Volvo V70 (element5)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto element5

element5 11.12.10  21:46

« Re: Padajici snih :((

ZonixX: Jsem zvědavej na vyjádření pojišťovny... snad příjemně překvapí, ale moc tomu nevěřím... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.12.10  21:34

« Re: Týýýýýýý vo...!!!!! Tobě sníh roztřískal střechu???

Tohle by taky mohlo....[odkaz] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 11.12.10  21:27

« Padajici snih :((

u tech fotek mne zamrazilo 8-s :-( pevne doufam, ze se to podari vyresit, byla by strasna skoda aby takhle Rko skoncilo :'-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 11.12.10  21:24

« Re: Týýýýýýý vo...!!!!! Tobě sníh roztřískal střechu???

To druhý video mě pobavilo >:D dobrej pokus :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.12.10  20:38

« Týýýýýýý vo...!!!!! Tobě sníh roztřískal střechu???

Ou! Jak bych tě potěšil....ty máš pech...a celé čelní sklo? Tak cizí neštěstí-.....Mě se to samé loni stalo se střechou na atelieru.....doufám, že to letos nebude to samé....Relativizace-......Hlavně že jsi živej, ještě jsi tam mohl sedět a dostat infarkt....A vtip? Žádný mě nenapadá....tak cizí neštěstí ještě jednou....[odkaz] ...dvakrát...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.12.10  22:56

« Re: Ferrita

pekne ti to vrumci ;-) to ja na svojom dizli nezazijem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 10.12.10  22:05

« Re: Ferrita

Naživo je to hodně podobné :yes: v podstatě úplně stejné, a to se to má ještě zlepšit, až se trochu vypálí ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 10.12.10  21:57

« Ferrita

ten zvuk na videu je paradni - jsem zvedav, jak to zni nazivo >:-[] kazdopadne sis poridil prima vanocni darek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.12.10  23:38

« Re: Volvo

Psychobolos, určitě jsem leštěnou ocel na záchodě viděl někde jinde. Asi v Německu, nebo USA. Teď si nemůžu vzpomenout......ale já si vzpomenu! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Psychobolos

Psychobolos 01.12.10  20:20

« Volvo

Volvo je Volvo - málo platné! Však jsou Švédi kovářský národ... Kvalita a výkon jsou ve Švédsku běžné věci. V které jiné zemi máte na veřejných záchodcích zrcadlo z leštěné oceli? :-)

(a benzín mu sedne; ať dobře slouží!)
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 14.11.10  23:22

« Re: M400

nadherny Noble!! :yes: :-!
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.11.10  20:20

« M400

:yes: :yes: :yes: Dokonalost!
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 14.11.10  19:15

« Re: Recenze

gumball.cz: tvůj příspěvek mě donutil si mou recenzi po dlouhé době zase přečíst a opravdu jsem koukal, jak se postupnými aktualizacemi rozrostla... :-) naštěstí pořád dává smysl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 14.11.10  19:13

« Re: Zázitok

SELM: T6 nejsou vůbec špatné, jsou to šestihrnky s dvěma turby a jezdí celkem fajn :-) Problémem těch starších (S80) jsou převodovky Geartronic, které se neskutečně sypou a podle posledních informací nejsou žádným zázrakem ani převodovky v nových (S/V70)...
  • 00 Reagovat !

foto gumball-cz

gumball.cz 13.11.10  18:31

« Recenze

Tak to jsem koukal, co se dá napsat o jednom autu, klobouk dolů :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.10  17:24

« Zázitok

Raz som stal za Volvom V70 s motorom T6. Vtedy som mal este Feliciu 1.6. Naskocila zelena a vodic volva vypalil dopredu ako strela. Ja som vypalil tiez ale v porovnani s nim som mal pocit ze stojim :-)
    Toto je zrejme podobne zrýchlovadlo. Tak klobuk dole. A celkovo je to pekne vozitko.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.10.10  22:19

« Re: Autoworld Brusel

Hele to nebude marťan, asi to tam řediteluje nějaký vysloužilý šermíř, který chtěl původně muzeum šermu, ale nějak se to nepovedlo..... 8-s Proto ta výstavka šermířských trofejí!!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.10.10  20:23

To ne, >:D ale já ostatně ani neměl na mysli produktivitu. Spíš mi připadalo, že to tam svěřili někomu, kdo se v expozici vyzná právě jako marťan... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.10.10  19:58

Proč je tam ta poznámka snad naší???? >:D Máš nějaké statistiky o nižší produktivitě marťanů???? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.10.10  09:32

Jsou dvě možnosti: buď začala chlastat, nebo ji (belgickou uklízečku) v rámci snižování nákladů vyměnili za uklizečku z kdovíjakého zapadlého kousku (snad naší) planety... tomu by ostatně odpovídal celkový, mírně zanedbaný, stav expozice >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…