BMW 320si (Wii-Jay)
white label 18.12.09 20:13
FRPE
Co..., abych sundal rádiovku?! :-O Víš jaké su erupce na slunku...?! :-O A kabát, dyť venku mrzne jak sviňa... ;-\
To ti teda pěkně "spasiba"..., slovensky (s diakritikou):
"špás iba"...
P.S. Jsi v pořadí, hned po reakci na "Wídžeje"... ;-) -
FRPE 18.12.09 20:00
« Re: Re: ...si is...
Wilinko - Spasiba - rusky. :-) Jináč nepojedeš teďka někda přes hlavní město Plzeňského kraje? Že bychom se taky po těch rocích slibů viděli ty moje pr.delko blonďatá?
Driftujeme v Plzni, driftujeme = ideální počasí, nikdy jsem to před tím nedělal a nyní mě to začalo ukrutně bavit! >:D
Jináč jsem přidal fotky - tak omrkni moje dva tuleně a dnešní jízdu do Varů ... :-! -
Wiii 18.12.09 19:50
WL:
Danke schön, thanks, gracias, merci, grazie a blagodaryu pro FRPEHO >:-[] Aby mi taky něco rozuměl >:D >:D :-!
FRPE:
hele, na to hazim bobka a popravde si myslim, zes to popletl... Planuju velkou dovolenou az na leto ;-) :yes: A jak se ti vede? Co frpicek? Kde se porad flaka, jsem ho tu nevidel ani nepamatuju ;-\ -
Wiii 18.12.09 18:58
« Re: TOP 1
Peta:
No tak testik se moc nezadaril >:D :no:
Martin:
Tady se to hodne meni... Asi sem prisli nejaky haters subaru >:D :no: Jinak jsem na to koukal a z trunu ho sesadil majitel jineho Subaru... Zavis, nebo co jako?? :-! >:-[] :no: A diky za gratulaci ;-)
Ypsi:
napravime, to kazdopadne, budeme cesti mistri >:-[] Se nejak domluvime na ICQ ;-) Jinak diky za gratulaci ;-) :yes:
PS: My teplometi nejsme, to je Vampi >:D >:D :yes: A hlavne jeho řeči jak by něco někomu strkal do zadnice >:D >:-[] -
ypsilon 18.12.09 17:28
« Re: TOP 1
wiicko-jasny ty divochu ;-) ale motokary teda moc ridit neumim,ale rekl jsem si,ze tam ted aspon jednou tydne zajdu,abych se zlepsil,ponac vcera to byla bida z nouzi ;-\ tak dame nakej meeting a napravime to :-) jinak Ti taky gratuluju k navratu na pomyslny trun MACZ >:D :yes:
kubyyyku-tak jak teda s tim autem?..tohle virtulani vybirani a kupovani aut me bavi,dnes jsem treba uz koupil dve M3 a jedno evo >:D
btw. jesteze jste vsichni teplometi,bo venku je -10 8-s