Volvo V70 (element5)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
element5 11.05.10 20:54
« Re: Tak to sem si pošmák
Martine, užeň FRPEho ať nakoupí klobásky, naloží kuřátko a narazí soudek a rád se za vámi do Plzně nějaký víkend vydám. Pak tě svezu a pokecáme. FRPE nás mezitím bude obskakovat - připravovat a servírovat jídlo, dolévat půllitry a když nám dojde řeč, bude nás bavit svými psími kusy >:D >:D
Jo a díky za pochvalu :yes: -
Martin_Happy 11.05.10 08:56
« Tak to sem si pošmák
Takhle má vypadat správná recenze. Aby jí člověk přečetl a auto, i když z prvu nezajímavé, mě rázem začalo nahlodávat. A přesně to se taky stalo. Po přečtení tvýho textu mám chuť vlastnit Volvo. >:D Nejspíš se to v budoucnu nestane, ale pokud bude opravdu ten sraz v Plzni, tak bych prosil jedno svezeníčko -
FRPE 25.04.10 11:37
« Re: Milý ELEMENTE pátý
Jo jo, Labele, povídali že mu hráli viď? >:D
To jste vy "muži", ve všem si přidáváte, ve výkonu auta, ve výši platu, ve výšce svého těla, v délce jistých partiích těla >:D
ale ono těch tvých udávaných 27cm je ve skutečnosti teda 3cm?
Teda co to zase píšu, 3x příspěvky? Kde? >:-[] -
FRPE 25.04.10 11:10
« Re: Milý ELEMENTE pátý
Elemente - medaile? Vždyť na Srní jsi sliboval co příspěvek to 5OOKč né? >:D Nebo myslíš že jsem těch 51x příspěvků a Label 1x psali zadarmo? 8-s Ale že seš to ty budoucí "krajánku z Plz" tak ti slevím na 4OOKč >:D
Jsem rád že se "to" povedlo a snad jsi štastný. Jináč kdykoliv oba můžete přijet, jste vítáni, jen mě dej vědět dříve abych stihl nakládací proces u masa.
Frpe Polrajch -