého bydliště taky víc jak hodinu trvající...Doma sice bylo 3. auto(X5 3.0d) ale už to mělo 4 roky a skoro 200 tis, automat a prostě žralo si to svých 9 litru a navíc abych jezdil v suv do školy, nevim no... Takže jsme si řikali že to vyměnime tu X5 za něco menšího 1er nebo 3er, popřipadě jinou značku třebas golf ale dopadlo to jak to dopadlo. Vybírali jsme jednoznačně Premium Selection takže tim se ti výběr zúží. Nevěděli jsme jeslti 320d nebo 330d, o benzínu řeč nebyla u nás v rodině už dlouho. Nakonec je to 320d a já jsem rize rád, protože i tak jezdím za nějaky 6-7litrů, prostě když se člověk pohybuje v městě jinak to nejde. Vykonově stačí, jasně že jsou silnější ale to je na dlouhé debaty.

Určitě s autem spokojenost, jak servis, tak funkčnost. chybí mi sice ptákoviny jako vyhřívané sedadla, nebo přední PDC, popřípadě bych bral denní svíceni AE. Ale jelikož auto vlastně není moje jeno ho používám tak si stěžovat nemůžu...

A ikdyž je to blbý naftový 4hrnek, tak když ho vyrobili měl 120kW v roce 2005 a o tom se nikomu nezdálo, dneska po FL ma 130kw a je to běžný parametr mezi konkurenci, proto uvažuji o chipu na 150kW+- ale uvidíme... Já bych mohl chtít věci ale jelikož auto není přímo moje tak všechno musí schválit otec. Jsem rád že jezdím, nadmíru spokojen, co víc si můžu přát...

btw On se ve svém spektru docela rád vytáčí. Mně jízda s nim zatím pořád baví....šmankote sem se nějak rozepsal a probleskla mi myšlenka to smazat a napsat, jo dobrý >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  00:33

To by mělo, ale dlouho stalo v Brně.... No proste uvidim, co se dozvim ;-) A jak jsi spokojen ty s koupi? tak 4hrnek, sice nevi co to znamena tocit se (spis se jen tak pomalu rotuje) >:D ale jinak taky dobry priblizovadlo, aspon za maly provozni naklady :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 17.12.09  00:26

No tak to auto by mělo být tím pádem čerstvě po servisce když jsi ho kupoval...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  00:25

31 tisic, ale mam info, ktery jeste overuju ze rok predtim se prodavalo s 80tis ;-\
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 17.12.09  00:24

S kolika KM jsi to auto kupoval?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  00:23

No ja si myslim, ze ted bych ted SI dokazal prodat tak o 50 draz nez jsem ho koupil.... ;-)
    Hele uvidim co z toho bude, ovsem v servise nic nezjistili, ale rekl mi, ze meli pripad X6 ktera k nim jezdila a pak prijel novy majitel a mel o 60 tis min nez minuly a taky nic nezjistili zadnym zpusobem... Proste ackoliv by tam mela byt zalohovaci jednotka v ktere se uklada vse a nejde prepisovat, tak nekteri borci to asi umi ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…