BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:28
« Re: video
Pujčuju, ja nevim jestli jsi četl moji recenzi, nebo pokud ano tak si to asi nepamatuješ, ale už jsem to psal tobě i tady že jsem to auto nekupoval já a je to vlastně 3 auto do rodiny(řidič ja a bracha), jenže bracha bydli v Brně ted už a je tu občas takže s tim jezdim 99% já ale má na to stejný nárok určitě jako já no :-) -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:22
Jo zajímavý víkend. něco prodriftovane, něco prospane >:D v patek uzení žebírek apod. takže pohoda, sobota takove to probirani, vychutnavani vysledku a auto do myčky, kde jsem zjistil že material z čeho maji kartače u nas na shellce je takova molitanova guma...Jinak nic special a dneska s přitelkyni takže jak by mohlo byt, až na to že jsem dneska jezdil meďourem bo si bracha odvezl bramboraka do jeseniku vrrrr...nesnašim 5st automat, tak nevyspytatelne... -
Wiii 20.12.09 22:03
Cau chlape, diky za reakci. A mas pravdu, meziplyny prakticky nepouzivam, v realnem provozu te az tak nezrychli, aspon teda me to tak prijde ;-) Na okruhu se to ovšem už pozná :yes:
Jinak jsem byl s autem v Inveltu a nic tam nenasli, takze nevim nevim, jeste to proveruju jinym zpusobem ;-)
PS: Ano konecne nejake pekne poradovecislo pro me (č. 1555) >:D vid Vampi, ty jeden vykradači >:D -
Wiii 20.12.09 20:04
« Re: Kůzlátka kazí jízdu
Nooo, ted to neplanuju ale urcite se ozvu, respektive tu dam vedet, kam jedu a kudy.. Proste kdyby mel nekdo zajem, rad poznam nove lidi :-) A dej mi vedet kdyby byl velkej sraz ;-) Jinak SI se musi zazit, pak vis jestli je to tvoje krevni skupina, nebo ti bude pripadat uplne na nic... ;-)