BMW 320si (Wii-Jay)
Ondřej Šámal 20.12.09 23:28
« Re: Vánoční pitka
Wii: Teda byl bych radši, kdyby to tady bylo teplometí, páč s ženskejma to chlastání neni vono, zrovna teď v pátek jsem se o tom přesvědčil >:D Ale to víš, kámoši nejsou dostatečně tvrdý, aby se na jejich drahý polovičky vykašlali :-( >:D >:D -
Wiii 20.12.09 23:26
xjádro:
No tak to bude hodne velká tvrďárna.. >:D doufam ze tam nejedou sami vocasnici, to by to tu pak bylo tuplem teplometská diskuze >:D >:D
Ypsi:
Ten nez se rozhoupe, tak bude prodano >:D A fakt jdi radsi do benalu Kubyyyku ;-) :yes:
Dundee:
tys mi vyfouknul muj prispevek >:D >:D :no: A ja se na nej tesil >:D -
Wiii 20.12.09 23:23
Ypsi:
Tak cud cud, ja taky za chvili pujdu na jednu uspavaci cigaretku :-! :yes:
xganga:
nejtvrdsi jadro? >:D Jako ceho jadro? Alkoholixxx, nebo nejake strany? >:D >:D >:-[] :no:
vampík:
To je přesne to co myslím :yes: ;-)
Kubyyyk:
No vítej teplomete? KO, jako ze ses ty? nebo co to ma znamenat? >:D :yes: -
Wiii 20.12.09 23:11
Ypsi:
Co tady jeste delas? Nemas nahodou spat abys byl zitra vzhuru a ja te nemusel tahat z postele? >:D >:D :yes:
xganga:
tenhle silvestr se zatim moc nerysuje.. ale to vlastne nikdy, cekam vzdycky na posledni nabidky, tam to byva mnohem lepsi, nez akce planovany rok dopredu >:D :yes: >:-[]
Vampík:
Tak ono externí firma ti udela prakticky vse co si vymslis, ale... ALE!!! ;-) Vime vsichni tri co tim myslime ne ;-)
Hele já vubec nevim která bije. Už asi od 4 do sebe liju svařák a už jsem fakt pěknej >:D >:D >:D >:D >:D