BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 17.12.09 16:55
« Re: Měkej Kubyyyk s.r.o.
zdravim chlapaci :-)
wiicko-tak na ty desetinky jsem zvedavej,musime si to nekdy vyzkouset ;-) jinak je nutne si rict,ze tabulkovy casy a porovnani jsou nekdy normalnim smrtelnikem jen tezko dosazitelne,a nejvetsim prikladem jsou zrychleni z 0-100 :-)
pet-a-to co jsi napsal se snad bez nadsazky brat neda >:D ;-)
-
Wiii 17.12.09 16:49
xganga:
Hele vic jich tam vskutku nebude, ale tohle auto je hlavne o vyvážení a perfektním prujezdu zatáček, bez jakékoliv snahy se pretacet nebo nedotacet :yes: :yes:
Prase:
Ty si pomerime az budeme davat ten sprint, za kazdej centimetr navic = vterina dolu z času :yes: ;-) -
Wiii 17.12.09 16:45
Peta:
Tady nejsem v Americe ani na Tunerskem srazu :no: >:D
Priznávám, že to auto nemá oslnivý papírový výkon, ale jak se svezeš, tak poznáš, že to jede vskutku jinak než aut za 50 tisic ;-) :yes: Jinak na 400 m bych te pokoril, me to tahne i nad kilo :-! >:-[] presneji z 80 na 120 to ma jen o asi jednu nebo dve desetinky horsi zrychleni nez 330i ;-)
Takze nez by se ta tva predokolka rozhrabala, byl bych davno pryc a na konci bych ti ujel jeste vic >:D >:D -
PeT-a (RSKa) 17.12.09 16:38
Wii
Tak nějak se dívam na parametry tvojeho BMW 320si ......skoro stejné jak moje >:D
Mezi těma auty je propastný rozdíl v ceně, kvality, bezpečnosti ....prostě ve všem
Jenom mě zarazilo, že se můžu svést "stejně" rychle v autě za xxxtis kč jako v autě za 50tisíc ......Trošku s nadsázkou :-)
PS: Dáme někdy sprint na 400m?? >:D -
Wiii 17.12.09 16:34
Kubyyyyk je měkej jelikož odmita měké I ve svém nicku >:D Mozna nechce byt spojovan s tim lahodným mrkvovým nápojem >:D >:-[] Ale je taky měkej z duvodu jaky pise xganga >:-[]
xganga:
TO vis, prez den to tu neni zadna slava ;-\
Peta:
Nápady se vzdycky hodi a s tvou studijní minulosti me to proste muselo napadnout :yes: ;-) -
Wiii 17.12.09 15:58
Peta:
No tak neni skoda nepokracovat v tom co umis? pokud mas Stavebni prumyslivku a Jazykovku tak jdi na CVUT na Stavební inženýrství, ale v Angličtine!!! ;-) To myslim ze je pro tebe ideal :-) Ale vim zes psal ze chces do Brna nebo Ostravy... No jak myslis, tady te ale nikdo neukousne >:D :-!
ohledne PS: ani nevim co probirame... Probirame asi to jak je Kubíííík měkej, teda aspon bych to odhadoval podle nadpisu >:D :yes:
Kubyyyk:
co šes? je tam hvezdicka >:D teplomet nebo měkej? >:-[] Jen ji pozvi dal a uzivej si studentskej zivot, seminarka pocka >:D >:D
Btw když čtu tvůj příspěvek tak co třebas Maly pindík? >:D
Ypsilon: Zdar, ty jsi jeden z těch exotů kteří znají nazpaměť ceník BMW Performance příslušenství? nebo nevíš aspoň kde to zjistit? ;)