BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 19.12.09 12:05
« Re: FRPEho nový vůz - Oltcit
Kubyyyk:
nazdár, nevíš kde je porad Teplomet? Mel nejakou tu akci ne? ten bude zase vypadat, teda pokud pil ten mix ktery tu minule popisoval >:D >:D >:-[] A jak to vypada ohledne M3? :-)
HonzaBa:
Dobré ranko... nejsi tu jediný, to se neboj.. Skoro bych se vsadil, ze je na tom Kubyyyk podobne >:D
Peta:
Ty ses taky vsude >:D
PS: Co rikate na novy vuz FRPEho? >:D >:D >:-[] :yes: -
Wiii 19.12.09 11:18
« Re: FRPEho nový vůz - Oltcit
Nazdar maníci >:D Tak jsem se hezky vyspal.. ale ne moc dlouho.. jsem velmi vlacny a hlava me boli jak kdybych v ni mel strep.... neco jako tve auto FRPE >:-[] >:D
FRPE:
Tebe nezachrani ani 80 kW, jak mas pohon na spatnou napravu a vyrobek španělů... >:D >:D >:-[] Jinakjak te tak sleduju, tak bych te asi natrel i na te rovince >:D >:D A ani prejmenovani tve recenze ti neprida dost vykonu >:D >:D :-!
WL:
Nepomlouvej >:D Sam jsi vykrucovac :-! >:-[] Jinak v beznem provozu je to casto o drzku ;-\ 8-s
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Já chudák který byl dnes vydělávat v arbeitu na naše daňové poplatníky a lety ministrů do zahraničí, na 100tis pojištění našim ředitelům drah ... se teda zlobím holoto ožratá!!! >:-[]