BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Kubyyyk 21.12.09 11:57
« Re: Sluníčko už vstalo, aby vás probudilo 2
PeT-o, mě už bylo podáno zákládní info o tom, jak bude probíhat náš Silvestr na horách od 30.12. do 2.1. a můžu ti říct, že se tu s váma před asi rozloučím, protože mám takový pocit, že tohle bude těžce nereálné přežít.
Má nás být asi 12 a chlastorozpočet je:
- 3 sudy samochladící Staropramen.
- 5x láhev Havana na kýble Cuba libre
- 5x láhev Absolut vodky
- 15x láhev Bohemia Sekt
- 2x láhev Absinth.
Je jasný, že u tohodle seznamu to nekončí, jak tak ty psychopaty znám, takže tramtadadááá snad se mi stavíš na pohřbu >:D -
Kubyyyk 21.12.09 11:37
Mě je po včerejšku a po pití svářáku od 4 odpoledne do 11 do večera celkem těžko ti řeknu, hochu! Takhle mě palice nebolela ani nepamatuju >:D A za hoďku a půl frčím do Plzně, kde dneska máme s bandou "předvánoční besídku" v podobě chlastání od 4 odpoledne do pozdních ranních hodin. Mě klepne >:D -
Wiii 21.12.09 10:31
Ja mam vse, jen potrebuju jeste neco pro sestru, takze ted vyrazim na posledni nakupy ;-) S Ypsim >:D :yes:
PS: Benzinka to jisti >:D >:D mame kup vodu do ostrikovacu, tatovi skrabku na okna a segre brikety >:D >:D :yes: :yes:
Tak se mej bouráku ;-) -
PeT-a (RSKa) 21.12.09 10:23
Vůbec nic nemám.....akorát volno až do 4.1 - paráda
na dárky sem se domluvil s kámošem, že zajedeme do shopping parku do ostravy ve středu, brzo že?? Jinak nemám ani stuhu ;-\
Když tak něco nakoupím až 24 na benzínce >:D
Co ty, jak si na tom?? -
Wiii 21.12.09 09:01
« Sluníčko už vstalo, aby vás probudilo 2
Kubyyyk:
Co melo byt jeste vyhlaseno? >:D Nejak jsem to ted nechytnu ;-\ Ale včera jsem tu odradil nějakého uživatele, protoze jsem mu dal milou kritiku na auto (stejne jako dalsich asi 20 lidi), ktery přidal a on se urazil, odpovedel mi velice neslušně a auto stáhnul >:D
Vampi:
Neboj, lízátko mám, ale pujcim ho leda tve sestre, chlapcum se do ust nedava >:-[] >:-[] >:D
Peta:
Proc vztavas tak brzo? :-O >:D