BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 20.12.09 22:59
« Re: video
wiicko-tady to mas ;-) */Bleskovky/BMW-Z4-sDrive35is-dalsi-napl… />
podle me si tam muzes navolit,co chces ;-)
vampi-jj,je to bohuzel tak,penize a marketing opet vyhravaji nad tradici a duchem :-( s tim samosvorem by to byla pecka,mohli by ho zaradit do dilu BMW Performance a urcite by to melo uspech..ale tady by se jim to opet pralo s prodejem eMek,ponac ty jsou o samosvoru a kdyby se davala i do "normalnich" bramboraku tak... -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:53
viděli no....Jakože fakt už jsem z toho pečeny vařeny. Udělaji X5/6M a novou Z4 ne. Vidíme zde větší a větší chuť po penězích. Protože si opravdu myslím že dnešní fenomén SAC/SUV opravdu uděla větší prodeje eMek v této kategorii než z4, te minulé generace Z4M se zas tak bombasticky moc neprodalo, dostali strach ale možná se toho ještě jednou dočkáme, ale s tou 1er by neměli čekat a hlavně zařadit samosvor do nabídky....
Wii: Automat je základní a jedinou možnou převodovkou....Fakt jsem se přesvědčil že na automat mám ještě čas, co jsem dneska jezdil s tim c-čkem kde je ještě 5st :no:
P.s: Tak my už částečně rodina jsme, E90 v žile se nezapře :-D -
-
ypsilon 20.12.09 22:46
dobry vecer panove :-)
vampi-jsi jediny clovek na svete,co driftuje s autem bez samosvoru,gratuluju :no: >:D >:D (sranda ;-) ) jinak ja se od jisty chvile drzim "zeny a auta se nepujcujou" a z vlastni zkusenosti se zvlast nepujcujou zenam :-) jo ty mas sestru jo? ;-)
wiicko-no co ty meziplyny na tom okruhu,ty lumpiku? >:D -
Wiii 20.12.09 22:41
No tak muj bratr ma dost svych aut >:D A timhle mi pohrdá... se svezl... "To vůbec nejede, co to v tom je za motůrek?" >:D Drzoun jeden... je zvyklej z Z4M na to že brambor jede mnohem víc >:D Ale kdyz se mi snazil ujet smerem nahoru na strahov, tak dokud sly zatacky aspon trochu rychle po sobe, tak jsem ho jakz takz stihal, ale jak prisla rovinka tak me hrozne ukonoval >:D >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:38
bracha je taky starší a vím že je dobrý řidič no :-) No jako mamce bych nepujčil do ruky ani klíček. Ona by si do toho ani nesedla, manuál, blázníš? A segra to je diskutabilni >:D Záleží na co by to chtěla....docela ji věřím jako řidičce, ale musel bych se překonávat >:D -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:35
nemam problem byt jeden víkend bez auta, respektive jezdit s něčím ze zbylého vozového parku :-) On jelikož je doma tak jednou za měsic a auto použije par krát, když tak už ho spíš já někam odvezu přivezu, tak to používá spíš na takové trasy tatry, jeseníky atd :-) Každopádně já jsem v klidu:)