BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 17.12.09 17:29
wiicko-no urcite,to musime a :yes:
vampiks-no stejne je to kravina s tim zrychlenim 330d :-) jinak ja mam mit treba 6,3 a mam zmereno 6,5s,kdyz jsem to zkousel s nakym gps mericem ci co,myslim,ale ze to nebyl drift box..hele pedaly od dealera stoji 2200,- ,volant asi 28tis,ale ruda ho nak umel z byvaleho autecu za 20tis. a kvalt klacek nevim,ale pocitej tak skoro stejne jak ty pedaly ne-li vic :-)
chce na to jit asi trochu svou cestou ;-) -
Wiii 17.12.09 17:29
Vampi:
Bavil jsem se o tom s nekym u Bychla a rikali mi, ze nekdy na zacatku 2010 ma prijit se stejnou upravou i ta 335d, ze v soucasne dobe je lepsi si koupit 330d, ktera uz prosla modernizací, ale pak ze to bude neskutecny delo ta 335d... im že mi rikal, že neco presunuli zepredu motoru dozadu a ze to je nejak efektivnejsi atd >:D Uz si to nepamatuju, bylo to v ere, kdy jsem jeste premyslel o nafte ;-) -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:26
« Re: Nick "Malý pindík" pro 1234. příspěvek :D
ne ne, 335d nevím kolik, na webu neuváději, ale ta 330d po Faceliftu má 4.8, je to uplně překopnuty motůrek, dostali z něho nějakých 245 koní a to s jedním turbem, vím že naše X5 3.0d měla 218 koní takže nárust slušivý....Ono 335d má třebas stejný zrychlení z 0-100 jako ta nová 330d takže i to pružný bude +- stejný protože ve vyšších otáčkách jede stejně pořad jenom jedno větší turbo... -
Wiii 17.12.09 17:19
Ypsilon:
Az se zase potkame, tak to na dalnici vozkousime... ;-) Aspon uvidime, jaka je realita >:D Tam by se neměla projevit takova odchylka jako u rozjezdu ;-) :yes:
a jak jsi na tom ty? >:D naftáček by měl celkem jet ne? ;-) -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:19
Wii:
chlapci chlapci....je mně vás líto takove pružné "zrychlení"
Ypsilon: Ty pedály co jsi kupoval víš? A třebas volant by mně zajimal a ten kvaltklacek...to jsou 3 takove asi nejzajimavějši položky pro mně -
Wiii 17.12.09 17:13
« Nick "Malý pindík" pro 1234. příspěvek :D
Ypsilon:
Tak jsem to dohledal, ale kupodivu byl vetsi problem se nekde dohrabat toho pruzneho zrychleni u tebe, jelikož současná 330i je už novější generace a je o neco silnejsí...
Takze
- 330i E90 190kW (80-120km/h na 4.) - 7,2s
- 320si E90 127kW (80-120km/h na 4.) - 7,7 s
Což znaená 0,5 vteřiny.. to je v te rychlosti par metrů ;-)
Tak malý pindík pro 1234. príspěvek >:D >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:06
« Re: Měkej Kubyyyk s.r.o.
Já nevím, ale kdybych to trefil já tak klidně ledňáček protože po dnešním výkonu budu v lednu dělat tak 2 opravy zápočtů >:D
Btw když čtu tvůj příspěvek tak co třebas Maly pindík? >:D
Ypsilon: Zdar, ty jsi jeden z těch exotů kteří znají nazpaměť ceník BMW Performance příslušenství? nebo nevíš aspoň kde to zjistit? ;) -
ypsilon 17.12.09 16:55
« Re: Měkej Kubyyyk s.r.o.
zdravim chlapaci :-)
wiicko-tak na ty desetinky jsem zvedavej,musime si to nekdy vyzkouset ;-) jinak je nutne si rict,ze tabulkovy casy a porovnani jsou nekdy normalnim smrtelnikem jen tezko dosazitelne,a nejvetsim prikladem jsou zrychleni z 0-100 :-)
pet-a-to co jsi napsal se snad bez nadsazky brat neda >:D ;-)