BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 20.12.09  23:07

« Re: Vánoční pitka

Nj, v pátek jsmě měli vánoční večírek, takže alkohol tekl proudem, ale bylo to bez prasárniček (o Vánocích to přece nejde, to si nechávám až na Silvestr >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:06

« Re: video

wiicko-to wiis das ist eem-pakeet >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  23:06

jinak, s tím prodejem emek a samosvoru si myslím že by to nebylo tak horké... Protože jednak výkon ničím nenahradíš ale samosvor by stačil i do takové 123d coupé, kde to vlastně jde narvat ale externí firma no :-/
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  23:05

Xganga:
    ja vim jak te nalákat >:D >:D :yes: Jak je? Co víkend? byla nejaka prasarnicka? rikals neco o vecirku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:04

vampi-diky,bych se asi uz ododkazoval >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  23:04

Ypsi a Vampi:
    Diky... A souhlasim, nevim proc X5/6 jo a Z4M ne ? :-( Je to smutne... Jinak koukám ze to ma i nejaky body kit, takze je to odlisene... celkem to ujde :-! :-! :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:03

*/Bleskovky/BMW-Z4-sDrive35is-dalsi-napl…
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 20.12.09  23:02

No jo, tak jsem teda tady >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  23:02

odkaz tady [odkaz] ;)

dorazí určitě :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  23:01

« Vánoční pitka

Vampíček:
    Hele a co Kubyyyk, nevis kde se flaka? nebo xganga, taci stali prispivatele a najednou nikde >:D asi je ta temata nelakaji... mmt, neco s tim udelam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  22:59

wiicko-tady to mas ;-) */Bleskovky/BMW-Z4-sDrive35is-dalsi-napl… />
    podle me si tam muzes navolit,co chces ;-)

vampi-jj,je to bohuzel tak,penize a marketing opet vyhravaji nad tradici a duchem :-( s tim samosvorem by to byla pecka,mohli by ho zaradit do dilu BMW Performance a urcite by to melo uspech..ale tady by se jim to opet pralo s prodejem eMek,ponac ty jsou o samosvoru a kdyby se davala i do "normalnich" bramboraku tak...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:58

však jsem to myslel tak že i v novince nic nového
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:55

Vampi: jj vim, ze tam nic jinyho nez automat nedavaj, ale mluvili jste tu o 35is jako o uplny novince, tak jsem ve skrytu duse doufal >:D ;-)

tve PS: souhlas, jak to tam koluje, uz to nevyzenes, je to jako choroba >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:53

viděli no....Jakože fakt už jsem z toho pečeny vařeny. Udělaji X5/6M a novou Z4 ne. Vidíme zde větší a větší chuť po penězích. Protože si opravdu myslím že dnešní fenomén SAC/SUV opravdu uděla větší prodeje eMek v této kategorii než z4, te minulé generace Z4M se zas tak bombasticky moc neprodalo, dostali strach ale možná se toho ještě jednou dočkáme, ale s tou 1er by neměli čekat a hlavně zařadit samosvor do nabídky....

Wii: Automat je základní a jedinou možnou převodovkou....Fakt jsem se přesvědčil že na automat mám ještě čas, co jsem dneska jezdil s tim c-čkem kde je ještě 5st :no:

P.s: Tak my už částečně rodina jsme, E90 v žile se nezapře :-D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  22:51

vampi-no tak to se neda nic delat,hold uz rodinny pribuzny nebudem >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:50

Ypsi: To ma urcite porad automat vid :-(

edit: jo a čau >:D jsem te nejak zapomel privitat... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  22:49

jak jsem psal u me v diskusi jaky by meli v mnichove udelat eMka,tak jsem jeste zapomnnel na Z4M ;-) hlavne kupe :yes: ale panove si rekli ne a udelali Z4 35is,videli jste to?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  22:49

však já mám víc takových jedinej na světě :-D:-D:-D

mám sestru a mám i švagra no >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  22:47

Hele me ten interier teda vubec nevadi :yes: Ty dva tunely vypadaj sportone a hlavne je to citelny porad... Jen mi tam chybi ten klasickej analog ukazatel aktualni spotreby >:D :yes: nekdy na jaře přidam společné fotky, ted uz je samozrejme zazimovano :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  22:46

dobry vecer panove :-)

vampi-jsi jediny clovek na svete,co driftuje s autem bez samosvoru,gratuluju :no: >:D >:D (sranda ;-) ) jinak ja se od jisty chvile drzim "zeny a auta se nepujcujou" a z vlastni zkusenosti se zvlast nepujcujou zenam :-) jo ty mas sestru jo? ;-)

wiicko-no co ty meziplyny na tom okruhu,ty lumpiku? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…