BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 17.12.09 18:01
« Re: Malým pindíkem se stal -> Talio2 :(
Kubyyyk:
Ani nevis o cos prisel >:-[] talio nas sem prisel upozornit, ze se to blizi a pak to sam vyhral >:D >:D :yes:
Vampi:
Hele ja taky uplne nejak prestal pouzivat nabijecku... Jsem si koupil N97 a ta prumerne vydrzi tak 4 dny a kdyz ji moc nepouzivam, tak klidne i tyden, jinak BT taky nonstop ;-)
-
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 17:57
« Re: Malým pindíkem se stal -> Talio2 :(
hele zatím vždycky nabíjela, já používám z té rozdvojky stejně jenom jednu díru, nezkoušel jsem mít ani 2 zapojené najednou, mně šlo o to že jsem nemohl nabíjet mobil v autě protože nešla zavřít loketka a tohle pomohlo. Jenže N95 mi praskl displej a mám 6303 classic a tam mi vydrží baterka i 5 dní >:D s bluetooth non stop activated >:D nezvyk...Každopádně v Auto Kelly to stálo 49 kč takže myslím že i kdyby začla po roce blbnout tak bych se nezlobil -
ypsilon 17.12.09 17:55
« Re: Nick "Malý pindík" pro 1234. příspěvek :D
vampi-no byl na me milej,poslouchal >:D no ja mam sparca s homologaci FIA a jsou super..a staly par korun..zkusim je najit ;-)
wiicko-vubec nevahej,ja je mam porad v kastliku a nekdy si je nandam i na okresky >:D citim se taky potom vic jako zavodnik a prida Ti to taky ta 5-8koni,podle toho jak velkou mas ruku>:D -
Wiii 17.12.09 17:53
« Re: Nick "Malý pindík" pro 1234. příspěvek :D
Peta:
No zase, pokud ma clovek na M, proc by kupoval 35d at uz 5er nebo 3er... ;-\ To uz spotrebu zas tak nehrotis ;-)
Pindík:
Nečerti se, vyhráls to!! >:D Když včera Švihák vyhrál Zlatého bludišťáka, tak tu mel děkovačku a ty nic >:D Aspon jsi kral pindíků >:D :yes: :yes:
všichni:
tímto připomínám, že dnešní zlatý bludistak jeste nezná svého majitele >:D >:D :yes: >:-[]
To je ale malej pinďour teda >:D