Volvo V70 (element5)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.09  18:37

« Volvo 300 koni

Na morave teraz mate tiez zaujimavy kusok na predaj, mat tie peniaze... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.09.09  21:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdepak jsou

Tak ve Vyškově mají taky nějaké velbloudy, dromedáry, pár opic apod., jen mám pocit, že pro dnešní děti z města je někdy ten vepřík i vzácnější než ta opice.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 06.09.09  21:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Kdepak jsou

V Plzni je to vlastně také součástí ZOO, ale zvířata, nejenom domácí, tentokrát zůstala stranou zájmu. Sára byla natěšená na dinosaury a prcka nejvíc zaujali vrabci, kterých tam všude poskakovalo velké množství. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.09.09  20:49

« Re: Re: Re: Re: Kdepak jsou

Tak hodně dokreslilo zeleň HDR, tak to vypadá jak v pralese, ale dookola není žádná stavba krom železnice, takže je to lepší. Jen jsem si myslel, že tam těch dinosaurů bude více, ale i tak docela solidní. Hlavně spojení s tou ZOO Vyškov je pro děti, ale i pro milovníky domácích zvířátek, docela dobrá kombinace.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 06.09.09  20:37

« Re: Re: Re: Kdepak jsou

Počasí nám vyšlo parádně, ale Vyškovský prales vypadá autentičtěji než plzeňské paneláky, které tam z některých úhlů mezi stromy prokukovaly. Příběh mláděte fakt nic moc, ale dceru celkem vyděsil výbuch sopky na začátku a měl jsem co dělat, abych jí v sále udržel.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.09.09  20:28

« Re: Re: Kdepak jsou

I tak jsou docela fajn, hlavně děti v tlamě dinosara jsou perfektní, lepší než já.

HDR chce klid při focení, teda aspoň já potřebuju postavit stativ a pak exponovat... a třeba děti u toho hlídat, to se opravdu moc nedá.
    Ale měli jste aspoň hezky, to my měli pod mrakem a místy i káplo. Dinosauři vypadají dost podobně, ale jsou jiní. Ale určitě tam měli stejný 3D film Příběh mláděte, který byl.. no... až na začátek nic moc
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 06.09.09  20:12

« Re: Kdepak jsou

Tak jsou tam. Obávám se ale, že jsou surové, neboť čas na HDR hrátky se mi lehce nedostává... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.09.09  19:12

« Kdepak jsou

slíbení dinosuaři, ať můžeme srovnat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto v3jc3

v3jc3 06.09.09  00:04

« Re: prostě nádhera

až budu potřebovat rodinný kombík neváhám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 03.09.09  09:31

« Re: prostě nádhera

Díky za hodnocení, :yes: eRko je klasickej vlk v rouše beránčím. Provozně sice není nejlevnější, ale když ji miluješ... Však to znáš. :-) Na tvého Laurina jsem koukal už mockrát, je neuvěřitelné, jak dobře se o něj staráš.
  • 00 Reagovat !

foto Jeronimo-

Jeronimo_ 31.08.09  23:22

« prostě nádhera

Moc pěkné vozítko. z videa jsem paf !!!! takovej tah :-) to je něco....asi vim co chci jako budoucí auto. pěkně útulnej interiér a z toho handsfree v opěrce taky nemůžu.... >:D to je hračička. perfektní recenze, fotky nemaj chybu a auto je taky na 10 bodů máš tam plnej počet. mrkni na mýho laurina ;)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 25.08.09  21:02

« Re: 307

Ten sraz nám snad někdy vyjde, rád bych protáhl tvé Aero. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto jersey-se

jersey.se 18.08.09  12:49

« 307

Hehe, koukám že máme společné nejen švédské plechy, ale i totálku z 307 >:D
    Mám rád Saaby i Volva, třeba se někde potkáme a poměříme sobíky pod kapotou...
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 18.08.09  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

Že bych taky vyzkoušel jaké je to být králem silnic?

Jinak podobnej problém s ntb mám také. Někdo mi výše doporučoval Volvo the Race, ale na tom mém dědečkovi to bohužel nerozchodím. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.08.09  21:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

Zítra dopoledne to teda sjedu, musím počkat a se pročistí ovzduší. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.08.09  21:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

Však právě Haulina jezdím. nechápu proč, ale vzalo mě to 8-s >:D Chtěl jsem Eurotrucker, protože ty americké cesty se mi nelíbí, ale nestíhá mi noťas :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.09  21:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

Zkus 18 Wheels of steel Haulin. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 17.08.09  20:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

To víš, část jízda v mé recenzi je taková nijaká, tak jí s tvou pomocí trochu okořením. >:D

Age of Empires mám rozehranou v počítači. Už několik let jsem to nespouštěl... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.08.09  18:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

No jak chceš... >:D

Já hrál Age of Empires, u toho jsem byl schopen být i celé odpoledne
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 15.08.09  10:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka

Popis další tratě mi určitě pošli, ale do SZ - vložím to do recenze. ;-) >:D

Strategie jsem taky občas hrával, ale chyběla mi při nich trpělivost a vždy jsem je po čase vzdal. Na odreagování u mě nejlépe fungují policejní honičky ve zmíněné NFSMW. :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…