Volvo V70 (element5)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
element5 13.12.09 18:14
« Re: Re: Re: Děkuji ...
K Plzni vlastně vztah nemám, snad jen, když jsem tam byl posledně povolila na jakési hadici na eRku převlečená matka a vytekla kapalina z posilovače řízení... Dá se říct veselé vzpomínky ;-) Na případný sraz s Plzeňskou frakcí macz snad budu vzpomínat v lepším >:D
A díky za pochvalu fotek. -
element5 10.12.09 08:01
« Re: Děkuji ...
No jo chlape, nemáš zač... Hlavně, aby se ti podařilo z toho nějak vybruslit což by nemělo být těžké :yes:
Když o tom teď tak přemýšlím, já jsem kvůli rychlé jízdě ještě žádné problémy neměl (klepu do stolu jak divej), zatím vždycky kvůli parkování. Jezdím totiž jak Babi - pomalu a při parkování nevidím kde zastavuju >:D -
FRPE 07.12.09 22:27
« Děkuji ...
... ti za tip. No nějak to musím fakt vážně pořešit, 5x přestupků je 5x přestupků. Největší pr.ča je to, že v té koloně aut převážně z Prahy jsem jel naprosto normálně jako ostatní.
No asi jsou městský strážníci v Praze alergičtí na mimopražské ... ;-) >:D Právník mě radil osobu blízkou - takže zaženu Babi aby udělala papíry na auto a svedu to na ní ... >:D -
element5 20.11.09 08:37
« AXA-PNEU
Teď jsem viděl reklamní banner Axa-pneu na hlavní stránce a nedá mi, abych nereagoval.
Včera jsem u nich zakoupil sadu zimních pneumatik a nechal si je rovnou namontovat na auto v jejich servisu. Před vlastní objednávkou jsem dostal všechny požadované informace po telefonu, objednávka na internetu proběhla bez problému, pneumatiky pro mě byly připravené a přístup mechaniků v servisu byl velice vstřícný a profesionální. Systémem hodnocení macz je to jednoznačně 3x10. Jaké jsou vaše zkušenosti s prodejci? -
Ronault. 19.10.09 20:24
« Re: Re: Re: Re: Novinky
Překlep, mělo tam být "místy", i když vzhledem k povětrnostním podmínkám a mému obutí to byla asi celá cesta. Nejvíce asi ten výlet do Popradu. Počítám s tím, že ještě dnes se Flammer budí ze spánku a válí se smíchy >:D >:D
A čím teď jezdíš? Jsi netopýr? Čili mastnou tyčí?

PS: Ano poustniku, ten Elík má pravdu, doraz priste taky!! nejlépe na Jay-Dee >:D >:D :yes:
PPS: Nemohu ti tu třetí fotku "na vyjížďce" zčořit do svého profilu, samozrejme s tvym nickem pod ni? :-)