BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 17.12.09 15:14
« Re: Stav teplometů k 16.12.09
kubyyyk vdaka tomu seminarky milujem >:D naposledy som prisiel do skoly a mi hovoria mas seminarku na projektovanie a ja na co ? jak na co zajtra treba odovzdavat tak mi tam kazdy rozpraval ako mu to trvalo tyzden spracovat ja som o 16:00 zrobil rally domov a o pol osmej uz sedel v kine s priatelkou na druhy den ma docent pochvalil ze je to jedna z najlepsich prac >:D -
Wiii 17.12.09 13:02
« Re: Stav teplometů k 16.12.09
Kubyyyk:
Taky bych ty ukoly tak rad udelal, ale vypocty takhle neudelas >:D , rysovani taky ne a vykres v Cadu okopcit je moc pruhledny >:D
PS:Dosly cigara, musim nakopnout motoroveho oře, cili meho bramboraka a jet je nekam sehnat :yes: za hodku a pul jsem zpet, dam si nekde ještě jídlo ;-) -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 12:12
« Re: Stav bluďišťáků k 16.12.09
jasně no :-! hele nic, balim to asi za 10-20 minut odjiždim na ten zápich, to bude show >:D musím nasbírat 12.5 z 18 bodu min, takže s tim ani nepočítam, v lednu no před zkouškou to bude ještě lepši rodeo ale budu to muset opravit >:D
tak zatím, odpoledne a na večer nevim jestli se zastavím protože zitra ještě matika tak bych se měl kouknout :-/
No ani nápad, dneska nesmí překročit práh mejch dveří. I když už mi volala, ale jsem *, tak jsem to radši nebral >:D
PeT-o, tady se řeší všechno možný, takže s orientací snad mít problém nebudeš >:D