Ford focus 1.6 tdci

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 12.02.10  14:13

« Re: Re: Škoda v Ford

Přečti si ten příspěvek ještě jednou a pozorně... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto tazak

tažak 12.02.10  12:51

« Re: Škoda v Ford

Žádná Octavie TDCi neexistuje,TDI se píše takhle/ne s malým i/
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 15.11.09  20:21

« Re: Škoda v Ford

V nové oktávce jsem neseděl, původní měla strašně tvrdé sedačky...až nepříjemně. Podvozek je lepší u focuse a dnes po sice krátké zkušenosti s commonrailem bych jiný motor nebral, samozřejmě rozhodující jsou peníze, auto člověk potřebuje.
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 15.11.09  20:17

« Re: turbo

no jasně....se divím, proč tam cpou nové turbo, když to původní se muselo z nějakého důvodu zadřít???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.09  19:10

« Škoda v Ford

Přeji pěkný den.Chtěl bych se jen zeptat,zda má někdo reálnou zkušenost s Ford Focusem II a současně i Škodou Octavia v provedení TDCi,nebo TDi.Stále se nemohu rozhodnout.Můžete psát na rakberg@gmail.com.Děkuji za Váš názor
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.09  19:04

« Ford v Škoda

Přeji pěkný den.Má tady někdo z Vás reálnou zkušenost s jízdou a provozem Škody Octavia a Ford Focus II v provedení TDCi,nebo TDi.Nemohu se rozhodnout.Můžete mi někdo poradit?Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 02.09.09  20:09

jaro70: To bych u nich reklamoval, protoze pri vymene turba meli mazaci cesty vycistit/vymenit. Zvlast pokud bylo turbo zadrene - melo malo oleje.
    Pokud to neudelali, tak to podle me zpackali.
  • « 00 Reagovat !

foto lulipin

lulipin 02.09.09  18:50

četl jsem už příspěvky ve vedlejším fóru na toto téma a dnes jsem se speciálně ptal v servisu ford. Řekli mi, že právě mají zkušenosti z poslední doby. Potvrdili mi, že je nutné jednou za čas čistit, nebo snad i vyměnit sítko + hadice + jiné serepetičky sovisející s turbem, které jsou znečištěné, zejména od karbonu a potom vinou špatného nebo žádného mazání turba se zadře a je k.o. Takto zadrhlé mi ukazovali docela nové turbo, které po výměně prý vydrželo cca 600 km a to díky tomu, že tyto související cesty nebyly vyčištěny, tzn. nebyla odstraněna příčina zadření předchozího turba. Já už se na toto čištění předběžně objednal, jen čekám na vycenění této služby a seznam toho, co se bude muset vyměnit. Jen mě tak napadá, že tvůj případ je nápadně podobný tomu, co mi v servise vyprávěli. Nejsi náhodou z Opavy?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.09  17:37

« turbo

Koupil jsem Forda focuse 1.6 tdci a měl na jeto 99 tic. km a já ujel 5 tis. a odešlo mi turbo, dali jsme novýn a za chvilku odešlo zas. Mátě nějaký zkušenosti s tímto motorem. Prý tam byl asi špatný olej a motor je zakarbonovaný a špatně te´d maže.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…