Volvo V70 (element5)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  22:55

« Re: Re: Oblíbená kratochvíle

Cau Elementíku :-) Moc pěkné fotky, obvzlášt se mi líbí tretí fotka v sade "na vyjížďce" :yes: :yes: Jinak jsem koukal na první fotku v Oblíbené kratochvíli >:D Prej Subaristů >:D A čí jsou ty hrabané koleje v popředí první fotky, huh? >:D >:D >:-[] :yes: Jinak super sraz, diky bejku!! ;-)

PS: Ano poustniku, ten Elík má pravdu, doraz priste taky!! nejlépe na Jay-Dee >:D >:D :yes:

PPS: Nemohu ti tu třetí fotku "na vyjížďce" zčořit do svého profilu, samozrejme s tvym nickem pod ni? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.12.09  18:18

« Re: Oblíbená kratochvíle

Díky za pochvalu, Poustníku a příště taky doraz :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.12.09  01:51

« Oblíbená kratochvíle

je moc pěkná série fotek, Elemente5. Pokochal jsem se. Hoj! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 13.12.09  18:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Děkuji ...

Tak tuhle Plzeň jsi myslel >:D to je něco jiného, k té mám samozřejmě vztah velice vřelý :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.12.09  18:16

« Re: Re: Re: Re: Děkuji ...

Neříkej mě Elemente, že jsi nikdy v životě nepolkl plzenský pivo, vyráběné u Prahy a s japonskými majiteli pivovaru? 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 13.12.09  18:14

« Re: Re: Re: Děkuji ...

K Plzni vlastně vztah nemám, snad jen, když jsem tam byl posledně povolila na jakési hadici na eRku převlečená matka a vytekla kapalina z posilovače řízení... Dá se říct veselé vzpomínky ;-) Na případný sraz s Plzeňskou frakcí macz snad budu vzpomínat v lepším >:D

A díky za pochvalu fotek.
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.12.09  16:01

« Re: Re: Děkuji ...

Zeptám se z tvých fotek - píšeš Rabí, zmunješ i další - ty máš nějaký vztah k Plzeňskému kraji? Příbuzný, známý, milenka nebo snad budoucí kamarád Frpe? ;-) >:D

Jináč pěknej malej pomocník a i fotky máš moc pěkný a velký hafo jich je :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 10.12.09  08:01

« Re: Děkuji ...

No jo chlape, nemáš zač... Hlavně, aby se ti podařilo z toho nějak vybruslit což by nemělo být těžké :yes:

Když o tom teď tak přemýšlím, já jsem kvůli rychlé jízdě ještě žádné problémy neměl (klepu do stolu jak divej), zatím vždycky kvůli parkování. Jezdím totiž jak Babi - pomalu a při parkování nevidím kde zastavuju >:D
  • 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 07.12.09  22:27

« Děkuji ...

... ti za tip. No nějak to musím fakt vážně pořešit, 5x přestupků je 5x přestupků. Největší pr.ča je to, že v té koloně aut převážně z Prahy jsem jel naprosto normálně jako ostatní.

No asi jsou městský strážníci v Praze alergičtí na mimopražské ... ;-) >:D Právník mě radil osobu blízkou - takže zaženu Babi aby udělala papíry na auto a svedu to na ní ... >:D
  • 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.11.09  08:37

« AXA-PNEU

Teď jsem viděl reklamní banner Axa-pneu na hlavní stránce a nedá mi, abych nereagoval.

Včera jsem u nich zakoupil sadu zimních pneumatik a nechal si je rovnou namontovat na auto v jejich servisu. Před vlastní objednávkou jsem dostal všechny požadované informace po telefonu, objednávka na internetu proběhla bez problému, pneumatiky pro mě byly připravené a přístup mechaniků v servisu byl velice vstřícný a profesionální. Systémem hodnocení macz je to jednoznačně 3x10. Jaké jsou vaše zkušenosti s prodejci?
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.10.09  12:46

« Re: To je nemilé

Díky, :yes: mělo by to být opravené tento týden.
  • 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 20.10.09  09:03

« To je nemilé

Tak ať poloosa brzo dorazí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.10.09  23:06

« Re: Hospoda

Tak to závidím :yes: Dottore asi má moc práce, to víš, s krizí černých pasažérů přibývá >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 19.10.09  20:33

« Hospoda

Škoda že jsi tak daleko, zítra se koná výlet do hospody - já, kuko, pierro, marek.g a webpaja. :yes: Dottore ale asi nedorazí...
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 19.10.09  20:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Novinky

Jj, netopýr to jistí. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.10.09  20:24

« Re: Re: Re: Re: Novinky

Překlep, mělo tam být "místy", i když vzhledem k povětrnostním podmínkám a mému obutí to byla asi celá cesta. Nejvíce asi ten výlet do Popradu. Počítám s tím, že ještě dnes se Flammer budí ze spánku a válí se smíchy >:D >:D

A čím teď jezdíš? Jsi netopýr? Čili mastnou tyčí?
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 19.10.09  20:21

« Re: Re: Re: Novinky

Místo čeho? Nebo místem myslíš celou cestu? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.10.09  20:17

« Re: Re: Novinky

Ano, byl to zázrak, přecejen než jsi dojel ke mně, jel jsi Octaviou TDI, což je vyloženě hazard >:-[] >:D Zdravím Matheasova Chrochťáka >:-[]

Mimochodem místo to byl adrenalin, ne? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 19.10.09  20:15

« Re: Novinky

Spoléhal jsem na tvou vrozenou skromnost, ale když jinak nedáš. :-) Tedy, do Tater jsem nakonec dojel koncernovým zázrakem, jmenovitě Ronaultovou Škodou Favorit 135 LX. A to že jsem dojel byl vskutku zázrak. :yes: >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.10.09  20:09

« Novinky

Ještě bys měl dopsat jakýmpak spolehlivým autem, které Tatry zvládlo dva weekendy po sobě, jsi nakonec do Tater dojel >:-[] Určitě to mého zelenáče potěší >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…