Volvo V70 (element5)
Ronault. 06.09.09 20:49
« Re: Re: Re: Re: Kdepak jsou
Tak hodně dokreslilo zeleň HDR, tak to vypadá jak v pralese, ale dookola není žádná stavba krom železnice, takže je to lepší. Jen jsem si myslel, že tam těch dinosaurů bude více, ale i tak docela solidní. Hlavně spojení s tou ZOO Vyškov je pro děti, ale i pro milovníky domácích zvířátek, docela dobrá kombinace. -
element5 06.09.09 20:37
« Re: Re: Re: Kdepak jsou
Počasí nám vyšlo parádně, ale Vyškovský prales vypadá autentičtěji než plzeňské paneláky, které tam z některých úhlů mezi stromy prokukovaly. Příběh mláděte fakt nic moc, ale dceru celkem vyděsil výbuch sopky na začátku a měl jsem co dělat, abych jí v sále udržel. -
Ronault. 06.09.09 20:28
« Re: Re: Kdepak jsou
I tak jsou docela fajn, hlavně děti v tlamě dinosara jsou perfektní, lepší než já.
HDR chce klid při focení, teda aspoň já potřebuju postavit stativ a pak exponovat... a třeba děti u toho hlídat, to se opravdu moc nedá.
Ale měli jste aspoň hezky, to my měli pod mrakem a místy i káplo. Dinosauři vypadají dost podobně, ale jsou jiní. Ale určitě tam měli stejný 3D film Příběh mláděte, který byl.. no... až na začátek nic moc -
Jeronimo_ 31.08.09 23:22
« prostě nádhera
Moc pěkné vozítko. z videa jsem paf !!!! takovej tah :-) to je něco....asi vim co chci jako budoucí auto. pěkně útulnej interiér a z toho handsfree v opěrce taky nemůžu.... >:D to je hračička. perfektní recenze, fotky nemaj chybu a auto je taky na 10 bodů máš tam plnej počet. mrkni na mýho laurina ;) -
element5 15.08.09 10:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Ronault za volantem eRka
Popis další tratě mi určitě pošli, ale do SZ - vložím to do recenze. ;-) >:D
Strategie jsem taky občas hrával, ale chyběla mi při nich trpělivost a vždy jsem je po čase vzdal. Na odreagování u mě nejlépe fungují policejní honičky ve zmíněné NFSMW. :yes: