BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 12:12
« Re: Stav bluďišťáků k 16.12.09
jasně no :-! hele nic, balim to asi za 10-20 minut odjiždim na ten zápich, to bude show >:D musím nasbírat 12.5 z 18 bodu min, takže s tim ani nepočítam, v lednu no před zkouškou to bude ještě lepši rodeo ale budu to muset opravit >:D
tak zatím, odpoledne a na večer nevim jestli se zastavím protože zitra ještě matika tak bych se měl kouknout :-/ -
Wiii 17.12.09 11:30
Vampi:
je to v dnesni dobe uz pomerne caste, nevim presne jak se to jmenuje, ale pripravuje te to na moznou kolizi, takze pokud se prudce brzdi a vsechny systemy makaj aby to zachranili, tak se to sepne a například to dotáhne ty pásy ;-) :yes: :yes: Dobra vec :yes: -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 11:14
bré dopoledne, teda ne uplně dobré, za chvíli mně čeká zápočet a ted jsem se akorat nervoval na cestách, jelikož jsem musel odvézt máti protože měla strach >:D A to, to její c-čko ma ještě agresivnější esp než já a objevil jsem zajimavy bezpečnostni prvek. Jel sem asi 60 po přijezdovce k takove elektrarně, nic tam nejezdi, skočil na brzdu a samozřejmě ABS a normalně mi to stahlo pas, utahlo na doraz, nečekalo až se o něj seknu(jakože neseknu když se zapiram o volant) tak mi ho to stahlo a pak zase po puštěni brzdy povloilo. Zajimavé...
Taky bych ty ukoly tak rad udelal, ale vypocty takhle neudelas >:D , rysovani taky ne a vykres v Cadu okopcit je moc pruhledny >:D
PS:Dosly cigara, musim nakopnout motoroveho oře, cili meho bramboraka a jet je nekam sehnat :yes: za hodku a pul jsem zpet, dam si nekde ještě jídlo ;-)