BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:40
« Re: Nick "Malý pindík" pro 1234. příspěvek :D
jo M-kovy volant je fajn i ta řadička, ja měl ty problémy jen ze začátku....btw by mně ale na tom volantu zajimalo jak se chová když se mi potí ruce . Jestli to bude příjemnější než tohle...
V E90 SMG není -
ypsilon 17.12.09 17:39
vampi-no o ty 740d jsem cetl,to oznaceni bude asi marketingovy kvuli zvyku vid,ale BMW je opet dal :-) :yes:
neni zac,prosim tebe..hele volant jsem si vyzkousel a za ty prachy je to holej nesmysl a alcantara na tom volantu neni moc prakticka vec,odre se a pak to nevypada hezky,to jsi radsi kup sportovni desky,kotouce a rukavice od sparca ;-) hele a na tu radicku se zeptej rudy(rarsh),koupil si ji,ale nak mu nesedla..nebo OSe ;-) -
Wiii 17.12.09 17:37
Peta:
Jinak zatim jsem M3 E90 taky neridil, ale byl jsem svezen.. Znamy totiz nepujcoval, mel to tri dny a nedal to z ruky >:D :yes: Ma to v cerne a hnedy interier no a tu SMG taktez.... Moc pekne svezeni a jedo to fakt.... no nesmysl >:D >:D :yes: :yes:
Ypsi:
Je to poznat ty zkurko >:D >:D :-!
Vampi:
No tak to je solidni stadičko >:D :yes: Jinak co se tyce tech doplnku... nevim, volant je ti vicemene k nicenu, Mkovy je super, radicka taky zadnej zazrak (aspon teda za ty penize ne) proste se nauc drzet tu co tam mas >:D Asi mas divnou ruku :no: >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:33
jojo 335d už prošla modernizaci a vytřiskali z ní 306 koní. Psali tady o tom v rámci 740d(nvm proč takový označení)... maš 102 koni na litr, pěkna sada...
Já te naftě docela věřím, nevím jak 0-100, ale to pružné si myslím že v pohodě s tou M3 dokaže na 4-ku krok držet, ovšem kdyby v M3 hodil za 3 tak to jenom pískne že....
btw díky za info...ten volant je slušná střelba ale když on je tak hezký ta alcantra mmmm....Ale hlavně zvažuju tu řadici páku protože tahle Mková je fajn ale pár krát už mně z ní bolela ruka, asi to neumím chytit
2 dny ?? uááááááá :-) ;-) >:D >:D >:-[] :no: :-!