Volvo V70 (element5)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.08.09  01:03

« Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

No, tohle jsem jezdíval kdysi, ale málo, bylo to dost na nic a to Volvo tam bylo jen jako kulisa, ale po použítí kódů se to dalo řídit a kupodivu se ty auta chovaly dost realisticky až na to Volvo, což mi hlava tehdy nebrala, že to jezdí tak rychle a třeba ostatní ne... a teď mi to docvaklo, tak jsem to po letech zas stáhl a pro tebe ještě jednou zajel... chceš i popis jiné tratě? >:D

Jinak já moc hry nehrával, z aut jen Colin McRae a pak dlouho nic, neměl jsem dostatečně výkonný počítač. Teď hraju jako relaxaci jednou za čas 18 Wheeles of Steel, což je simulátor jízdy tirákem, docela mě to vzalo :-) >:-[] Kdysi jsem spše hrával strategie nebo hledání min >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.08.09  00:59

« Re: Re: Ronault za volantem eRka

:-!
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 14.08.09  19:53

« Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

Já NFS2 snad ani nehrál... Několik let jsem ale pařil Most Wanted a ještě teď se občas projedu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 14.08.09  19:47

« Re: Ronault za volantem eRka

Teda Ronaulte, málem jsi mě dostal. :yes: Poskládal jsi to parádně, díky. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.08.09  13:23

« Re: Re: Ronault za volantem eRka

Musíš mít cheaty ;-) Ale to jsem hrál před 12 lety, teď jsem to nehrál snad několik let, byl to problém sehnat na netu abych si to zopakoval
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 14.08.09  13:13

« Re: Ronault za volantem eRka

>:D :yes: :yes:
    Ale jaks dostal do NFS2 Volvo?
  • 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.08.09  13:09

« Ronault za volantem eRka

Otáčím klíčkem žlutého V70 R, slyším jemné pobrukování, tichý zlý ďábel schovaný pod kapotou.
    3, 2, 1... GO! Řadím jedna, plný plyn, 50, šup tam dvě, kola mírně prokluzují... jsem na dvoupruhovce ve malém městě, silnice je prázdná, neuběhlo ani osum vteřin a ve stovce řadím trojku...
    Město po pár set metrech končí, silnice se sbíhá do jednoho pruhu a mírnou 3x lomenou zatáčkou kolem nábřeží se * na čtverku asi 150 km/h...
    cítím silný adrenalin... přes dvě plné bez mrknutí oka doslova přeskakuju Citroen...
    Celou sílou brzdy... tady cítím rezervu, mohlo to být lepší... dávám za tři, dlouhá levotočivá špatně naklopená zatáčka v cca 110 mi zvedá tep do nebeských výšin... a co tepve když na jejim výjezdu v naprosto nepřehledném místě beru z leva M-B, v té rychlosti ani nevím, co to bylo...
    Opravdu pořád řídím rodinéné kombi a vrchol bezpečnosti? Doufám že ano, protože silnice se opět roztáhla do dvou pruhů a na mostě dělám myšku mezi autobusem a Jeepem... milimetry... klesání z mostu, 190...
    prudce na brzdy... těžká dlouhá pravotočivá vracečka, stáhnutí opět do jednoho pruhu... dobrzil jsem málo, smykem se * do protisměru, naštěstí tam nikdo není...
    cítím chlad a tu pomyslnou nezničitelnost svodidel.. tentokrát to vyšlo...
    na výjezdu dávám dva a plnou, 100, 130, 180... ani nevím jak... jednouproudovka se příjemné vine bez zatáček... nemám konkurenci, ani kličkovat v provozu není třeba, letím v protisměru...

Adrenalin se vyplavuje do krve v litrech... a to by se mi dozadu vlezla složená skříň z Ikey, geniální...

200, řadím pět... blíží se prudká pravá, předemnou Transporter, v protisměru BMW, prudce na brzdy... dávám za dva, otáčkoměr někde v červeném a přes dvě čáry mizím v dáli... cesta se příjemně vlní v douhém mírném stoupání ve dvou pruzích... příjemnou 190 se ří-tím levým a občas pravým pruhem, někteří prostě nechápou, že vlevo je o pro ty rychlejší...

