Volvo V70 (element5)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  20:05

« Re: Re: Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

R-ko se sice tváří jako rodinné kombi, ale je to R-aketa jak má být. Zase jsem si pustil to video a jede to jak blázen!! Kdyby to vyšlo, tak bych se taky nechal svést, prosííííím!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 02.01.10  20:01

« Re: Re: Re: Re: Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

No jo, nejhorší ale je, že navíc i brzo vstává >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  19:58

« Re: Re: Re: Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

Taky je taková noční sůva jako bývaly naše holky? Ty chodily spát až po desáté, ale člověk toho pak večer moc neudělá...
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 02.01.10  19:58

« Re: Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

Rád tě v létě svezu :-) to už budou hotové všechny opravy a úpravy a eRko bude jezdit tak, jak má ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 02.01.10  19:53

« Re: Re: Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

Dík! Ještě nespí a vypadá OK, tak snad bude v pořádku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  19:49

« Re: Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

Malej Elementík, je ale úžsnej, že zapíral zimu jen aby se mohl pokochat krásnejma autama. Hlavně aby to neodstonel!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  19:45

« Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

Vypadá to tak,taky jsem to přepočítal.... >:D A já byl tedy patnáctý, jen jsem zmizel ještě než se to rozjelo....škoda, že elementík nejmladší spinkal na začátku srazu, zařídit si tohle splašené Volvo mě láká...ale lepší to bude stejně někdy v létě. Hoj! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 02.01.10  19:45

« Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

Vidíš, já vlastně ani auta nepočítal, ale co se týká dětí, máš dobrej postřeh >:D Pořád tvrdil, že mu zima není, ale když se začal klepat tak, že už jsem ho ani nemohl udržet, rozloučili jsme se a byli první, kdo ze Džbánu odjel ;-)
  • 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 02.01.10  19:40

« 14x aut na srazu + malý synek Elementík?

Počítal jsem správně? :-! Jináč fotky pěkný ale z Vašeho děcka čiší úplná zima ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:35

« Re: Re: Re: Re: Oblíbená kratochvíle

No a já při odjezdu v klidu projel a nechal to na vás >:D Příště, ale to doufam nebudu mit ciste auto, protoze jsem si pak vsiml, ze mam cast kapoty uplne zahazenou trávou >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 29.12.09  13:27

« Re: Re: Re: Oblíbená kratochvíle

Tak rychle něco uspořádej a taky dorazím.

PS: Vodu si dovezu vlastní ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 29.12.09  13:25

Bacha na laviny a příště ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 29.12.09  13:24

Nazdar, fotku klidně zčoř, ale když mi na sebe dáš mail, pošlu ti jí v plném rozlišení :yes:

Jo a z pole jsi odjel moc brzo, to stříbrné WRX na rozloučenou vystřihlo parádní kolečko >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.12.09  02:07

« Re: Re: Oblíbená kratochvíle

Jasně, příště...pokud se dožiju. Balím na hory, čas není a voda stoupá... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  23:28

A voda by nebyla? :'-( Admine >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 28.12.09  23:21

« Re: Re: Oblíbená kratochvíle

Není to problém - som zo SPLZNĚ a rád tě uvítám chlebem a solí ... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  23:19

« Re: Oblíbená kratochvíle

To je skoda :-( Ale musim te upozornit ze dalsi sraz je 29.12. v 00:10 v Jevanech... Tak na to dupni >:D >:D

ne sranda... nevim kdy bude, organizace neni ma silna stranka, nechavam to na ostatnich, ale vsak vis, ze nekdy ke konci nebo v polovine pojedu do te plzne (to jsem ti uz nekde psal) takze se staci jen domluvit pak presne na miste a case :yes: :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 28.12.09  23:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Oblíbená kratochvíle

Vojtíšku - já byl o svátcích 1,5x dne pryč a 1x noc a ten sraz, respektive konání jsem si přečetl pozdě ... 8-s

Ale snad to nebyl poslední srázek, na další už určo dorazím, pokud teda není dnes od 24h ... >:D to bych z Plzně do Choratic s Cupřicí nedal ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  23:01

« Re: Re: Re: Re: Oblíbená kratochvíle

FRPE, ja doufal ze taky dorazis!!! :-( nejdrive jsi u Petry psal jak pojedes a kdyz se zacalo bavit o terminu, tak jsi najednou nikde nebyl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 28.12.09  22:59

Ahojda pánové - Poustník se drží té písničky od Jarka Nohavici - jsem starý muž ... ;-)

Pěknej srázek! :yes: Kdybych Vás zval já k nám na náves, tak nepřijedete což? Ale jakmile pozvánku pošle sukně tak vyrazíte jako ,,elementí,, >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…