Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW, DSG, navigace Colombus
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
WinDiesel 03.10.09 11:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony metalíza šedá Antracit
No, paket na autě nemám a nějak jsem si nevšiml že by to tak moc bylo zapotřebí. Najeto mám na současném autě 210000, (předchozí Peugeot šel v 320000 km) z toho 1/3 v zahraničí. Faktem je, že Mondeo má výborný podvozek a skousne špatné silnice v ČR v pohodě a jestli Ti jde o ochranu vozidla před oboucháním na parkovišti, stejně ti do toho někdo najede zezadu nebo zboku, je to nadbytečné...
A pokud potřebuješ auto inzerovat tady, tak máš i za tu úžasnou cenu zjevně problém auto prodat (nebo ti hloupí češi pouze nedovedou auto ocenit?).
Tak mnoho štěstí při prodeji... -
"-- skrytý --" 02.10.09 09:46
« Re: Re: Re: Re: Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony metalíza šedá Antracit
WinDiesle... chlapče... ty snad ani nejezdíš po českých silnicích a neparkuješ v českých městech. Auto bez tohoto paketu už bych si nikdy nekoupil. Chápu že ty máš ve svém voze již commonrail, ale tehdy ho škodovka nenabízela. A když už jsi takový odborník na ceny tak mi najdi srovnatelné auto za podobnou cenu. Díky. -
WinDiesel 01.10.09 18:46
« Re: Re: Re: Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony metalíza šedá Antracit
Oktávku za "milion" si koupí leda cvok, takže tady jsi dost vedle :no:
Za polovinu stále těžce předražené... :no:
Motor s PDčkama je out... :no:
Málem jsem puknul smíchy když jsem viděl ten "paket pro špatné cesty"... :no: To jsou fakt Češi tak blbí že jsou za toto ochotni připlácet? ;-\ -
"-- skrytý --" 01.10.09 12:53
« Re: Re: Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony metalíza šedá Antracit
Protože je to můj osobní referentský vůz a samozřejmě jsem za něj neplatil ceníkovou cenu ;-) Teď je pro mě nejvýhodnější ho prodat. Chci to auto prodat někomu kdo ocení výbavu a automatickou převodovku.
Takže jestli si chce někdo pořídit milionovou Oktávku za půldarma přímo od autorizovanýho obchodníka tak má šanci. -
superkutil 01.10.09 11:53
« Re: Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony metalíza šedá Antracit
Jak si může někdo koupit Oktávku za 937tis.kč? 8-s
To bych ty peníze vrazil raději do něčeho jiného. Dej vědět, za kolik jsi to prodal. Myslím, že je to hodně neprodejné.
A ještě základní otázka, proč to probůh prodáváš? Vždyť prodávat auto v prvním roce je nejhorší obchod. :no: -
"-- skrytý --" 30.09.09 19:43
« Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony metalíza šedá Antracit
Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony
metalíza šedá Antracit
Výbava: * Bez označení motorizace * Příprava pro uchycení dětské sedačky ISOFIX * Síťový program (sada síťí v zavazadlovém prostoru) * Kontrola tlaku v pneumatikách * Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu * Nekuřácký paket vpředu * Maxi-DOT * Vyhřívané trysky otřikovače čelního skla * Audiozdířka v Jumbo Boxu * Alarm s hlídáním vnitřního prostoru a zálohovanou * Střešní nosič, černý * Kola SIRIUS z lehkých slitin 6,5J x 16" - 4ks * Paket pro špatné cesty * Aktivní hlavové opěrky na předních sedadlech a sig * Kožený volant * Navigační systém "COLUMBUS" se "SOUND SYSTEMEM" * Vyhřívání předních sedadel * Vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním * Paket Safety * Tažné zařízení
Rok: 2008
Najeto: 33500 km
Původní cena: 937 600 Kč vč. DPH
Prodám za: 550 000 Kč vč. DPH

I tak ale přeji šťastný prodej