Volvo V70 (element5)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 26.05.10 21:38
« Tak copak je nového?
Nazdárek pane, je potřeba tento víkend umýt vůz příbramského pána? 8-s
Jo už jsem si dneska zabukoval letenku na letní dovču, letím Thajsko, protože je drahý tak bez jídla ... ;-\ >:D
Budu tam muset sehnat nějakou kuchařinku, nebo si vezmu naší babku ... 8-s ;-) :-) -
FRPE 17.05.10 23:12
« Re: Fotky z plzeňského srazu
Ano šéfe :
Sloužím všem a celému Máčku,
Element si v ne přijel pro omáčku,
pak jsem jeho auto doma pomyl,
kdybych tušil ten výsměch ... no jsem deb.il,
avšak ouha čistí na sraz dojedeme k Tescu,
už zdáli vidím na zimácích Chobotovu Vétřiesku,
lekl jsem se toť si piš, neumyté auto bmw série tři,
ale panáček oblečen jako elegán to se hned tak nespatří,
myslel jsem že překvapení je již konec,
když tu náhle uživatel Krtek vytáhl zvonec,
otevřel Fiestu, pustil subwofer a stroboskop,
lekl jsem se že na mě běží lidoop,
čili přátelé milý, moje debi.lní rýmy,
mají jedinný účel, jaksi pobaviti.
Jinak hoši myji auta, myji paničky,
přece si vy nebudete špinit ručičky,
a že Element vychovává v rodině Frpa
a že Aspireho víc než dívka zajímá Chrpa?
Mějme se tu rádi, vždyť už i my s Smikem jsme kamarádi.
A že řešíš body, der na ně, přivez auto, vezmu kýbl vody ... ;-) -
FRPE 17.05.10 22:34
« Re: Fotky z plzeňského srazu
Hele heleme se ... člověk se na chvíli vzdálí od compu a vidím že by si pan Ronault nechal něco navoskovat že? A co by to asi tak bylo? Tu úzkou krátkou řekněme "radičičku" ... >:D
Aspire - dojeď, umyju tě auto, umyji ti krk, ušiska i nožiska, promažu ložiska ... :-)
Elík mě dělá reklamu to je pravda ale vytočil jsem asi 6m3 vody, spotřeboval asi 1xlitr šamponu a ošoupal koštátko po babičce, umokřil si kalhoty a nike staré botky = to by ještě šlo ale co mě vadilo jak si mě u toho fotil, žena jeho jak se mě z auta smála a nejhorší na tom bylo, že se Element vžil do role "nespokojeného neplatícího zákazníka" a neustále vykřikoval a sekýroval : Frpe, ještě ten přední levý disk by si mohl přelíznout, Frpe a tadyhle blatníček jsi špatně ostříkal, Frpe a támhle je šmouha ... ggggggrrrrrrrrr >:-[] -
Ronault. 17.05.10 21:15
« Re: Ruční myčka u Frpáčů ...
FRPE: No mě by stačilo to auto. Vodu, kýbl, autošampon ti klidně dám, přítelkyně bydlí naštěstí 40 km daleko >:D
Jak žiju? Mám mokrou pravou nohu, zatíká mi do auta a kape to přesně nad plynový pedál 8-s >:D Jsem to zkoušel ten tok alespoň odklonit než příjdu na to, kudy to do auta vtéká a odklonil jsem si to na nohu >:D >:D
Jinak žiju celkem... no studijně se snažím. -
FRPE 17.05.10 21:07
« Re: Ruční myčka u Frpáčů ...
Ron - máš doma hadici, tekoucí vodu, autošampon a nějaký starý koštátko a houbu, naše firma dojede k vám a umyje Favorita, tátu, mámu, děti, psa a i si pak posléze poradí s umytou přítelkyní třebas ve vymydlené vědárně ... nejprve je nutno podotknout, že bude vymydlena vědárna a poté přítulka ... >:-[] >:D ;-)
PS : Jak se daří "doktore"? :-!