BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:43

« Re: video

no tak jo to je jina Z4M, uaaaa jedno z nejhezčích BMW jak design tak ten motor z M3 E46, jenom interier a budíky mně trochu na tom nesedí, takove nebramboracké
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:41

No tak muj bratr ma dost svych aut >:D A timhle mi pohrdá... se svezl... "To vůbec nejede, co to v tom je za motůrek?" >:D Drzoun jeden... je zvyklej z Z4M na to že brambor jede mnohem víc >:D Ale kdyz se mi snazil ujet smerem nahoru na strahov, tak dokud sly zatacky aspon trochu rychle po sobe, tak jsem ho jakz takz stihal, ale jak prisla rovinka tak me hrozne ukonoval >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:38

bracha je taky starší a vím že je dobrý řidič no :-) No jako mamce bych nepujčil do ruky ani klíček. Ona by si do toho ani nesedla, manuál, blázníš? A segra to je diskutabilni >:D Záleží na co by to chtěla....docela ji věřím jako řidičce, ale musel bych se překonávat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:36

Tim ze mam bratra starsiho a on tu nezije a ani nepotrebuje pujcovat auto, tak to neznam ;-) Treba mati a sestre pujcit auto bych mel strach >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:35

nemam problem byt jeden víkend bez auta, respektive jezdit s něčím ze zbylého vozového parku :-) On jelikož je doma tak jednou za měsic a auto použije par krát, když tak už ho spíš já někam odvezu přivezu, tak to používá spíš na takové trasy tatry, jeseníky atd :-) Každopádně já jsem v klidu:)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:31

No to vim, ale myslel jsem ze to pujcis treba na sjeti na nakup... Netusil jsem ze na takovy trasy ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:28

Pujčuju, ja nevim jestli jsi četl moji recenzi, nebo pokud ano tak si to asi nepamatuješ, ale už jsem to psal tobě i tady že jsem to auto nekupoval já a je to vlastně 3 auto do rodiny(řidič ja a bracha), jenže bracha bydli v Brně ted už a je tu občas takže s tim jezdim 99% já ale má na to stejný nárok určitě jako já no :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:27

žebýrka závidím, spanek jsem mel taky, pokalenicko taktez, jen ta mycka mi chybi >:D :no: To mam zase totalne zasekany >:D A to bratrovi takhle pujcujes auto??? ;-\
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:22

Jo zajímavý víkend. něco prodriftovane, něco prospane >:D v patek uzení žebírek apod. takže pohoda, sobota takove to probirani, vychutnavani vysledku a auto do myčky, kde jsem zjistil že material z čeho maji kartače u nas na shellce je takova molitanova guma...Jinak nic special a dneska s přitelkyni takže jak by mohlo byt, až na to že jsem dneska jezdil meďourem bo si bracha odvezl bramboraka do jeseniku vrrrr...nesnašim 5st automat, tak nevyspytatelne...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:18

Vampi:
    Koukám že jsem si to vzal jen tak tak.. protoze jak tu ses ty, tak tu svou zlodejskou chmatalku nenechas spat >:-[] >:D jak bylo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:15

uaaaa teplometiiii...Jeden víkend tu nejsem a 1444 a 1555 jste mi vzali :no: zvážím, jeslti se zde vůbec ještě diskuse zúčastním s takovou :-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:03

Cau chlape, diky za reakci. A mas pravdu, meziplyny prakticky nepouzivam, v realnem provozu te az tak nezrychli, aspon teda me to tak prijde ;-) Na okruhu se to ovšem už pozná :yes:

Jinak jsem byl s autem v Inveltu a nic tam nenasli, takze nevim nevim, jeste to proveruju jinym zpusobem ;-)

PS: Ano konecne nejake pekne poradovecislo pro me (č. 1555) >:D vid Vampi, ty jeden vykradači >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:01

« Re: Ty jsi byl dnes v Indii Vojtěchu?

Ne to ne ja, to je Kubyyyk >:D Mas to nejaky popleteny Frpicku :no:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.09  21:44

« video

Pěkné videjko..ale zdá se mi to, nebo vůbec nepoužíváš meziplyny??
  • 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 20.12.09  21:31

« Ty jsi byl dnes v Indii Vojtěchu?

Že ses ani nepochlubyl, že umíš jezdit na velblodu : [odkaz] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  20:04

« Re: Kůzlátka kazí jízdu

Nooo, ted to neplanuju ale urcite se ozvu, respektive tu dam vedet, kam jedu a kudy.. Proste kdyby mel nekdo zajem, rad poznam nove lidi :-) A dej mi vedet kdyby byl velkej sraz ;-) Jinak SI se musi zazit, pak vis jestli je to tvoje krevni skupina, nebo ti bude pripadat uplne na nic... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 20.12.09  19:59

Jáj, dálka docela.....ale tak nějaký srazík snad někdy bude, i s více lidma....sem zvědavý na tvoje SIčko....kdybys jel někdy kolem, třeba do Ostravy nebo tak, tak se ozvi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  19:56

Klidne mi to tu zhnoj >:D Já mám zemědělské pochopení >:D >:D :yes:

Jinak bydlim v Jevanech (Jevany), takze na vesnici ;-) A Nový Jičín je celkem z ruky >:D Ale jezdim prez nej na hory ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 20.12.09  19:53

v pohodě....nebudu ti "hnojit" diskuzi blbostma, ze zkušenosmi vím, že se nikdo neozve......já to zvládnu, ale dík....

v jakém městě bydlíš?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  19:49

Jo to by měla být ;-) myslim že to zvládneš, ale zkus tomu změnit nadpis a napsat to sem znova, treba se nekdo ozve ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…