BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 20.12.09 22:41
« Re: video
No tak muj bratr ma dost svych aut >:D A timhle mi pohrdá... se svezl... "To vůbec nejede, co to v tom je za motůrek?" >:D Drzoun jeden... je zvyklej z Z4M na to že brambor jede mnohem víc >:D Ale kdyz se mi snazil ujet smerem nahoru na strahov, tak dokud sly zatacky aspon trochu rychle po sobe, tak jsem ho jakz takz stihal, ale jak prisla rovinka tak me hrozne ukonoval >:D >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:38
bracha je taky starší a vím že je dobrý řidič no :-) No jako mamce bych nepujčil do ruky ani klíček. Ona by si do toho ani nesedla, manuál, blázníš? A segra to je diskutabilni >:D Záleží na co by to chtěla....docela ji věřím jako řidičce, ale musel bych se překonávat >:D -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:35
nemam problem byt jeden víkend bez auta, respektive jezdit s něčím ze zbylého vozového parku :-) On jelikož je doma tak jednou za měsic a auto použije par krát, když tak už ho spíš já někam odvezu přivezu, tak to používá spíš na takové trasy tatry, jeseníky atd :-) Každopádně já jsem v klidu:) -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:28
Pujčuju, ja nevim jestli jsi četl moji recenzi, nebo pokud ano tak si to asi nepamatuješ, ale už jsem to psal tobě i tady že jsem to auto nekupoval já a je to vlastně 3 auto do rodiny(řidič ja a bracha), jenže bracha bydli v Brně ted už a je tu občas takže s tim jezdim 99% já ale má na to stejný nárok určitě jako já no :-) -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:22
Jo zajímavý víkend. něco prodriftovane, něco prospane >:D v patek uzení žebírek apod. takže pohoda, sobota takove to probirani, vychutnavani vysledku a auto do myčky, kde jsem zjistil že material z čeho maji kartače u nas na shellce je takova molitanova guma...Jinak nic special a dneska s přitelkyni takže jak by mohlo byt, až na to že jsem dneska jezdil meďourem bo si bracha odvezl bramboraka do jeseniku vrrrr...nesnašim 5st automat, tak nevyspytatelne... -
Wiii 20.12.09 22:03
Cau chlape, diky za reakci. A mas pravdu, meziplyny prakticky nepouzivam, v realnem provozu te az tak nezrychli, aspon teda me to tak prijde ;-) Na okruhu se to ovšem už pozná :yes:
Jinak jsem byl s autem v Inveltu a nic tam nenasli, takze nevim nevim, jeste to proveruju jinym zpusobem ;-)
PS: Ano konecne nejake pekne poradovecislo pro me (č. 1555) >:D vid Vampi, ty jeden vykradači >:D -
Wiii 20.12.09 20:04
« Re: Kůzlátka kazí jízdu
Nooo, ted to neplanuju ale urcite se ozvu, respektive tu dam vedet, kam jedu a kudy.. Proste kdyby mel nekdo zajem, rad poznam nove lidi :-) A dej mi vedet kdyby byl velkej sraz ;-) Jinak SI se musi zazit, pak vis jestli je to tvoje krevni skupina, nebo ti bude pripadat uplne na nic... ;-)