Volvo V70 (element5)
"-- skrytý --" 02.02.09 09:24
« super auto
Ahoj chcem ti pochvalit vyber auta, ocino ma take vo firme akurat to neni R ale len V70 2,5T AWD a bohuzial ma len 4 stupnovi automat ale aj tak velmi dobre auto na vozenie na dlhe trati po meste fu spotreba prilis vysoka no ale to asi patry k tomu ze to malo skoro 200 koni. -
element5 22.01.09 10:33
« Re: Re: Re: Krasavec
Kuko, ty mi lichotíš. ;-)
Laser blue je super barva, původně jsem chtěl auto pouze v tomhle odstínu, ale u těch co byly v nabídce buď nevyhovovala výbava nebo cena. Na prodej byly dva krásné kousky v NL, jenže jeden za €17k a druhý za €18,5k, což mi přišlo jako docela dost. ;-\ Pak se ale objevil vólvik a bylo rozhodnuto. :yes: -
kuko 13.01.09 13:38
« Re: Re: Krasavec
není zač, vždyť ty body jsou bohužel jen virtuální ;-\
Moc moc hezké je to eRko. I ten interiér je krásný. Jak tam někdo výš psal o tom modrém, to byla moje oblíbená barva, ale tenhle bordó je taky moc fešný.
Jsem rád, že ti už zprovoznili AWD, teď se to určitě bude hodit. Good luck a hodně šťastných KM. :yes: -
element5 12.01.09 20:01
« Re: Krasavec
No to je dost, že ses ozval kuko. Už jsem myslel, že moje eRko je výjimka potvrzující pravidlo a jako jediný zástupce V70tek první řady se ti nelíbí. ;-)
Co se týká votuněných drzků, snažím se chovat za volantem zodpovědně, ale musím se přiznat, že občas neodolám a v nějakém tom dlouhém táhlém někoho takového trochu poškádlím. >:-[]
Jo a jinak, moc díky za body. :yes: ;-) -
kuko 12.01.09 13:52
« Krasavec
Tak tohle je prosím nejhezčí Volvo ze všech Volv které kdy Volvo vyrobilo, a to prosím od doby co Volvo Volvo jest! :yes: :yes: :yes:
Zdar Elemente, já jsem tu recenzi četl už minulý týden a slintal a chrochtal blahem, bohužel mi nesecvaklo, že to jseš TY a nějak jsem nediskutoval.
Ano, tohle je přesně podle mého gusta. Z venku nenápadný, skoro až by se řeklo nudný velký stěhovák, uvnitř pohodlí a luxus. No a když nějaký drzek s votuňenou 1.4, celých 62.5 koní (značku jsem záměrně neuvedl, každý už na takové borce určitě narazil) na silnici nezná své místo, tak jen šlápneš na plyn a ani v levém pruhu non-stop jedoucí kvázi sporťáky se nestačí překvapení pratat do pravého pruhu >:-[]
Jo a samozřejmě kdybych nebyl líny, a dal jsem svojí supermašinu, tak bych mohl taky konečně bodovat. Jenže jsem líný, takže aspoň platonicky: kolik že je maximum? 10bodů, ok, takže dávám 110b a ani o jeden míň! :-! -
element5 31.12.08 21:49
« Re: prima kára
Zhruba týden po koupi eRka, ještě nemělo značky, jsme byli přes víkend na Šumavě a u hotelu jsem parkoval vedle nádherného Forestra turbo v podobné vínové metalíze jako má Volvo. Hlavou se mi honila úplně stejná myšlenka, ... mohl jsem ho alespoň vyzkoušet. ;-) No nic, AWD dám dohromady a pokud ho vlastní hloupostí hned nezlikviduji, vydrží dalších 150K km.
Dík za hodnocení. :yes: -
"-- skrytý --" 31.12.08 11:59
« tvrde pristani
jou no nechcel by som tam sediet... :'-( no kazdopadne ti prajem aby ta nielen takato, ale akakolvek nehoda obisla a vela statnych km. tieto stare volva sa mi pacia (celkovo hranate starsie auta mam rad) aj ta farba je super.taka krabica na tryskovy pohon .tak nech sluzi :yes: :-) -
m.z. 30.12.08 23:52
« prima kára
Pro tyhle našlapané krávy mám slabost,nikdo u nich ten výkon nečeká >:-[] Spotřeba se mi zdá adekvátní výkonu motoru a váze auta.Ale Subaru sis měl aspoň zkusit,co se týče jízdních vlastností,hravě na Volvo výkonový handicap doženou(kromě maximálky má Subaru lepší jízdní výkony,ale nevím které ročníky srovnáváš) a hlavně bys měl 4x4 a ne kazovou náhražku.No s interiérem se nedá nic dělat, nevím na jak staré modely ses díval,je to věc vkusu,ale Volvo je určitě prostornější(než Forester určitě).