BMW 750i E38
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
-
euro89 27.08.2009 15:30
má někdo zkušenosti s BMW 750i E38?
Má tu někdo zkušenosti se 750i E38? Zajímá mě hlavně spolehlivost v porovnání s vyhlášenejma 6ti válcema. Mám teď 728i a jsem s nim po stránce spolehlivosti maximálně spokojenej, ale uvažuju o přesedlání na 750i, tak mě zajímá, jestli je tam něco, na co si dát pozor, nebo je to taky jeden z těch motorů, kam se leje jen benzín a jezdí :-) Taky mě zajímá, jak je na tom se spotřebou ve městě i mimo, abych vůbec věděl, jestli V12ku uživim ;-) dík-
gogoho 27.08.2009 21:23
« Re: má někdo zkušenosti s BMW 750i E38?
Ahoj 750 mám už 2 roky.... je uplně bez problémů..Je pravda, že jsem koupil opravdu super stav z německa, ale neni se fakt čeho bát... Spotřeba kombinovaná při svižné jízdě. 13l... Město hooodně.. ale mimo město podle předpisů se dá jet i za 10.. Na co si dát pozor je převodovka... hned po koupi udělat výměnu oleje a filtru... na motoru svíčky a filtry... Za studena musí mít motor hladkej chod.... jinak je někdně netěsnost...Ale to je jen u hodně opotřebenejch motorů... jinak je vše bez problému... kdyžtak se ozvi v BMW jsem doma... tel.774891417 Honza
-