BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 18.12.09  20:23

« Re: Mamlas jsem

Tak mám CB >:D FaceBook naštěstí ne! To bych u toho seděl celé dny... Když vidím ostatní jak tam hrajou hry, furt něco píšou, tak to radši hospoda.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.12.09  20:21

Honzaba:
    Na tom nic neni, rychle se zajedes >:D Je to takovy CB, pro vysvetlenou CarBook, takze neco jako FaceBook, ale tvuj ksicht tu nikoho nezjima >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 18.12.09  20:19

Moc tu s tim neumim, tak to zkůšám... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.12.09  20:17

WL:
    O jake reakci mluvis? Myslis na M5 vs S6? >:D :yes:

Hon(z)ál:
    Kosa je desna, mozna si na tech 200 metr zavolam taxi >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 18.12.09  20:15

« Re: Tohle jest asi ono :D

Do hospy fičim tež, jen do te kosy se mi nechce... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.09  20:14

Hlavně ses tu "trochu" zasek... :*) 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.12.09  20:13

« Re: Tohle jest asi ono :D

HonzaBa:
    Nazdáár, jak je? ja bohužel pravě odcházím na Top Gear a pak do hospy, tak se stav pokecat nekdy zitra nebo nejlepe v tydnu, to to tu frci jinym stylem >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.09  20:13

« Re: Re: ...si is...

FRPE
    Co..., abych sundal rádiovku?! :-O Víš jaké su erupce na slunku...?! :-O A kabát, dyť venku mrzne jak sviňa... ;-\
    To ti teda pěkně "spasiba"..., slovensky (s diakritikou):
    "špás iba"...

P.S. Jsi v pořadí, hned po reakci na "Wídžeje"... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 18.12.09  20:12

« Mamlas jsem

Víckrát dobře >:D
  • 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 18.12.09  20:11

« Diskuze

Snad jsem se prohlikal dobře... >:D
  • 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 18.12.09  20:11

« Tohle jest asi ono :D

Snad jsem se prohlikal dobře... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.12.09  20:08

FRPínek:
    Hele pojedu se tam podivat se setrou nekdy v lednu... Teda pojedu tam kuli tobe a popripade Kubyyykovi, pokud bude chtit atd... Proste se tam ukazu, ale bude to nekdy v tejdnu :-) Tak ti dam vedet, ok? :-) :yes: Jinak fotos :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.12.09  20:06

Whitíčku - děkuji kamaráde. ;-) Ty heleď nejsi už nějakej přeleženej? A hlava se ti v té rádiovce musí pařit ne?
    Vysleč se trochu z toho kabátu, sundej tu bekovku z hlavy a narovnej záda chvíli ... >:D >:D

PS : Kdypak bude recenze zlato? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.09  20:03

Tak speciálně pro FRPEho: "Kupředu levá..." ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.12.09  20:00

Wilinko - Spasiba - rusky. :-) Jináč nepojedeš teďka někda přes hlavní město Plzeňského kraje? Že bychom se taky po těch rocích slibů viděli ty moje pr.delko blonďatá?

Driftujeme v Plzni, driftujeme = ideální počasí, nikdy jsem to před tím nedělal a nyní mě to začalo ukrutně bavit! >:D

Jináč jsem přidal fotky - tak omrkni moje dva tuleně a dnešní jízdu do Varů ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.12.09  19:50

WL:
    Danke schön, thanks, gracias, merci, grazie a blagodaryu pro FRPEHO >:-[] Aby mi taky něco rozuměl >:D >:D :-!

FRPE:
    hele, na to hazim bobka a popravde si myslim, zes to popletl... Planuju velkou dovolenou az na leto ;-) :yes: A jak se ti vede? Co frpicek? Kde se porad flaka, jsem ho tu nevidel ani nepamatuju ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.12.09  19:44

« Re: ...si is...

White - mluv na mě česky jo? My totalitní školáci umíme jen česky a trochu špatně i rusky ... >:D

Wili Fogu - jedeš někam o vánocích za hranice všedních dní - jak jsi prve psal? Do tepla někam k moříčku? :-!
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.09  19:34

« ...si is...

...si is back to head...

congratulations ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.12.09  18:58

« Re: TOP 1

Peta:
    No tak testik se moc nezadaril >:D :no:

Martin:
    Tady se to hodne meni... Asi sem prisli nejaky haters subaru >:D :no: Jinak jsem na to koukal a z trunu ho sesadil majitel jineho Subaru... Zavis, nebo co jako?? :-! >:-[] :no: A diky za gratulaci ;-)

Ypsi:
    napravime, to kazdopadne, budeme cesti mistri >:-[] Se nejak domluvime na ICQ ;-) Jinak diky za gratulaci ;-) :yes:

PS: My teplometi nejsme, to je Vampi >:D >:D :yes: A hlavne jeho řeči jak by něco někomu strkal do zadnice >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.12.09  17:28

« Re: TOP 1

wiicko-jasny ty divochu ;-) ale motokary teda moc ridit neumim,ale rekl jsem si,ze tam ted aspon jednou tydne zajdu,abych se zlepsil,ponac vcera to byla bida z nouzi ;-\ tak dame nakej meeting a napravime to :-) jinak Ti taky gratuluju k navratu na pomyslny trun MACZ >:D :yes:

kubyyyku-tak jak teda s tim autem?..tohle virtulani vybirani a kupovani aut me bavi,dnes jsem treba uz koupil dve M3 a jedno evo >:D

btw. jesteze jste vsichni teplometi,bo venku je -10 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…