Volvo V70 (element5)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 02.01.10 19:45
« Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?
Vypadá to tak,taky jsem to přepočítal.... >:D A já byl tedy patnáctý, jen jsem zmizel ještě než se to rozjelo....škoda, že elementík nejmladší spinkal na začátku srazu, zařídit si tohle splašené Volvo mě láká...ale lepší to bude stejně někdy v létě. Hoj! :-) -
element5 02.01.10 19:45
« Re: 14x aut na srazu + malý synek Elementík?
Vidíš, já vlastně ani auta nepočítal, ale co se týká dětí, máš dobrej postřeh >:D Pořád tvrdil, že mu zima není, ale když se začal klepat tak, že už jsem ho ani nemohl udržet, rozloučili jsme se a byli první, kdo ze Džbánu odjel ;-) -
Wiii 28.12.09 23:19
« Re: Oblíbená kratochvíle
To je skoda :-( Ale musim te upozornit ze dalsi sraz je 29.12. v 00:10 v Jevanech... Tak na to dupni >:D >:D
ne sranda... nevim kdy bude, organizace neni ma silna stranka, nechavam to na ostatnich, ale vsak vis, ze nekdy ke konci nebo v polovine pojedu do te plzne (to jsem ti uz nekde psal) takze se staci jen domluvit pak presne na miste a case :yes: :yes: :-! -
FRPE 28.12.09 23:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Oblíbená kratochvíle
Vojtíšku - já byl o svátcích 1,5x dne pryč a 1x noc a ten sraz, respektive konání jsem si přečetl pozdě ... 8-s
Ale snad to nebyl poslední srázek, na další už určo dorazím, pokud teda není dnes od 24h ... >:D to bych z Plzně do Choratic s Cupřicí nedal ... :-) -