BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  11:40

« Re: Stav bluďišťáků k 16.12.09

Vampi:
    Ja to v bramboru taky nemam, ale myslim ze v soucasny 2009 E90 to urcite bude taky ;-)

Kubyyyk:
    Tak nos nejaky kryty na bradavky >:D Treba podprsenku >:-[] >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  11:38

Wii-Jay a vampix:
    A mě se třeba v Ibize pásy kousnou tak brutálně, že mi to div neamputuje bradavky. Taky super systém >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 17.12.09  11:35

No jo ale v E90 mi to neděla :-( nebo se jakože zasekne ten system ale určitě mně nedotahuje na max jako v Cčku:-/ musim to jet prozkoušet ještě brrr
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  11:30

Vampi:
    je to v dnesni dobe uz pomerne caste, nevim presne jak se to jmenuje, ale pripravuje te to na moznou kolizi, takze pokud se prudce brzdi a vsechny systemy makaj aby to zachranili, tak se to sepne a například to dotáhne ty pásy ;-) :yes: :yes: Dobra vec :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 17.12.09  11:14

bré dopoledne, teda ne uplně dobré, za chvíli mně čeká zápočet a ted jsem se akorat nervoval na cestách, jelikož jsem musel odvézt máti protože měla strach >:D A to, to její c-čko ma ještě agresivnější esp než já a objevil jsem zajimavy bezpečnostni prvek. Jel sem asi 60 po přijezdovce k takove elektrarně, nic tam nejezdi, skočil na brzdu a samozřejmě ABS a normalně mi to stahlo pas, utahlo na doraz, nečekalo až se o něj seknu(jakože neseknu když se zapiram o volant) tak mi ho to stahlo a pak zase po puštěni brzdy povloilo. Zajimavé...
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:51

Wii-Jay:
    Díky švagříku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:46

Clovek se nachvili podiva na Renocar magazin (co tam delaj ty opely?? ;-\ ) a hned se tu siri klepy >:D

Kubyyyk:
    Ano, zakaz máš >:D :yes: Ale uvidime az te poznam o vikendu osobne, mozna ho zase zrusim >:-[] >:D >:D

Švihák:
    řekl bych, že jsi kublajze odhadl velmi dobře >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:44

Švihák:
    Zas takový zvíře snad nejsem >:D
    Ale po Plzni se pohybuje Wii-Jayova sestra, ale na ní jsem prej dostal doživotní zákaz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.12.09  10:40

Tak já tě znám, ty ošukáš i dámský kolo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:40

« Re: Stav teplometů k 16.12.09

Ok, přiznávám teda. Řeknu pravdu :-( Wii-Jay je teplomet >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.12.09  10:39

Tady na MACZ by mělo být 4% teplometů. Přiznejte se nebo podám důkaz a vymažu si vás z mobilu! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:39

Švihák:
    Ty jeden uličníku, ty dobře víš, ale zas jen zkoušíš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:38

Kubyyyk:
    No však to mě překvapuje >:D

Švihák:
    Koukam že to asi nebylo vtipnou kaší, leda že bys ji i snidal >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:36

Švihák:
    Ten teplomet, co ti zde prezentuje Wii-Jay, není pravý význam mnou podaného oslovení "teplomet". Ale myslím, že jsi to sám odhadnul dobře. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.12.09  10:35

To je fajn holka, že ti svlékla hadry a prala je celou noc, taková se už dneska nevidí. Ale taky bys měl najít nějakou na sex... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:34

Wii-Jay:
    Já hlavně doufal, že pak večer usne a ono prd >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:34

Švihák:
    [odkaz]
    Tak tohle oficialne teplomet a jak to mysli kubajs, to ti muze vysvetlit jen on, ale radsi se neptej >:D >:D

Kubyyyk:
    No kazdopadne zajimavy zazitek ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 17.12.09  10:29

Wii-Jay:
    Hele jak se poznaj vážně netuším, protože jsme spolu ve škole každej den už rok a půl a nikdy by mě tohle nenapadlo. Jako neskutečně krásná holka, která mě vždycky hrozně brala, ale nenapadlo by mě, že se někdy něco takovýho stane.
    Já ani nevim jak se to vlastně stalo. seděli jsme na posteli a dopisovali seminárku (už na ní seděla tak milionkrát) a najednou jsem cítil takový nějaký divný napětí ze její strany, tak jsem se jí zeptal co se s ní děje? A ona mi na to řekla jen "chci tě" a najednou už z nás lítaly hadry, takže asi takhle >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.12.09  10:27

Co je to ten teplomet? To je jako ten můj kamarád, co to zkusil s klukem, že to bylo docela fajn, ale že to na začátku trošku štíplo? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.12.09  10:25

Kubyyyk:
    hele kde se da sehnat nymfa tohoto druhu? >:-[] nebo respektive, maji nejake poznavaci znameni? >:D

Tkze uz jsi zase doma, jestli dobre chapu... ja pred chvili teprve vztaval :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…