BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 20.12.09  23:32

« Re: Vánoční pitka

Wii-Jay:
    Hele já vubec nevim která bije. Už asi od 4 do sebe liju svařák a už jsem fakt pěknej >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  23:29

jasně no, nejen že by se jim to pralo s legendou mezi auty, starou M1 ale začali by se tím motat i mezí motocykly >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:29

wiicko-no asi na to kaslu,bo kdyz si zacudim,tak mi ty pismenka na klavesnici zacnou skakat,ja se nemuzu trefit a pisu uplne nesmyslny slova >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 20.12.09  23:28

Jé no vidíš o tom ani nevím >:D promiň >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 20.12.09  23:28

Wii: Teda byl bych radši, kdyby to tady bylo teplometí, páč s ženskejma to chlastání neni vono, zrovna teď v pátek jsem se o tom přesvědčil >:D Ale to víš, kámoši nejsou dostatečně tvrdý, aby se na jejich drahý polovičky vykašlali :-( >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  23:26

xjádro:
    No tak to bude hodne velká tvrďárna.. >:D doufam ze tam nejedou sami vocasnici, to by to tu pak bylo tuplem teplometská diskuze >:D >:D

Ypsi:
    Ten nez se rozhoupe, tak bude prodano >:D A fakt jdi radsi do benalu Kubyyyku ;-) :yes:

Dundee:
    tys mi vyfouknul muj prispevek >:D >:D :no: A ja se na nej tesil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 20.12.09  23:24

Takže pořádnej oříšek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 20.12.09  23:24

Wii: Nejtvrdší jádro všech nejtvrdších jader >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:24

kubyyyk-no konecne..se Te tady porad ptam a ty nic..tak co ta e46? ;-) jdes do ni nebo jo? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  23:23

Ypsi:
    Tak cud cud, ja taky za chvili pujdu na jednu uspavaci cigaretku :-! :yes:

xganga:
    nejtvrdsi jadro? >:D Jako ceho jadro? Alkoholixxx, nebo nejake strany? >:D >:D >:-[] :no:

vampík:
    To je přesne to co myslím :yes: ;-)

Kubyyyk:
    No vítej teplomete? KO, jako ze ses ty? nebo co to ma znamenat? >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 20.12.09  23:23

Co řikáš na to se jít zítra někam zrušit? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:22

vampi-tak to je svata pravda :-) tak v to doufam a at udelaj tu M1,ale supersport,motor uprostred,tradice ;-) :yes: pro 1er s oznacenim M1 opravdu nejsem :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 20.12.09  23:20

K.O.
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 20.12.09  23:17

každopádně když dva dělají totéž, není to totéž :-) prostě by se BMW ještě mohlo vzchopit když pustili formule tak musí mít peněz....
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 20.12.09  23:16

Ožírat? My nepijem >:D Jede tam to nejtvrdší jádro, takže se nebojim, že to bude špatný, v pátek jsme trošku potrénovali >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:15

wiicko-jj,ja vim,uz jdu promin tatko >:D no jeste jsem premyslel,ze bych si tady s Vama trosku zacudil nez pujdu spat :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  23:14

xganga:
    Budete se ozirat na horach jo? >:D Taky jsem mel pozvani na ruzny chaty, ale pitka poblíž domova je vetsi jistota.. clovek vi do ceho jde :-! >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 20.12.09  23:12

Wii: My jedem tenhle rok do Krušnejch hor, plánujem to už asi 3 roky, tak doufám, že se to vyvede. I když teda neplánovaný bejvaj nejlepší ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.12.09  23:11

Ypsi:
    Co tady jeste delas? Nemas nahodou spat abys byl zitra vzhuru a ja te nemusel tahat z postele? >:D >:D :yes:

xganga:
    tenhle silvestr se zatim moc nerysuje.. ale to vlastne nikdy, cekam vzdycky na posledni nabidky, tam to byva mnohem lepsi, nez akce planovany rok dopredu >:D :yes: >:-[]

Vampík:
    Tak ono externí firma ti udela prakticky vse co si vymslis, ale... ALE!!! ;-) Vime vsichni tri co tim myslime ne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.12.09  23:10

« Re: video

vampi-samozrejme vim,ze treba quaife dela samosvory snad do vseho a i jsem cekoval kolik stoji na 330i >:-[] ;-) ..tak kdyz to neni horke tak proc to neudelate mnichovane?! ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…