BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 17.12.09 11:30
« Re: Stav bluďišťáků k 16.12.09
Vampi:
je to v dnesni dobe uz pomerne caste, nevim presne jak se to jmenuje, ale pripravuje te to na moznou kolizi, takze pokud se prudce brzdi a vsechny systemy makaj aby to zachranili, tak se to sepne a například to dotáhne ty pásy ;-) :yes: :yes: Dobra vec :yes: -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 11:14
bré dopoledne, teda ne uplně dobré, za chvíli mně čeká zápočet a ted jsem se akorat nervoval na cestách, jelikož jsem musel odvézt máti protože měla strach >:D A to, to její c-čko ma ještě agresivnější esp než já a objevil jsem zajimavy bezpečnostni prvek. Jel sem asi 60 po přijezdovce k takove elektrarně, nic tam nejezdi, skočil na brzdu a samozřejmě ABS a normalně mi to stahlo pas, utahlo na doraz, nečekalo až se o něj seknu(jakože neseknu když se zapiram o volant) tak mi ho to stahlo a pak zase po puštěni brzdy povloilo. Zajimavé... -
Wiii 17.12.09 10:46
Clovek se nachvili podiva na Renocar magazin (co tam delaj ty opely?? ;-\ ) a hned se tu siri klepy >:D
Kubyyyk:
Ano, zakaz máš >:D :yes: Ale uvidime az te poznam o vikendu osobne, mozna ho zase zrusim >:-[] >:D >:D
Švihák:
řekl bych, že jsi kublajze odhadl velmi dobře >:-[] -
Kubyyyk 17.12.09 10:29
Wii-Jay:
Hele jak se poznaj vážně netuším, protože jsme spolu ve škole každej den už rok a půl a nikdy by mě tohle nenapadlo. Jako neskutečně krásná holka, která mě vždycky hrozně brala, ale nenapadlo by mě, že se někdy něco takovýho stane.
Já ani nevim jak se to vlastně stalo. seděli jsme na posteli a dopisovali seminárku (už na ní seděla tak milionkrát) a najednou jsem cítil takový nějaký divný napětí ze její strany, tak jsem se jí zeptal co se s ní děje? A ona mi na to řekla jen "chci tě" a najednou už z nás lítaly hadry, takže asi takhle >:D
Ja to v bramboru taky nemam, ale myslim ze v soucasny 2009 E90 to urcite bude taky ;-)
Kubyyyk:
Tak nos nejaky kryty na bradavky >:D Treba podprsenku >:-[] >:D :yes: