BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ReznikCZE 21.12.09 20:48
« Re: Sluníčko už šlo spát
Jinak Q4 (Alfa) je dost podobná systému quattro (ten samý princip Torsen) . .Jinak nejlepší se mi jeví xdrive-chová se jako zadokolka dokud neztratí přilnavost pak reaguje a ne jen předek/zadek ale taky levá/pravá strana . .toto quattro a 4matic neumí -
Wiii 21.12.09 20:41
Peta:
xDrive od BMW nebo 4matic od MB jsou na velmi podobne urovni jako quattro od Audi a netroufnu si rict, kdo je v tomhle ohledu lepsi nebo technicky dál ;-) :yes: zaprvé nevím jak co přesně funguje a v čem se jaké pohony liší a to je vlastne vše... >:D -
Wiii 21.12.09 20:33
Reznik:
Ctyrkolka je kapitola sama pro sebe, tak trochu vaham, jestli jeste ted nevyrazit se zaklouzat s Audi S6... tam je taky pohon na ctyri a to je na kluzkem povrchu ani nejsnazsi na smyky. :yes:
Jinak je to tak, proste je auto pekne vyvazene a nema prakticky vubec zdny skolny k nedotacivosti.. myslel jsem to jen ve srovnani 320si vs. 330i, kde je 320si v tomto ohledu mnohem přesvědčivější... jinak jsem to ani nechtel myslet a 330i je samozrejme jedno z nejlepsich aut co se týče podvozku a chování celého vozu ;-) :yes: -
Wiii 21.12.09 20:24
Reznik:
k přetáčivosti má tendence prakticky kazdy auto s pohonem na zadek, to ani nezminuju... Jen proste kdyz jedes ostre, tak se váha vpředu projeví mnohem více a vznikne u 330i mnohem snáze nedotáčivot, kterou musis leda vyrovnat pretáčivostí, ale to už letíš bokem, nebo musis ubrat a to je zase pomalejsi!! Tak bacha na to o cem me poucujes ;-) (neber to jako utok >:D u me v diskuzi je zakazano se hadat o blbostech >:-[] )
Peta:
Hele to se fakt musis svezt, ja puvodne chtel 330i, ale svezeni v 320si me ocarovalo, nekdo to ma naopak, nekdo 320si po svezeni nechce. Jinak provozní náklady jsou podobné ;-)
Ohledně Renaultu nemám co dodat, snad jen ať slouží a přeju ti at si brzy pořídíš nejakého tvého brambora ;-) :yes: -
PeT-a (RSKa) 21.12.09 20:16
Aha, jasné, dík za vysvětlení....sám nevím co bych bral, ale asi 320Si, kvuli exkluzivitě, těm zatáčkám, nepatrně menším nákladům na provoz.....
To jo, jasné když cajti vidí dva špičkové baworáky, že se jenom otočí a nic dál neřeší....To mě stavějí pořád, protože vidí starý, lehce upraveny Renault s trošku upraveným výfukem, tak sem jasný :-) ...a já si přitom připadám jako uplný opak. Sám nesnáším Tunery v trojkových golfech ;-\ -
Wiii 21.12.09 20:12
Peta:
Hele je to v recenzi, ty dve auta nejsou az tak o srovnavani, protoze vykonove jsou uplne jinde, ale vyber je o pohledu na vec. Navic v cene ojeteho auta (320si vs. 330i) neni prakticky rozdil (330i je malinko drazsi, ale minimalne). 330i mi v klidu ujede na dalnici, nebo na mene zatačkovite silnici, ale 320si je spise do zatacek, kde sedi jak pribité a díky poměrně lehčímu předku nemá žádné sklony k nedotáčivosti, což 330i občas má... Pokud by ses někdy rozhodoval mezi 330i a 320si, tak se musis leda svezt, jinak se nerozhodnes ;-)
Tak to byla psanice >:D Jinak cajti přijeli a zastavili na kraji u prvniho auta a začali mu kontrolovat stav vozu, nas nechali jet, protoze jim bylo jasne ze jsou v poho ;-) :yes:
Řezník:
tak to je mi tě líto >:D Asi bys mu měl jít vyhubovat >:-[] :yes:
Jéé, to je mi líto, recenzi jsem tam nečetl (tam to asi bude), přečítám je kdyz je tu mrtvo a to ted neni, takze se k ni dostanu az pozdeji ;-) :yes:
PS: diky za nastineni co jak funguje ;-) :yes: