BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:57
« Re: Malým pindíkem se stal -> Talio2 :(
hele zatím vždycky nabíjela, já používám z té rozdvojky stejně jenom jednu díru, nezkoušel jsem mít ani 2 zapojené najednou, mně šlo o to že jsem nemohl nabíjet mobil v autě protože nešla zavřít loketka a tohle pomohlo. Jenže N95 mi praskl displej a mám 6303 classic a tam mi vydrží baterka i 5 dní >:D s bluetooth non stop activated >:D nezvyk...Každopádně v Auto Kelly to stálo 49 kč takže myslím že i kdyby začla po roce blbnout tak bych se nezlobil -
ypsilon 17.12.09 17:55
« Re: Nick "Malý pindík" pro 1234. příspěvek :D
vampi-no byl na me milej,poslouchal >:D no ja mam sparca s homologaci FIA a jsou super..a staly par korun..zkusim je najit ;-)
wiicko-vubec nevahej,ja je mam porad v kastliku a nekdy si je nandam i na okresky >:D citim se taky potom vic jako zavodnik a prida Ti to taky ta 5-8koni,podle toho jak velkou mas ruku>:D -
Wiii 17.12.09 17:53
Peta:
No zase, pokud ma clovek na M, proc by kupoval 35d at uz 5er nebo 3er... ;-\ To uz spotrebu zas tak nehrotis ;-)
Pindík:
Nečerti se, vyhráls to!! >:D Když včera Švihák vyhrál Zlatého bludišťáka, tak tu mel děkovačku a ty nic >:D Aspon jsi kral pindíků >:D :yes: :yes:
všichni:
tímto připomínám, že dnešní zlatý bludistak jeste nezná svého majitele >:D >:D :yes: >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:48
prej že chová se hezky >:D Každopádně dík, máte nějaky zkušenosti s nějakými rukavicemi? Ale asi na to zatím peču protože zas tak hrozný to není, spíš mně štve že neni vyhřev, na zimu by se to hodilo jak do sedaček tak do volantu ale nejvic mi trha žíly držák na kelímky :-( uaaaaaaa -
Wiii 17.12.09 17:48
Pindík:
Máš recht, ja rikám, prověřuj, tak jsem si to šel prověřit
>:D :yes:
Vampi:
Sedadlo je lepsi volba ;-) Taky jsem porad nerozhodnej, ale penize budou az nekdy na jare ;-)
Ypsi:
Myslis ze bych mel jit do rukavic? Aspon na ty okruhy? -
ypsilon 17.12.09 17:45
tailo-jsi kral >:D >:D
vampi-hele chova se hezky,ale ta alcantara ma tendenci ho sat ze jo a proto je to na hoven a i kdyz si koupis rukavice,tak to zase casem sedres,u jsem par starsich alcantarovejch volanti videl ;-)
rikam,kup si rukavice a uvidis tu slast >:D
jasne, to je stejne jako s tema tvymi pedaly >:-[] Ja si pro jistotu a pocit budu vozit i helmu na zadni sedacce, to mi prida okolo 20 kobyl >:D >:D
Jinak do nich asi pujdu ;-) tak sesli odkaz