Volvo V70 (element5)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 17.01.10 20:41
« Re: Re: Re: Kdo všechno byl jel z MACZ na víkend na ŠUMAVU?
Dobrý veče pané X- veliký gango! >:D jak je chlope?
No heleď plán to špatný není - ještě by to ale chtělo aby jelo víc lidí, zatím já, ty a tvoje řezička = malá účast ale kaňourská trojka no né? >:D
PS : Alespoň bychom se pořádně seznámili, takzvaně intimněji než s ostatními uživateli co Vojtíšků? >:D -
Wiii 17.01.10 20:38
« Re: Kdo všechno byl jel z MACZ na víkend na ŠUMAVU?
Šumava mi vyhovuje, je to to nejhezčí co tu v ČR máme ;-) :yes:
Jinak za 14 dní mi to taky vyhovuje, čili 29-31 leden? ;-) Já to domluvím s Ypsim a ten určitě pojede... Otázka je, jestli bude počasí na to, abych tam jel bramborem >:D Kdyžtak konečně ukažu MACZ RX 450h ;-) -
FRPE 17.01.10 20:34
« Re: Re: Re: Kdo všechno byl jel z MACZ na víkend na ŠUMAVU?
No to je jedno kdy, třeba za 14x dní weekeend - dle toho jak se domluvíme a kolik lidí by skutečně jelo.
Sice nevím koho vezmu sebou, mladé a ani staré řezivo nemám asi budu mono a nebo parazitovat na vašich přítelkyních ... >:D ;-) PS : Sorry = ne!
My jsme takhle vždycky 1x za 3-6x měsíců jezdili a byla to úžasná trdel. Nemusí to být zrovna šumava - můžeme kamkoliv ... -
FRPE 17.01.10 20:03
« Re: Re: Re: Who is Sumava?
Horní Hrádky? No dokonale - byli jste v tom malém penzionu mezi Srním a Modravou? Tam my jezdili s manželkou nejčastěji - klid, samota v lese ale kousek u cesty ... nádhera.
Až příště pojedeš s ,,dětma,, dej mě vědět - vezmu sebou pro nás takový dvě tety ( max. 23let, brunety, 175cm vysoký, 3x pr.sa a nebo blondýny, 165cm vysoký, 5x pr.sa ) no to už se spolu domluvíme na vkusu. No a pojedem na pánskou jízdu s dětmi ... ;-) :yes:
PS : Jinak Šumavu znám jako svý boty. :-! Fakt.

To mi nezaručíš >:D To nehodlám riskovat :-!
FRPE:
Na žádnou trojku s moji mladou nemysli >:D >:D Si to domluv treba s elementem >:-[] >:-[]
element5:
no tak je nás hned víc ;-) :yes:
PS: tak já teda vezmu S6 pokud ještě nebude prodaná, když to RX vadí >:D >:D