BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 18.12.09 13:42
Vampi:
Tak vcerejsi hold nema majitele a zustava tu jako bonus pro extra vtipálka >:D :yes: Jinak jsem pochopil, ze okolo 1360 to byla diskuze ve tvem stylu >:-[] >:-[]
Martin:
To ja bojoval taktez.. Ale k emu prekvapeni to koncem stredni neskoncilo >:D ;-\ :no:
Ypsi:
DIk za drzeni ;-) :yes: Jinak jsem se dnes dozvedel jaky mam vysledek z pondelniho testu (pred nasim srazem jsem ho psal) a dokazal jsem ziskat cely 1 bod z dvaceti, takze repete mchaniky v dalsim semestru >:D :no: :no:
Jinak co se tyce tveho setkani s Dadankem... neni to tim, ze neumis ridit >:-[] >:-[] >:D >:D :yes: (sranda bejku) Ja na tom nikdy nebyl, budeme to muset nekdy napravit ;-) -
ypsilon 18.12.09 10:56
« Re: Sluníčko už vstalo, aby vás probudilo
dobre rano panove :-) ;-)
wiicko-tak Ti budu drzet palce :-) jsi prece chytrej kluk,ty to das :yes: jinak ja jsem teda taky ve 3.rcniku na gymplu s chemii zapasil ;-\
kubyyyku-koukal jsem,co jsi vybiras za novy povoz :yes: ta modra e46 ve 20d je opravdu pekna,ale jses 100% rozhodnutej pro naftu? ;-)
btw. vcera jsem cirou nahodou potkal na motokarach v radotine dadanka,ten kluk je dlouhej jak tejden :-) a jelikoz jsem byl na motokarach poprve od svych 15let,tak me doslova objel >:D -
Vampix(Diesel Power) 18.12.09 08:47
Ahoj
No proč jsem nikoho nevybral? Protože si ve své diskusi šefuješ soutěže ty, ne? >:-[] Jinak držim palce a mužete mi je držet taky dneska mně čeka matiky a musim napsat na 75% bo jsem zrmšil první písemku
Add 1360: Uplně klasicka teplometská diskuze >:D -
Wiii 18.12.09 08:07
« Sluníčko už vstalo, aby vás probudilo
No nazdáár teplometi, co to melo byt za diskuzi okolo prispevku 1360 >:D >:D To si s vama vyridi Vampi, neco vam nastrka do ři.ťky >:-[] >:-[]
PS: Nadhodil jsem Vam tam special nadpis :yes: >:D
Vampi:
Jakto že jsi nikoho nevybral na Zlatyho Bludišťáka? :-!
A ano už jsem byl po šichtě a přezpříliš unaven na to abych tady kecal s bandou teplometů >:D
xganga:
Tipuju ze jsi Vampimu poslal stejnou pozvanku jako mě
:yes: :yes: :yes:
FRPE:
Video pak dej hlavne sem!! :yes:
Peta:
Heslo pro dnesni den bude: Drzte mi palce at napisu zapocet z chemie :yes: :yes: Na dnešní noc jem byl taky pozvany na firemni večírek, ale hold jsem na to neměl čas, teda spis druhy den (jakožto dnes) jsem na to nemal cas ;-) :no: -
FRPE 18.12.09 00:08
« Re: Malým pindíkem se stal -> Talio2 :(
Satan - driftoval jsem s Alteou 4x4, Marek s BMW, Pavel s Cordobou a David s Octavkou 4x4. Předohrab = vyřízeno, nic. Bavorák byl hodně zajímavej a vyhrávali samozřejmě čtyřkolky.
Propálil jsem tam cca 10litrů a spocenej až za ušima ale fakt relax a útěk od všedních starostí jako bejk.
Zkusím o víkendu pořídit video ... ;-)