Blíží se vrchol, silnice ubírá jeden a prudce klesá... ručička rychloměru přelézá za 200 km/h, dávám pětku... Přes dvě plné s využitím dvou pruhů v protisměru předjíždím kolonu, kterou vede asi děda v Golfu

Tenhle švédský tank letí rychlostí 245 km/h, pravotočivá, mírně ubírám na 220, jemné stoupání, vrchol a klesání mě zvedají do vzduchu, jen s pomocí boží se vyhýbám autobusu... brzda, prudká pravotočivá ve 120 zcela na hraně...

Jsem opět ve městě, řadím tři, 140, krátká prudká levotočivá, rovinka, prudká pravá na dvojku a pak serie pěti krátkých zatáček ve 150... ještě v tunelu neru zprava pick-up...

jsem v cíli...

Propotil jsem snad i trenky, adrenalin už mi žádný nezbyl...

Vkládám R O N A U L T

Třetí nejlepší čas!

Jo Need For Speed 2, to byla super hra! >:D >:D >:D

P.S.: Máš tam hodnocení, nic rozumného, co by zde nezaznělo mě k tomu autu nenapadlo napsat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.09  19:12

« Re: Re: .

Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 12.08.09  09:38

« Re: super

Díky za hodnocení. :yes: A ano barva je skvělá, vlastně jsem kvůli ní auto koupil. Jsem horší než ženská. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 12.08.09  09:33

« Re: .

Je to model 262C Bertone. Nějaké informace jsou třeba na následujícím odkazu: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 11.08.09  23:52

« super

Nadherny kus,skvela barva,krasne erkove kola...nekterym lidem se volva nelibi,ale me moc,akorat na zadne zatim nemam ;-\ Preju hodne stastnych kilometru a at vse dobre slouzi!Jo a davam vsude 10..bez reci.. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.09  22:41

« .

[odkaz]

Co je tohle za typ? Ve starších Volvech se nevyznám... ;-)
    Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 11.08.09  20:01

« Re: Ale, ale, to je škoda, teda Volvo, co bylo chvíli první,

Bylo to trochu jinak, je vidět, že jsi nečetl poslední novinku. ;-) Ale být chvíli první bylo i tak hezké. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.08.09  10:55

« Ale, ale, to je škoda, teda Volvo, co bylo chvíli první,

teď třetí, to se muselo promáznout nějaké starší špatné hodnocení, ávšak katapultáž na první místo takovéhoto vozu se hnedle znelíbila a už Volvo pomalu klesá, jak je tu zvykem.....jen jsem ti to Elemente5 zachytil, aby sis mohl odfajfkovat - BYL JSEM PRVNÍ NA MACZ! Sice jen pár minut, ale jo!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto filko

filko 03.06.09  14:56

« Re: Re: Filkova inspirace

Sdílím tvůj automobilový vkus. Ještě raději než tvé volvo mám tvého Forda. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Mari-pilot

Mari pilot 30.05.09  09:20

« celkově pěkné

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 26.05.09  19:57

« Re: Volvo The Game

To vypadá moc zajímavě. :yes: Průšvih ovšem je, že to můj ntb neutáhne. ;-\
  • 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 26.05.09  15:19

« Volvo The Game

[odkaz] rozhodně to stojí za stáhnutí ;-) Myslím si, že zajezdit si s okruhovou 850 [odkaz] nemusí být špatný.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 25.05.09  20:24

« Re: Re: Re: novinky

Jo flaška, to je hluboký téma, téma na blog. Asi poprosíme o pár řádků doktora. ;-)

To sedmikilo jsi v Praze mohl potkat, sice není odtud, ale předpokládám, že stejně jako ostatní Volva po záruce jezdí na servis k marrovi.

A Capri? Je to dávno, vlastně jak správně píšeš ještě v dobách kdy jsem byl mladý eurodrzek, ale nezapomenu na ně nikdy. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto kuko

kuko 25.05.09  15:04

« Re: Re: novinky

já mám ve všech "flaškách" jenom opici >:-[]

Fotečky hezké, vidět tolik Švédů pohromadě je vždy příjemné :yes:

Nepohybuje se ta 700-tovka s americkým čumákem v prostoru Prahy, mám pocit že jsem jednu takovou nedávno potkal?

No a Capri? Ses nepochlubil že jsi měl i takové krasavce :yes: Pro rodinný život je to asi velice nepraktický vozítko, ale když jsi byl ještě mladý eurodrzek, tak si s ním musel být největší frajer široko daleko :yes: >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…