BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 20.12.09 22:59
« Re: video
wiicko-tady to mas ;-) */Bleskovky/BMW-Z4-sDrive35is-dalsi-napl… />
podle me si tam muzes navolit,co chces ;-)
vampi-jj,je to bohuzel tak,penize a marketing opet vyhravaji nad tradici a duchem :-( s tim samosvorem by to byla pecka,mohli by ho zaradit do dilu BMW Performance a urcite by to melo uspech..ale tady by se jim to opet pralo s prodejem eMek,ponac ty jsou o samosvoru a kdyby se davala i do "normalnich" bramboraku tak... -
Vampix(Diesel Power) 20.12.09 22:53
viděli no....Jakože fakt už jsem z toho pečeny vařeny. Udělaji X5/6M a novou Z4 ne. Vidíme zde větší a větší chuť po penězích. Protože si opravdu myslím že dnešní fenomén SAC/SUV opravdu uděla větší prodeje eMek v této kategorii než z4, te minulé generace Z4M se zas tak bombasticky moc neprodalo, dostali strach ale možná se toho ještě jednou dočkáme, ale s tou 1er by neměli čekat a hlavně zařadit samosvor do nabídky....
Wii: Automat je základní a jedinou možnou převodovkou....Fakt jsem se přesvědčil že na automat mám ještě čas, co jsem dneska jezdil s tim c-čkem kde je ještě 5st :no:
P.s: Tak my už částečně rodina jsme, E90 v žile se nezapře :-D -
-
ypsilon 20.12.09 22:46
dobry vecer panove :-)
vampi-jsi jediny clovek na svete,co driftuje s autem bez samosvoru,gratuluju :no: >:D >:D (sranda ;-) ) jinak ja se od jisty chvile drzim "zeny a auta se nepujcujou" a z vlastni zkusenosti se zvlast nepujcujou zenam :-) jo ty mas sestru jo? ;-)
wiicko-no co ty meziplyny na tom okruhu,ty lumpiku? >:D